Άρα δεν είσαι άνετος ή κανονικός.Parrot έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:04Μια χαρά είναι.. Παίρνω 1200, συγκατοικώ με συγγενή οπότε το νοίκι πάει δια δύο και απ' αυτά μείον τους λογαριασμούς και άλλα έξοδα δικά μου, αποταμιεύω μηνιαίως 500 με 600 ευρώ..!Green Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 20:58Με 1000 όμως όχι, αν παίρνεις 1000 και είσαι στο νοίκι είσαι ξεκάθαρα φτωχός.
Εννοείται ότι ζω στην καλύτερη περιόδο της ζωής μου, ειδικά σε σχέση με άλλες εποχές που έμενα μαζί με γονείς και έπαιρνα μόνο 400 ευρώ (την περίοδο της κρίσης)..
Κουλισταν.Ο μήνας δεν βγαίνει ούτε με 1.500 ευρώ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Κουλισταν.Ο μήνας δεν βγαίνει ούτε με 1.500 ευρώ
Ρεγουλα στα λεφτα που μοιραζονται στους ημετερους, ρεγουλα στα περιθωρια κερδους σε επιχειρησεις κοινης ωφελειας για αρχη και χωρις κανενα ιδεολογικο προσημο.Green Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:22Με ποιόν τρόπο; Τι θα έκανε;
- Green Dragon
Μιλάω για το κόστος διαβίωσης, όχι για την διαφθορά και τους κρατικοδίαιτους εργολάβους. Το μόνο που θα είχε κάποια σημασία είναι το ρεύμα αλλά πες μου ειλικρινά ποιό κόμμα θα τους έβαζε χέρι. Εγώ πιστεύω κανένα, ας μην ξεχνάμε πως το χρηματιστήριο ενέργειας το έφτιαξε ο Τσίπρας.Bazoomba έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:24Ρεγουλα στα λεφτα που μοιραζονται στους ημετερους, ρεγουλα στα περιθωρια κερδους σε επιχειρησεις κοινης ωφελειας για αρχη και χωρις κανενα ιδεολογικο προσημο.
Μου αναφερεις 2 απο τα τα 3 μεγαλα συστημικα κομματα λες και ειναι οι μοναδικες εναλλακτικες.Green Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:27Μιλάω για το κόστος διαβίωσης, όχι για την διαφθορά και τους κρατικοδίαιτους εργολάβους. Το μόνο που θα είχε κάποια σημασία είναι το ρεύμα αλλά πες μου ειλικρινά ποιό κόμμα θα τους έβαζε χέρι. Εγώ πιστεύω κανένα, ας μην ξεχνάμε πως το χρηματιστήριο ενέργειας το έφτιαξε ο Τσίπρας.
56 ψηφοδελτια μετρησα την τελευταια φορα. Να ειναι ολοι χειροτεροι απο τον γκομενο, τον σουφραζετο και τον κοιμηση;
Υγ. Δεν αναφερθηκα στην διαφθορα μονο, αλλα στην ανεχεια που επιδεικνυει η κυβερνηση στα καρτελ καθε λογης οταν αυτα εχουν backing απο τους νταβαδες που συντηρουν τον κουλοθιασο. Ειτε αυτο λεγεται σουπερ μαρκετς, ειτε λεγεται δεη, ειτε πετρελαια. Απλα πραγμτα που χρησιμοποιει το 100% του ενηλικου πληθυσμου της χωρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 23 Οκτ 2024, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Στην ελλαδα υπαρχουν πολλοι που ονυος δεν βγαζουν αρκετα αλλα υπαρχεθ και πολλη κλαψα Έχω έναν φίλο που βγάζει 1300ε η γυναίκα του βγάζει 850 , σύνολο 2150. Βασικά παραπάνω γιατί η γυναίκα είναι στον ιδιωτικό τομέα και παίρνει δώρα άρα τα 850 είναι 990 , σύνολο 2290.εχουν 2 παιδιά και δεν πληρώνει νοικι γιατί είχε σπίτι δώρο από τους γονείς του. Οπότε τον ρωτήσεις δεν του φτάνουν τα λεφτά. Την ιδια ώρα συντηρούν 2 συοτκονητα , τα παιδιά του (πολύ καλως) πάνε από 2 δραστηριότητες, πάνε αγγλικά, πάνε φροντιστήριο ενώ είναι δημοτικό, 1 2 φορές την εβδομάδα τρώνε έξω και γενικά αν εξαιρέσεις την κλαψα δεν τους λείπει κάτι από ότι υπάρχει στην σημερινή παραγωγή.
