Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
ειναι απολυτα σωστο πως τα μονα σιγουρα στη ζωη ειναι οι φοροι - τα παρατυπα πηδηματα κ ο θανατος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπορούσες να ''κλείσεις'' αλλιώς τη χάρη.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:42Σε αυτο ψιλοσυμφωνώ. Όχι πως θεωρώ τον πήδο μικρής σημασίας.micmic έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:33Αυτό που λέω είναι ότι αν πρόκειται για λίγες ώρες, είναι εύκολο να μην αγγαρέψεις κανέναν. Το θεωρώ και ηλίθιο να φέρεις ένα φίλο σε δύσκολη θέση και να τον αναγκάσεις να πει ψέμματα προκειμένου να λείψεις 2 ώρες απ'το σπίτι. Αν όμως η σχέση είναι σε τέτοιο σημείο που πρέπει να έχεις την κάλυψη φίλου ακόμα και για ένα τρίωρο, τότε το ξενοπήδημα είναι μάλλον ελάσσον πρόβλημα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:29
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να πεις ότι θα κοιμηθείς στο σπίτι του φίλου/φίλης για τον χ ή ψ λόγο; Ή να πας ένα ταξίδι μαζί του/της;
Και στην τελική, αν μετριέται με τις ώρες, το πταίσμα ή κακούργημα, άντε γεια.
Ας κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει αρκεί να μην ανακατεύει τρίτους.
ο πρόβλημα ήταν οτι ρίσκαρα γιατί το στόρι ηταν να πάμε και καλα να πιουμε ένα ποτο στην άλλη άκρη της Αττικής και να ερχόταν αυτή(παντρεμένη και αυτή) στην παρέα να κάθονταν κανενα τέταρτο και μετά απο αλλου παν και άλλοι.
Η μλκια ήταν οτι έφερε και αυτή φίλη για κάλυψη(παντρεμένη και αυτή και υπερεργαλείο).
Απο το χέσιμο μου μη μας πάρει κανενα μάτι, η μία ώρα που έλλειψε μου φάνηκαν 10.
Εννοείται πως η χάρη που χρωστούσα πατσίστηκε μαζί με άπειρα καντήλια.
Βέβαια στο οτι η άλλη έφερε και φίλη μαζί δε φταίει ο δικός μου, αλλά δε πειράζει, να ξέρει οτι απο εμένα τα ψωμιά τελειώσανε.
Γουστάρισες όμως το ''υπερεργαλείο'', οπως τη γειτόνισσα με το κολάν.

Σε τρώει και σένα μωρέ, έλα τώρα.
Το παράνομο ανεβάζει αδρεναλίνη. Τι, όχι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κοίτα που θα συμφωνήσω με τομπούστη το Λάνσελοτ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Ναι τι;enterprise-psi έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:31Παρακαλώ περισσότερες πληροφορίεςCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:49Εγώ ήξερα για ένα λεσβιακό. Το είπα ευθέως καιρό πριν και γελάγανε. Μετά τον χώρισε για αυτόν τον λόγο.This
Παπαριες μαριτσα μου. Εγώ σας λεω στην ψυχρα ενημέρωσα φίλε τρως κέρατο και από γυναίκα. Και γελάγανε. Και αν οποιος λίγο με ξέρει και με ακούσει με υφάκι σοβαρό, μόνο γέλια δεν προκαλώ. Όποτε φαντάσου… ορισμένων ο κωλος τα θέλει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Άλλο το πολύ συχνά και άλλο μία στο τόσο. Το ίδιο ισχύει και για διακοπές, σκ, επαγγελματικά ταξίδια/συναντήσεις. Εκτός αν μπούμε στη λογική ότι τα ζευγάρια δεν δικαιούνται προσωπικό χρόνο μια στο τόσο και πρέπει να δίνουν ανά μισάωρο αναφορά.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:31Όσο για το περι παντρεμένων, άστα.
εγω σκέφτομαι το άλλο.
Είσαι άντρας/γυναικα και ο σύντροφος σου βγαίνει πολύ συχνά χωρίς το σύντροφο του μέχρι το πρωί, πάει διακοπές χωρίς το συντροφό του, γενικά καλοπερνάει χωρίς το συντροφο του. Πόσο πιθανό είναι να μη τον παίρνει/δίνει;
Εμπειρικά τουλάχιστον ξέρω, ότι αυτοί που ψάχνονται περισσότερο για ευκαιρίες, είναι αυτοί που είναι υπό στενή επιτήρηση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Εσύ φιλενάδα υπήρξες πιστή στο στεφάνι σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:38Άλλο το πολύ συχνά και άλλο μία στο τόσο. Το ίδιο ισχύει και για διακοπές, σκ, επαγγελματικά ταξίδια/συναντήσεις. Εκτός αν μπούμε στη λογική ότι τα ζευγάρια δεν δικαιούνται προσωπικό χρόνο μια στο τόσο και πρέπει να δίνουν ανά μισάωρο αναφορά.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:31Όσο για το περι παντρεμένων, άστα.
