Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κάνει ποτέ πλάτες σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
Ναι είχα ένα φίλο που όταν έβγαινε με γκόμενες συχνά έλεγε στη γυναίκα του ότι ήταν μαζί μου.
και εγώ το θεωρώ δυσκολάκι να μη τον έχει πάρει πρέφαΑγις έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 15:38η πιθανοτητα να ισχυει ειναι 14 στα 100Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:42μα το έγραψα παραπάνω. Τον ζεί. Εχει η έτσι καμια δεκαριά σπίτια(κωλοραντιερηδες και εδώCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:24
Καλά ερμη αυτά περί φιλότιμου και βοήθειας είναι μαλακιες. Αν ο τύπος είχε τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να ψάχνει γκόμενες να κανονίζει ραντεβού και τέτοια σημαίνει ότι από δουλειά είναι λαιτ και στο σπίτι δεν σηκώνει ούτε ποτήρι από το τραπέζι. Όχι να βοηθάει σε μεγάλωμα παιδιών κλπ. Διότι όσοι ξέρω που τα κάνουν όλα αυτά, αν μάθαινα ότι κερατώνουν, θα σκεφτόμουν κάποιο έσκορτ σέρβις ή ότι παίχτηκε μαλακια στο χώρο εργασίας.) και την περνάνε πένα.
Αυτός όλα μέσω fb και ινστα τα κανονίζει.
και το κορυφαίο ποιο ειναι. Ακου να γελάσεις.
Αυτοί μένουν Μοσχάτο.
Ειχε κάνει μουτρα της δικιάς του επειδή το σπίτι στο Γκολφ το νοίκιασε αντι να μένουν οι ίδιοι εκει.
Και η άλλη είναι σουζα, σπίτι και παιδί μόνο.
Τα περι φιλότιμου εννοώ, πως αν τον χρειαστείς κάπου για βοήθεια θα τρέξει. Και παλιά δλδ που δεν ειχε μαντήλι να κλάψει, αν ειχε ένα εικοσάρι στην τσέπη του και του το ζήταγες δανεικο, θα στο έδινε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
επιτέλους κάποιος το είπε έξω από τα δόντια. Σατανικέ, έχεις ζητήσει ποτέ να σου κάνουνε πλάτες για να πας με παντρεμένο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 12:41το ερώτημα είναι αν έχετε ζητήσει εσείς να σας κάνουν πλάτες
Αν ήταν μεγαλύτερη, πού ακριβώς θα ήταν το πρόβλημα;Αγις έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 15:38η πιθανοτητα να ισχυει ειναι 14 στα 100Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:42μα το έγραψα παραπάνω. Τον ζεί. Εχει η έτσι καμια δεκαριά σπίτια(κωλοραντιερηδες και εδώCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:24
Καλά ερμη αυτά περί φιλότιμου και βοήθειας είναι μαλακιες. Αν ο τύπος είχε τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να ψάχνει γκόμενες να κανονίζει ραντεβού και τέτοια σημαίνει ότι από δουλειά είναι λαιτ και στο σπίτι δεν σηκώνει ούτε ποτήρι από το τραπέζι. Όχι να βοηθάει σε μεγάλωμα παιδιών κλπ. Διότι όσοι ξέρω που τα κάνουν όλα αυτά, αν μάθαινα ότι κερατώνουν, θα σκεφτόμουν κάποιο έσκορτ σέρβις ή ότι παίχτηκε μαλακια στο χώρο εργασίας.) και την περνάνε πένα.
Αυτοί μένουν Μοσχάτο.
Ειχε κάνει μουτρα της δικιάς του επειδή το σπίτι στο Γκολφ το νοίκιασε αντι να μένουν οι ίδιοι εκει.
Τα περι φιλότιμου εννοώ, πως αν τον χρειαστείς κάπου για βοήθεια θα τρέξει. Και παλιά δλδ που δεν ειχε μαντήλι να κλάψει, αν ειχε ένα εικοσάρι στην τσέπη του και του το ζήταγες δανεικο, θα στο έδινε.
Και στην τελική, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ενώ δεν έχουν οικονομικό θέμα, απλώς γουστάρουν περισσότερο να είναι οι κυρίες του κυρίου, στο αμιγώς τυπικό/κοινωνικό πλαίσιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να τις έχει κάτσε σήκω ο σύζυγος. Αντιθέτως, οι παράτυποι εξαρτώμενοι είναι που φοβούνται περισσότερο για το σουτ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Φυσικά έχω κάνει
Σε μια περίπτωση δε χρησιμοποιήσαμε και έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να φύγει φίλος τριήμερο με ένα πολύ καλό νιμου που γνώρισε
Σε μια περίπτωση δε χρησιμοποιήσαμε και έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να φύγει φίλος τριήμερο με ένα πολύ καλό νιμου που γνώρισε
- Cecily Anne
Εγώ πιστεύω ότι όσο αυτή είναι σπίτι σούζα, πηδάει όλο το μοσχάτο. Ειδικά αν έχει γκάφρα. Και βολεύει το Μοσχάτο. Στο γκολφ θα δυσκολευόταν πιο πολύ να βρει. Και δεν εννοώ εξαιτίας του Γκαζον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 16:03Αν ήταν μεγαλύτερη, πού ακριβώς θα ήταν το πρόβλημα;Αγις έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 15:38η πιθανοτητα να ισχυει ειναι 14 στα 100Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:42
μα το έγραψα παραπάνω. Τον ζεί. Εχει η έτσι καμια δεκαριά σπίτια(κωλοραντιερηδες και εδώ) και την περνάνε πένα.