Παρόλο που έχουν περάσει μόνο 6 χρόνια από την βαθειά κρίση ο μέσος ελ ξέχασε την πρέσα ππυ έφαγε από 11 μέχρι το 19 και κατεβάζει κλάψα κόσμος ππυ δεν έχει πρόβλημα
Κατά τα άλλα το αβ χρειάζεται μια 4μελης οικογένεια 2κ το μήνα για να ζήσει και να έχει λαλήσει στέγαση, φαΐ, ρούχα, θέρμανση και 2 εξόδους τον μήνα τότε η ζωή στην Ελλάδα είναι πλέον φυσιολογική
Αυτί βέβαια είναι άσχετο με το χάλι ππυ υπάρχει στην ενέργεια, τους φόρους στα καύσιμα, το ότι πληρώνουμε 24% φπα και γενικώς το ότι το κράτος μας κλέβει για να συντηρεί ένα τσούρμο άχρηστους
Παρόλο που έχουν περάσει μόνο 6 χρόνια από την βαθειά κρίση ο μέσος ελ ξέχασε την πρέσα ππυ έφαγε από 11 μέχρι το 19 και κατεβάζει κλάψα κόσμος ππυ δεν έχει πρόβλημα
Κατά τα άλλα το αβ χρειάζεται μια 4μελης οικογένεια 2κ το μήνα για να ζήσει και να έχει λαλήσει στέγαση, φαΐ, ρούχα, θέρμανση και 2 εξόδους τον μήνα τότε η ζωή στην Ελλάδα είναι πλέον φυσιολογική
Αυτί βέβαια είναι άσχετο με το χάλι ππυ υπάρχει στην ενέργεια, τους φόρους στα καύσιμα, το ότι πληρώνουμε 24% φπα και γενικώς το ότι το κράτος μας κλέβει για να συντηρεί ένα τσούρμο άχρηστους
-
Αδελφέ υπάρχει σοβαρό ευθύνη του κουλη προσωπικά για το κόστος ενέργειας λογω φορων, για το χρηματιστήριο ενεργειας, για το φπα και ένα κάρο πανηλιθιους ρπασινους φόρους . Όπως έχει ευθύνες για την στεγαστική κρίση γιατί την προκάλεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό η golden visa . Ευρα ήταν και ειναι καθαρή ευθύνη της κυβέρνησηςGreen Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:27Μιλάω για το κόστος διαβίωσης, όχι για την διαφθορά και τους κρατικοδίαιτους εργολάβους. Το μόνο που θα είχε κάποια σημασία είναι το ρεύμα αλλά πες μου ειλικρινά ποιό κόμμα θα τους έβαζε χέρι. Εγώ πιστεύω κανένα, ας μην ξεχνάμε πως το χρηματιστήριο ενέργειας το έφτιαξε ο Τσίπρας.
- Green Dragon
Για κάποιον λόγο είμαι πολύ απαισιόδοξος ότι οποιοδήποτε κόμμα θα είχε τα κότσια να τα βάλει με τους παρόχους.Bazoomba έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:29Μου αναφερεις 2 απο τα τα 3 μεγαλα συστημικα κομματα λες και ειναι οι μοναδικες εναλλακτικες.Green Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:27Μιλάω για το κόστος διαβίωσης, όχι για την διαφθορά και τους κρατικοδίαιτους εργολάβους. Το μόνο που θα είχε κάποια σημασία είναι το ρεύμα αλλά πες μου ειλικρινά ποιό κόμμα θα τους έβαζε χέρι. Εγώ πιστεύω κανένα, ας μην ξεχνάμε πως το χρηματιστήριο ενέργειας το έφτιαξε ο Τσίπρας.
56 ψηφοδελτια μετρησα την τελευταια φορα. Να ειναι ολοι χειροτεροι απο τον γκομενο, τον σουφραζετο και τον κοιμηση;
Υγ. Δεν αναφερθηκα στην διαφθορα μονο, αλλα στην ανεχεια που επιδεικνυει η κυβερνηση στα καρτελ καθε λογης οταν αυτα εχουν backing απο τους νταβαδες που συντηρουν τον κουλοθιασο. Ειτε αυτο λεγεται σουπερ μαρκετς, ειτε λεγεται δεη, ειτε πετρελαια. Απλα πραγμτα που χρησιμοποιει το 100% του ενηλικου πληθυσμου της χωρας.
- Green Dragon
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Ούτε το χρηματιστήριο ενέργειας το έφτιαξε αυτός, ούτε την Golden Visa. Έχει βέβαια ευθύνη γιατί τα διατηρεί αν και είναι ο μόνος που ανέβασε το όριο στην Golden Visa και μάλιστα δύο φορές για να είμαστε σωστοί. Ούτε η τριμερής το έκανε (που ήταν και εκείνοι που έφεραν το μαλακωδέστατο αυτό μέτρο), ούτε ο Συριζα που ακολούθησε.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:33Αδελφέ υπάρχει σοβαρό ευθύνη του κουλη προσωπικά για το κόστος ενέργειας λογω φορων, για το χρηματιστήριο ενεργειας, για το φπα και ένα κάρο πανηλιθιους ρπασινους φόρους . Όπως έχει ευθύνες για την στεγαστική κρίση γιατί την προκάλεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό η golden visa . Ευρα ήταν και ειναι καθαρή ευθύνη της κυβέρνησης
nyxtovios έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:05Parrot έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:04Μια χαρά είναι.. Παίρνω 1200, συγκατοικώ με συγγενή οπότε το νοίκι πάει δια δύο και απ' αυτά μείον τους λογαριασμούς και άλλα έξοδα δικά μου, αποταμιεύω μηνιαίως 500 με 600 ευρώ..!Green Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 20:58Με 1000 όμως όχι, αν παίρνεις 1000 και είσαι στο νοίκι είσαι ξεκάθαρα φτωχός.
Εννοείται ότι ζω στην καλύτερη περιόδο της ζωής μου, ειδικά σε σχέση με άλλες εποχές που έμενα μαζί με γονείς και έπαιρνα μόνο 400 ευρώ (την περίοδο της κρίσης)..
Δυνατό τρόλ (ελπίζω)
Είναι ναι.
-
Παμε για 6ο χρόνο διακυβέρνησης, τι πάει να πει δεν τα έφτιαξε αυτός; τους ζαιους τους ξεφπρτωθηκαμε 5.5 χρόνια τώρα. Ας καταργούσε ή ας περιορίζεται το χρηματιστήριο ενέργειας. Η golden visa μόλις τώρα μετατράπηκε από επένδυση σε ακίνητα σε επένδυση σε επιχείρηση. Από την αρχή έτσι έπρεπε να είναιGreen Dragon έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:39Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Ούτε το χρηματιστήριο ενέργειας το έφτιαξε αυτός, ούτε την Golden Visa. Έχει βέβαια ευθύνη γιατί τα διατηρεί αν και είναι ο μόνος που ανέβασε το όριο στην Golden Visa και μάλιστα δύο φορές για να είμαστε σωστοί. Ούτε η τριμερής το έκανε (που ήταν και εκείνοι που έφεραν το μαλακωδέστατο αυτό μέτρο), ούτε ο Συριζα που ακολούθησε.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:33Αδελφέ υπάρχει σοβαρό ευθύνη του κουλη προσωπικά για το κόστος ενέργειας λογω φορων, για το χρηματιστήριο ενεργειας, για το φπα και ένα κάρο πανηλιθιους ρπασινους φόρους . Όπως έχει ευθύνες για την στεγαστική κρίση γιατί την προκάλεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό η golden visa . Ευρα ήταν και ειναι καθαρή ευθύνη της κυβέρνησης
- Green Dragon
Μα είπα, έχει ευθύνες, απλά είναι λάθος να το φορτώνουμε όλο σε εκείνον.
Σε άλλα θέματα είναι πολύ πιο ένοχος απ' ότι σ' αυτά.
Σε άλλα θέματα είναι πολύ πιο ένοχος απ' ότι σ' αυτά.
ή ας υλοποιούσε τη μεσοπρόθεσμη αγορά που είναι βασικό εργαλείο του χρηματιστηρίου ενέργειας και υπάρχει σε όλες τις άλλες χώρες ενώ εδώ εκκρεμεί και καμαρώνουν που σιγά σιγά γίνεται = υπογράφουν ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο το χρόνο για να λένε ότι δεν είναι 100% αρπαχτές η φάση.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:42Παμε για 6ο χρόνο διακυβέρνησης, τι πάει να πει δεν τα έφτιαξε αυτός; τους ζαιους τους ξεφπρτωθηκαμε 5.5 χρόνια τώρα. Ας καταργούσε ή ας περιορίζεται το χρηματιστήριο ενέργειας.
