Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πάει ο Sinwar. Τώρα σειρά έχει το Ιράν
Oι βεδουίνοι επίσης πάνε όλοι στρατό, και περίπου καμμιά χιλιοστή το χρόνο από τους μουσουλμάνους Άραβες με Ισραηλινό διαβατήριο. Το IDF ανοίγει πόρτες μετά επαγγελματικά.
Οι Δρούζοι είναι σπασμένοι πληθυσμιακά μεταξύ Ισραήλ, Συρίας, Λιβάνου και λίγοι στην Ιορδανία, και πήραν την απόφαση να είναι πατριώτες και να πηγαίνουν στρατό σε όποια χώρα και να βρίσκονται.
Οι Δρούζοι είναι σπασμένοι πληθυσμιακά μεταξύ Ισραήλ, Συρίας, Λιβάνου και λίγοι στην Ιορδανία, και πήραν την απόφαση να είναι πατριώτες και να πηγαίνουν στρατό σε όποια χώρα και να βρίσκονται.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

nick έγραψε: ↑20 Οκτ 2024, 19:45Ουστ ρε, παίρνετε τζάμπα λεφτα, ρεύμα, νερό τηλέφωνο από τον φορολογούμενο εβραίο για να τα κάνει τσάντες το βόδι.adon99 έγραψε: ↑20 Οκτ 2024, 19:31Σε παρακρουση τα τρολακια των χαραμοφαηδων δολοφονων αμαχων που τρωνε τα λεφτα των Αμερικανων πολιτων
Βαλανε μια φωτογραφια μιας μαυρης τσαντας απλα και ειπανε "τελος ειναι αυτη επειδη το λεμε εμεις και κανει 32.000"
Σε απογνωση οι κοτες που δεν μπορουν στα ισια ουτε με μεσηλικες που κρατανε ενα ξυλο στο χερι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παλι καλά που δεν την έβαλαν με τσάντα απο τα Jumbo
Έκαναν φωτοσοπ και έσβησαν τις 4 τσάντες για να βάλουν μια καρέκλα απο τους γύφτους. 

Ρε τι ειναι αυτοι ρε σεις!!???

Ρε τι ειναι αυτοι ρε σεις!!???
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Λοιπόν για να απαντήσουμε στα Ισραηλινά ψέματα.
Μια τσάντα 32.000 δολαρίων δεν πουλιέται στον οποιοδήποτε. Ακόμα και εάν είχε κάποιος τα χρήματα να την πάρει.
Μιλάμε για μια τσάντα ειδικής παραγγελίας που την πουλάνε κυρίως σε celebrities για μόστρα.
Είναι σαν να μου λέτε ότι ο Μήτσος από το Πωγωνι της Ηπείρου επειδή κέρδισε το Τζόκερ θα πάει στην Rolls Roy και μπορεί να αγοράσει μια. Δεν υπάρχει περίπτωση να του πουλήσουν ούτε τασι.
Μια τσάντα 32.000 δολαρίων δεν πουλιέται στον οποιοδήποτε. Ακόμα και εάν είχε κάποιος τα χρήματα να την πάρει.
Μιλάμε για μια τσάντα ειδικής παραγγελίας που την πουλάνε κυρίως σε celebrities για μόστρα.
Είναι σαν να μου λέτε ότι ο Μήτσος από το Πωγωνι της Ηπείρου επειδή κέρδισε το Τζόκερ θα πάει στην Rolls Roy και μπορεί να αγοράσει μια. Δεν υπάρχει περίπτωση να του πουλήσουν ούτε τασι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Η Σάρα σατανιαχου πόσες τσάντες έχει;
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Χμ, δε θα μπορούσα να φανταστώ το διοικητή μου να σκοτωνόταν. Μου φαινόταν πάρα πολύ προσεκτικός στους σχεδιασμούς του.Scouser έγραψε: ↑21 Οκτ 2024, 17:52Δεν μπορώ να βρω κάποια πηγή πέραν των αλλαχού ακμπαρ, αλλά δεν βλέπω κάτι ασυνήθιστο στο να σκοτώνεται ένας ανώτερος αξιωματικός επί του πεδίου. Για αστακους κτλ, αμφιβάλλω αν θα βρεις κάποιον που να έχει κατηγορηθεί άδικα. Ο μακαρίτης σίγουρα δεν ήταν τέτοιος, όπως ούτε και ο Σινγουαρ. Ο Μεσαλ και ο Χανιγια όμως 100%.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παλι κλάμα?

Ενταξει, μονταζιέρα των σιωναζιστώνε ειναι, μην κανεις ετσι. Ειστε τιμιοι αγωνιστες εσεις, ολοι το ξερουμε

Για την πετσέτα με πόδια του Σινουαρ κι εγω δεν τα πιστεύω αυτα για τις πολυτελείς τσάντες.
Για τις πετσέτες με πόδια των Χανιγια και Μεσάλ και πολλων άλλων αγωνιστώνε του αντιζιωνιζμού αντίστοιχα, μια χαρά θα το πίστευα.
παει και ο διαδοχος του Νασραλα ο Σαφιεντιν ...
https://www.protothema.gr/world/article ... ti-viruto/
https://www.protothema.gr/world/article ... ti-viruto/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μαλάκα μου ώρες ώρες όταν διαβάζω τέτοιες απαντήσεις νομίζω ότι έχω να κάνω με 12χρονα παιδάκια.vantono έγραψε: ↑22 Οκτ 2024, 22:36Παλι κλάμα?
Ενταξει, μονταζιέρα των σιωναζιστώνε ειναι, μην κανεις ετσι. Ειστε τιμιοι αγωνιστες εσεις, ολοι το ξερουμε
Για την πετσέτα με πόδια του Σινουαρ κι εγω δεν τα πιστεύω αυτα για τις πολυτελείς τσάντες.
Για τις πετσέτες με πόδια των Χανιγια και Μεσάλ και πολλων άλλων αγωνιστώνε του αντιζιωνιζμού αντίστοιχα, μια χαρά θα το πίστευα.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel