Ερμής έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 21:11
Αγις έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 19:39
Ερμής έγραψε: ↑20 Οκτ 2024, 16:01
Σε όλες τις επαρχίες γίνονται χοντρά σκηνικά.
Στη Λακωνία είχε πάντα ξύλο όταν έπαιζαν ομάδες τις γουβας μεταξύ τους, η μία εκ των ομάδων της γουβας με το Γυθειο.
Ο
Αγις θα ξέρει
Αρης Σκαλας - Πανγυθεατικος - υπεροχες κλωτσοπατιναδες - δυστυχως κατεληξαν ολα πολιτικα σωστα χαθηκαν οι αξιες του παρελθοντος οι πολεμικες συγκρουσεις - ολα φλωρεψαν - δεν μπορεις να κυνηγας πλεον στους διαδρομους του νοσοκομειου Σπαρτης τους Γυθειωτες που νοσηλευονταν κ αυτοι - κριμας

Ήμουν σίγουρος πως θυμόσουν

Μέχρι τα 90's έπαιζαν.
Σε κάθε παιγνίδι ήταν σχεδόν σίγουρο ότι στο πρώτο φάλτσο σφύριγμα ο γνωστός Γ. ΜΠ. θα μπούκαρε εντός.
ιδεα δεν εχουν για το παθος - για να το πω ευγενικα - κ πανω απ ολα για την αμιλλα

παντα εντος αθλητικων πλαισιων - του ωραιου του μεγαλου κ του αληθινου

αλα Πιερ ντε Κουμπερτιεν

στους αγωνες μεταξυ ομορων επαρχιακων ομαδων
να σημειωσω εδω πως υπηρξα ιδανικο εκολλαπτομενο δεκαρι με τα χρωματα του Αρεως - αλλα δεν εκτιμησαν την μαλλουρα αλλα Μαριο Κεμπες - την αμυνα με τα ματια - το περιπατητικο μου στυλ - την αψογη εμφανιση (δεν καταδεχομουν να ιδρωσω η να λερωθω ) + τις δημοσιες σχεσεις που εκανα με τα κοριτσια που παρακολουθουσαν τον αγωνα + πως ημουν καπως ευεξαπτος κ εριχνα αγκωνια στα μουτρα οποιου μου τραβουσε την φανελα για να με σταματησει στις επελασεις μου
με εφαγαν τα κυκλωματα αλλιως θα ειχα κανει μεγαλη καριερα