Το καταλαβαίνεις ότι δεν θα το διαβάσει κανείς Ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:30Στην ελλαδα υπαρχουν πολλοι που ονυος δεν βγαζουν αρκετα αλλα υπαρχεθ και πολλη κλαψα Έχω έναν φίλο που βγάζει 1300ε η γυναίκα του βγάζει 850 , σύνολο 2150. Βασικά παραπάνω γιατί η γυναίκα είναι στον ιδιωτικό τομέα και παίρνει δώρα άρα τα 850 είναι 990 , σύνολο 2290.εχουν 2 παιδιά και δεν πληρώνει νοικι γιατί είχε σπίτι δώρο από τους γονείς του. Οπότε τον ρωτήσεις δεν του φτάνουν τα λεφτά. Την ιδια ώρα συντηρούν 2 συοτκονητα , τα παιδιά του (πολύ καλως) πάνε από 2 δραστηριότητες, πάνε αγγλικά, πάνε φροντιστήριο ενώ είναι δημοτικό, 1 2 φορές την εβδομάδα τρώνε έξω και γενικά αν εξαιρέσεις την κλαψα δεν τους λείπει κάτι από ότι υπάρχει στην σημερινή παραγωγή.
Λείπεις πολλά χρόνια νομίζω και δεν έχεις καταλάβει ότι κρίση ξεκρίση οι μόνοι που κλαίγονται είναι αυτοί που δεν έχουν ανάγκη.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:30Στην ελλαδα υπαρχουν πολλοι που ονυος δεν βγαζουν αρκετα αλλα υπαρχεθ και πολλη κλαψα Έχω έναν φίλο που βγάζει 1300ε η γυναίκα του βγάζει 850 , σύνολο 2150. Βασικά παραπάνω γιατί η γυναίκα είναι στον ιδιωτικό τομέα και παίρνει δώρα άρα τα 850 είναι 990 , σύνολο 2290.εχουν 2 παιδιά και δεν πληρώνει νοικι γιατί είχε σπίτι δώρο από τους γονείς του. Οπότε τον ρωτήσεις δεν του φτάνουν τα λεφτά. Την ιδια ώρα συντηρούν 2 συοτκονητα , τα παιδιά του (πολύ καλως) πάνε από 2 δραστηριότητες, πάνε αγγλικά, πάνε φροντιστήριο ενώ είναι δημοτικό, 1 2 φορές την εβδομάδα τρώνε έξω και γενικά αν εξαιρέσεις την κλαψα δεν τους λείπει κάτι από ότι υπάρχει στην σημερινή παραγωγή.
-
foscilis έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:52ή ας υλοποιούσε τη μεσοπρόθεσμη αγορά που είναι βασικό εργαλείο του χρηματιστηρίου ενέργειας και υπάρχει σε όλες τις άλλες χώρες ενώ εδώ εκκρεμεί και καμαρώνουν που σιγά σιγά γίνεται = υπογράφουν ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο το χρόνο για να λένε ότι δεν είναι 100% αρπαχτές η φάση.Δημοκράτης έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 21:42Παμε για 6ο χρόνο διακυβέρνησης, τι πάει να πει δεν τα έφτιαξε αυτός; τους ζαιους τους ξεφπρτωθηκαμε 5.5 χρόνια τώρα. Ας καταργούσε ή ας περιορίζεται το χρηματιστήριο ενέργειας.

Προφανώς
Αλλά αν το έκαμε θα έχαναν λεφτά οι κολλητοί του κουλοί και θα έχανε λεφτά και το κράτος από τους φόρους
Οπότε ας πληρώνει ο κόσμος 100ε το μήνα ρεύμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε 23% σε πετσωμενη δημοσκόπηση του Φαναρά το Κουλισταν
από Μαδουραίος » 22 Ιαν 2025, 21:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
22 Ιαν 2025, 22:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θερίζει η ακρίβεια στο Κουλισταν.Το 55% δεν έχει ούτε για τα βασικά
από Μαδουραίος » 26 Νοέμ 2024, 15:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Νοέμ 2024, 17:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-