αξιζει να ξαναγραφτω γυμναστηριο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
αξιζει να ξαναγραφτω γυμναστηριο;
παρακαλω πολυ οχι ειρωνειες
πριν 2 χρονια εσπασα το δεξι ωμο. εχω λαμα στο πανω μερος του ωμου και τον λιγο στην αρχη του βραχιονα.
ο ορθοπεδικος μου ειπε να μην ξανασηκωσω βαρος ανω των 10 kg σε τσαντα σουπερ μαρκετ στο συγκεκριμενο χερι.
αξιζει να ξαναπαω και τι μπορω να κανω;;;
πριν 2 χρονια εσπασα το δεξι ωμο. εχω λαμα στο πανω μερος του ωμου και τον λιγο στην αρχη του βραχιονα.
ο ορθοπεδικος μου ειπε να μην ξανασηκωσω βαρος ανω των 10 kg σε τσαντα σουπερ μαρκετ στο συγκεκριμενο χερι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Re: αξιζει να ξαναγραφτω γυμναστηριο;
Όχι. Μόνο περπάτημα στους όμορφους δρόμους της Αθήνας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:07Όχι. Μόνο περπάτημα στους όμορφους δρόμους της Αθήνας.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
να φορατε παντα ζωνη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Μπορείς πάντα να πας να ρωτήσεις σε ένα γυμναστήριο, οπου θα σε κατευθύνουν ανάλογα και θα σου υποδείξουν τι ασκήσεις επιτρέπεται να κάνεις. Μετά πράττεις ο,τι σε βολεύει.southern έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:02παρακαλω πολυ οχι ειρωνειες
Καλημέρα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
καλημερα ΠασιφαηΠασιφάη έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:11Μπορείς πάντα να πας να ρωτήσεις σε ένα γυμναστήριο, οπου θα σε κατευθύνουν ανάλογα και θα σου υποδείξουν τι ασκήσεις επιτρέπεται να κάνεις. Μετά πράττεις ο,τι σε βολεύει.southern έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:02παρακαλω πολυ οχι ειρωνειες
Καλημέρα.

Ναι είναι. Δεν χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις. Αλλά μπαίνει σπάνια.southern έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:12καλημερα ΠασιφαηΠασιφάη έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:11Μπορείς πάντα να πας να ρωτήσεις σε ένα γυμναστήριο, οπου θα σε κατευθύνουν ανάλογα και θα σου υποδείξουν τι ασκήσεις επιτρέπεται να κάνεις. Μετά πράττεις ο,τι σε βολεύει.southern έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:02παρακαλω πολυ οχι ειρωνειες
Καλημέρα.. νομιζω πως και ο ΟΥΤΙΣειναι γυμναστης

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αν εμπαινα γυρω στις 8 μιση θα τον προλαβαινα σημερα

Άπειρα πράγματα μπορείς να κάνεις, ακόμα και χωρίς επιβάρυνση του συγκεκριμένου ώμου.
Αλλά επειδή οι ορθοπαιδικοί και οι καρδιολόγοι λένε συχνά μαλακίες σχετικά με την άσκηση (αφενός επειδή είναι άσχετοι και αφετέρου για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο), καλό είναι να πάρεις όλες τις εξετάσεις και να ρωτήσεις αθλητίατρο. Αυτός θα ξέρει αν και πόσο μπορείς να επιβαρύνεις τον ώμο.
Αλλά επειδή οι ορθοπαιδικοί και οι καρδιολόγοι λένε συχνά μαλακίες σχετικά με την άσκηση (αφενός επειδή είναι άσχετοι και αφετέρου για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο), καλό είναι να πάρεις όλες τις εξετάσεις και να ρωτήσεις αθλητίατρο. Αυτός θα ξέρει αν και πόσο μπορείς να επιβαρύνεις τον ώμο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
για μπασκετακι ουτε λογος βεβαια 

Καλύτερα. Το μπασκετάκι και το ποδοσφαιράκι έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τραυματισμών. Μετά το σκι βέβαια, που είναι ο άρχοντας του σακατέματος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Βρες έναν αθλιατρο που θα ξέρει ακριβώς τι μπορείς και τι όχι να κάνεις
Κατά τα άλλα αν γαμηθει ο ώμος είναι δύσκολα τα πράγματα
Κατά τα άλλα αν γαμηθει ο ώμος είναι δύσκολα τα πράγματα
Που είσαι Υπερκουλ να αποτρέψεις τον κόσμο από τα γυμναστήρια 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πως το εσπασες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πατε στο γυμναστηριο του Ταιλερ?
από Στρακαστρουκας » 28 Σεπ 2024, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Σεπ 2024, 10:17
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alekhine
12 Ιούλ 2024, 11:49
-
-
Νέα δημοσίευση Την ώρα που ο Έβρος καίγεται, κόβουν δέντρα για να φτιάξουν γυμναστήριο
από Frappezitis » 01 Σεπ 2023, 07:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
22 Σεπ 2023, 10:48
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 2371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
05 Αύγ 2023, 16:21