Αυτοί μένουν Μοσχάτο.
Και στην τελική, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ενώ δεν έχουν οικονομικό θέμα, απλώς γουστάρουν περισσότερο να είναι οι κυρίες του κυρίου, στο αμιγώς τυπικό/κοινωνικό πλαίσιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να τις έχει κάτσε σήκω ο σύζυγος. Αντιθέτως, οι παράτυποι εξαρτώμενοι είναι που φοβούνται περισσότερο για το σουτ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, αλλά ένα πράγμα με το οποίο έκανα παρέα πριν δυο δεκαετίες μου ζήτησε κάποτε δανεικά για να πληρώσει για την έκτρωση της κοπέλας του, η οποία μάλιστα δεν ήθελε να ρίξει το παιδί και την έπεισε μετά από μια εβδομάδα ανελέητου ψυχολογικού πολέμου. Του είπα να πάει στο διάβολο και έγινε το μοναδικό άτομο στη ζωή μου που έχω κάνει ghosting.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είναι δικό του το παιδί;Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:42μα το έγραψα παραπάνω. Τον ζεί. Εχει η έτσι καμια δεκαριά σπίτια(κωλοραντιερηδες και εδώCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:24Καλά ερμη αυτά περί φιλότιμου και βοήθειας είναι μαλακιες. Αν ο τύπος είχε τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να ψάχνει γκόμενες να κανονίζει ραντεβού και τέτοια σημαίνει ότι από δουλειά είναι λαιτ και στο σπίτι δεν σηκώνει ούτε ποτήρι από το τραπέζι. Όχι να βοηθάει σε μεγάλωμα παιδιών κλπ. Διότι όσοι ξέρω που τα κάνουν όλα αυτά, αν μάθαινα ότι κερατώνουν, θα σκεφτόμουν κάποιο έσκορτ σέρβις ή ότι παίχτηκε μαλακια στο χώρο εργασίας.) και την περνάνε πένα.
Αυτοί μένουν Μοσχάτο.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
κανονικότατα.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 16:45Είναι δικό του το παιδί;Ερμής έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:42μα το έγραψα παραπάνω. Τον ζεί. Εχει η έτσι καμια δεκαριά σπίτια(κωλοραντιερηδες και εδώCecily Anne έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 14:24
Αυτοί μένουν Μοσχάτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άσχημο πράμα να χρωστάς...

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι παντρευεστε αφου δεν μπορειτε;Οι 8 στους 10 ξενοπηδιουνται οι υπολοιποι 2 αυτομαστιγωνονται και δενονται με χειροπεδες στο καλοριφερ για να μην το κανουν 

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σε κάθε περίπτωση είναι τέρμα μαλάκας ή μαλάκω ο οποιοσδήποτε ζητά κάτι τέτοιο από φίλο/φίλη, χωρίς να τον νοιάζει το πόσο μπορεί να εκτεθεί ο φίλος και η φίλη αν γίνει η στραβή.
Και ειδικώς όταν πρόκειται για κοινές παρέες και όχι κάποιους "γνωστούς" ή προσωπικούς φίλους του καθενός, με τους οποίους δεν έχει κονέ, το "απατημένο" σκέλος.
Και τα ψιλοεκβιαστικά συναισθηματικά "σου χρωστάω, μου χρωστάς" σε τέτοιες φάσεις απλώς καταρρίπτουν και την όποια έννοια της φιλίας.
Και ειδικώς όταν πρόκειται για κοινές παρέες και όχι κάποιους "γνωστούς" ή προσωπικούς φίλους του καθενός, με τους οποίους δεν έχει κονέ, το "απατημένο" σκέλος.
Και τα ψιλοεκβιαστικά συναισθηματικά "σου χρωστάω, μου χρωστάς" σε τέτοιες φάσεις απλώς καταρρίπτουν και την όποια έννοια της φιλίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα αυτά δεν παίζουν μόνον σε γάμους αλλά και σε "μόνιμες" σχέσεις. Και ειδικώς στις "μόνιμες" σχέσεις είναι πολύ πιο εύκολο να φάει σουτ ο ξύπνιος, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παιδιά και άλλα δεδομένα, που κάνουν πολύ πιο δύσκολο το σουτάρισμα. Το ότι υπάρχουν και άνθρωποι, που μπορούν να δικαιολογήσουν και να ανεχθούν το οτιδήποτε, σε έγγαμη ή μη σχέση για να μη χάσουν το κελεπούρι, είναι επίσης γεγονός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ μασάζ πλάτης σε δεσμευμένο/η - παντρεμένο/η φίλο/η;
από Ανδροπαραδίνομαι » 23 Οκτ 2024, 17:56 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
23 Οκτ 2024, 17:56
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1960 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
01 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-