εγω σκέφτομαι το άλλο.
Είσαι άντρας/γυναικα και ο σύντροφος σου βγαίνει πολύ συχνά χωρίς το σύντροφο του μέχρι το πρωί, πάει διακοπές χωρίς το συντροφό του, γενικά καλοπερνάει χωρίς το συντροφο του. Πόσο πιθανό είναι να μη τον παίρνει/δίνει;
Εμπειρικά τουλάχιστον ξέρω, ότι αυτοί που ψάχνονται περισσότερο για ευκαιρίες, είναι αυτοί που είναι υπό στενή επιτήρηση.
Κάποιοι εκτός του οτι κοιμούνται, αρνούνται και την πραγματικότητα, βέβαια αυτο με το λεσβιακό είναι λίγο πιο τραβηγμένο.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:26Ναι τι;enterprise-psi έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:31Παρακαλώ περισσότερες πληροφορίεςCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 10:49Εγώ ήξερα για ένα λεσβιακό. Το είπα ευθέως καιρό πριν και γελάγανε. Μετά τον χώρισε για αυτόν τον λόγο.This
Παπαριες μαριτσα μου. Εγώ σας λεω στην ψυχρα ενημέρωσα φίλε τρως κέρατο και από γυναίκα. Και γελάγανε. Και αν οποιος λίγο με ξέρει και με ακούσει με υφάκι σοβαρό, μόνο γέλια δεν προκαλώ. Όποτε φαντάσου… ορισμένων ο κωλος τα θέλει.
Αυτο που έχω καταλάβει τόσα χρονια είναι πως τα περισσότερα κέρατα παίζουν είτε οταν παίζει φουλ ελευθερία ή κάργα πίεση.
νομίζω έγραψα ακριβώς τι εννοώ. Είπα "πολύ συχνά"ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:38Άλλο το πολύ συχνά και άλλο μία στο τόσο. Το ίδιο ισχύει και για διακοπές, σκ, επαγγελματικά ταξίδια/συναντήσεις. Εκτός αν μπούμε στη λογική ότι τα ζευγάρια δεν δικαιούνται προσωπικό χρόνο μια στο τόσο και πρέπει να δίνουν ανά μισάωρο αναφορά.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:31Όσο για το περι παντρεμένων, άστα.
εγω σκέφτομαι το άλλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
οπως εχω γραψει παλαιοτερα
τριτη κ πεμπτη μεσημερι -αν υπηρχαν καμερες να καταγραφουν τις εξωτερικες κ εσωτερικες εισοδους στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης κ εβγαιναν στο φως - θα ειχαμε απαλλαχθει απο τον παρωχημενο θεσμο του γαμου
τριτη κ πεμπτη μεσημερι -αν υπηρχαν καμερες να καταγραφουν τις εξωτερικες κ εσωτερικες εισοδους στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης κ εβγαιναν στο φως - θα ειχαμε απαλλαχθει απο τον παρωχημενο θεσμο του γαμου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Τα κερατά παίζουν όταν δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις αυτό που έχεις , ανεξαρτήτως αν το έχεις συνειδητοποιήσει ή όχι.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:42Κάποιοι εκτός του οτι κοιμούνται, αρνούνται και την πραγματικότητα, βέβαια αυτο με το λεσβιακό είναι λίγο πιο τραβηγμένο.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:26Ναι τι;
Αυτο που έχω καταλάβει τόσα χρονια είναι πως τα περισσότερα κέρατα παίζουν είτε οταν παίζει φουλ ελευθερία ή κάργα πίεση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
Προσωπικά είμαι υπέρ της φουλ ελευθερίας και ειλικρίνειας αλλιώς δεν έχει νόημα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πάντα ήμουν πιστή, ακόμη και ως αστεφάνωτη. Το θέμα είναι να σέβεσαι τον άλλον, ακόμη και αν δεν σε ελκύει πλέον ερωτικά. Αν έχεις όντως πρόβλημα, χωρίζεις. Αναφορικά δε με τις παπαριές της αδρεναλίνης που ανεβάζουν οι σχέσεις ημίφωτος και οι συνήθεις παρλαπίπες για μοιραίους εραστές, στις 99% των περιπτώσεων καταλήγουν στο κωμικοτραγικό "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις".Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:40Εσύ φιλενάδα υπήρξες πιστή στο στεφάνι σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:38Άλλο το πολύ συχνά και άλλο μία στο τόσο. Το ίδιο ισχύει και για διακοπές, σκ, επαγγελματικά ταξίδια/συναντήσεις. Εκτός αν μπούμε στη λογική ότι τα ζευγάρια δεν δικαιούνται προσωπικό χρόνο μια στο τόσο και πρέπει να δίνουν ανά μισάωρο αναφορά.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:31Όσο για το περι παντρεμένων, άστα.
εγω σκέφτομαι το άλλο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 23 Οκτ 2024, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά μη το λες.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:44Τα κερατά παίζουν όταν δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις αυτό που έχεις , ανεξαρτήτως αν το έχεις συνειδητοποιήσει ή όχι.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:42Κάποιοι εκτός του οτι κοιμούνται, αρνούνται και την πραγματικότητα, βέβαια αυτο με το λεσβιακό είναι λίγο πιο τραβηγμένο.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:26
Ναι τι;
Α είπες οτι μπορει να ειναι και στο υποσυνείδητο. Ετσι ίσως.
Παντως ο συγκεκριμένος που έπαιξε τη φάση τον νοιάζει και τον παρανοιάζει γιατί εκτος οτι θα χάσει την οικογένεια, θα χάσει και τα πολλά φράγκα της γυναίκας του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Το χειρότερο όλων είναι ότι στατιστικά καταλήγουν με μια τρεις φορές χειρότερη από τη τωρινή. Διότι στατιστικά αυτή θα έχει αυτό το 10% που λείπει από την τωρινή, το οποίο μεγεθύνεται σε τραγικό βαθμό, βλέπουν μόνο αυτό και μετά κάθονται στον γάντζο, γιατί παίρνουν χαμπάρι ότι το υπόλοιπο 90% το έφαγε η μαρμάγκα και θα μείνουν με το 10.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:48Πάντα ήμουν πιστή, ακόμη και ως αστεφάνωτη. Το θέμα είναι να σέβεσαι τον άλλον, ακόμη και αν δεν σε ελκύει πλέον ερωτικά. Αν έχεις όντως πρόβλημα, χωρίζεις. Αναφορικά δε με τις παπαριές της αδρεναλίτης που ανεβάζουν οι σχέσεις ημίφωτος και οι συνήθεις παρλαπίπες για μοιραίους εραστές, στις 99% των περιπτώσεων καταλήγουν στο κωμικοτραγικό "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις".Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:40Εσύ φιλενάδα υπήρξες πιστή στο στεφάνι σου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:38
Άλλο το πολύ συχνά και άλλο μία στο τόσο. Το ίδιο ισχύει και για διακοπές, σκ, επαγγελματικά ταξίδια/συναντήσεις. Εκτός αν μπούμε στη λογική ότι τα ζευγάρια δεν δικαιούνται προσωπικό χρόνο μια στο τόσο και πρέπει να δίνουν ανά μισάωρο αναφορά.
- Cecily Anne
Δεν είναι όλοι συνειδητοποιημένοι ή με εμπειρία σε ψυχοθεραπεία, για να έχουν μια εικόνα αντικειμενική για τα θέλω τους. 9 στους δέκα ανεξαρτήτως φύλου αντιγράφουν μοτίβα οικογενειακά σαν συνταγή τσελεμεντέ. Και εννοείται δεν λεω ότι είναι παράλογο, απλά καταλαβαίνω το σενάριο ότι δεν το συνειδητοποιούν τη στιγμή της πράξης.Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:49Καλά μη το λες.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 13:44Τα κερατά παίζουν όταν δεν σε ενδιαφέρει να χάσεις αυτό που έχεις , ανεξαρτήτως αν το έχεις συνειδητοποιήσει ή όχι.
Α είπες οτι μπορει να ειναι και στο υποσυνείδητο. Ετσι ίσως.
Παντως ο συγκεκριμένος που έπαιξε τη φάση τον νοιάζει και τον παρανοιάζει γιατί εκτος οτι θα χάσει την οικογένεια, θα χάσει και τα πολλά φράγκα της γυναίκας του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ μασάζ πλάτης σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
από Ανδροπαραδίνομαι » 23 Οκτ 2024, 17:56 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
23 Οκτ 2024, 17:56
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1961 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
01 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-