Ποιο είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι μίσους;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι μίσους;

Προοδευτική Ιωνικός
5
63%
Νίκη Βόλου Ολυμπιακός Βόλου
2
25%
Ατρόμητος Αιγάλεω
1
13%

Σύνολο ψήφων: 8

runner

Re: Ποιο είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι μίσους;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 21 Οκτ 2024, 20:53

Rocco Siffredi έγραψε:
20 Οκτ 2024, 20:27
Είχαν κόσμο οι Αμπελόκηποι;
Παπάγου-Δαφνη θυμάμαι και Καισαριανή ήτανε με Νήαρ Ηστ στο κολπο
Προφανώς παναθηναϊκοί υποστήριζαν Αμπελόκηπους.
Επειδή σε βλέπω ενημερωμένο για τα τεκταινόμενα της εποχής εκείνης, θα θυμάσαι πως τότε στο μπάσκετ γέμιζαν τα γήπεδα ακόμα και σε αγώνες μικρών ομάδων.
Μιλάω για την περίοδο 1991-1996.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Οκτ 2024, 21:11

Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2024, 19:39
Ερμής έγραψε:
20 Οκτ 2024, 16:01
Σε όλες τις επαρχίες γίνονται χοντρά σκηνικά.
Στη Λακωνία είχε πάντα ξύλο όταν έπαιζαν ομάδες τις γουβας μεταξύ τους, η μία εκ των ομάδων της γουβας με το Γυθειο.
Ο Αγις θα ξέρει
Αρης Σκαλας - Πανγυθεατικος - υπεροχες κλωτσοπατιναδες - δυστυχως κατεληξαν ολα πολιτικα σωστα χαθηκαν οι αξιες του παρελθοντος οι πολεμικες συγκρουσεις - ολα φλωρεψαν - δεν μπορεις να κυνηγας πλεον στους διαδρομους του νοσοκομειου Σπαρτης τους Γυθειωτες που νοσηλευονταν κ αυτοι - κριμας :011:
Ήμουν σίγουρος πως θυμόσουν :)
Μέχρι τα 90's έπαιζαν.
Σε κάθε παιγνίδι ήταν σχεδόν σίγουρο ότι στο πρώτο φάλτσο σφύριγμα ο γνωστός Γ. ΜΠ. θα μπούκαρε εντός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Οκτ 2024, 21:29

Ερμής έγραψε:
21 Οκτ 2024, 21:11
Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2024, 19:39
Ερμής έγραψε:
20 Οκτ 2024, 16:01
Σε όλες τις επαρχίες γίνονται χοντρά σκηνικά.
Στη Λακωνία είχε πάντα ξύλο όταν έπαιζαν ομάδες τις γουβας μεταξύ τους, η μία εκ των ομάδων της γουβας με το Γυθειο.
Ο Αγις θα ξέρει
Αρης Σκαλας - Πανγυθεατικος - υπεροχες κλωτσοπατιναδες - δυστυχως κατεληξαν ολα πολιτικα σωστα χαθηκαν οι αξιες του παρελθοντος οι πολεμικες συγκρουσεις - ολα φλωρεψαν - δεν μπορεις να κυνηγας πλεον στους διαδρομους του νοσοκομειου Σπαρτης τους Γυθειωτες που νοσηλευονταν κ αυτοι - κριμας :011:
Ήμουν σίγουρος πως θυμόσουν :)
Μέχρι τα 90's έπαιζαν.
Σε κάθε παιγνίδι ήταν σχεδόν σίγουρο ότι στο πρώτο φάλτσο σφύριγμα ο γνωστός Γ. ΜΠ. θα μπούκαρε εντός.
ιδεα δεν εχουν για το παθος - για να το πω ευγενικα - κ πανω απ ολα για την αμιλλα :smt005: παντα εντος αθλητικων πλαισιων - του ωραιου του μεγαλου κ του αληθινου :smt005: αλα Πιερ ντε Κουμπερτιεν :003: στους αγωνες μεταξυ ομορων επαρχιακων ομαδων

να σημειωσω εδω πως υπηρξα ιδανικο εκολλαπτομενο δεκαρι με τα χρωματα του Αρεως - αλλα δεν εκτιμησαν την μαλλουρα αλλα Μαριο Κεμπες - την αμυνα με τα ματια - το περιπατητικο μου στυλ - την αψογη εμφανιση (δεν καταδεχομουν να ιδρωσω η να λερωθω ) + τις δημοσιες σχεσεις που εκανα με τα κοριτσια που παρακολουθουσαν τον αγωνα + πως ημουν καπως ευεξαπτος κ εριχνα αγκωνια στα μουτρα οποιου μου τραβουσε την φανελα για να με σταματησει στις επελασεις μου
με εφαγαν τα κυκλωματα αλλιως θα ειχα κανει μεγαλη καριερα :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών