Γνωρίζονταν από πριν ή γνωρίστηκαν λόγω κοινοκτημοσύνης;

Γνωρίζονταν από πριν ή γνωρίστηκαν λόγω κοινοκτημοσύνης;
Ειναι ενα αλανι γνωστος του πατερα μου παιδαρας ( εμενα μου εμοιαζε με τον προηγουμενο james ) καλοντυμενος η γυναικα του γυναικαρα και αυτη το ιδιο .,
Όχι από πριν.
ναι, δηλαδη οχι.
Όντως ζόρικη φάση και για τους τρεις. Και μάλλον σπάνια περίπτωση.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 17:12Όχι από πριν.
Ήμουν ήδη σε σχέση (ικανοποιητική) όταν γνώρισα το καινούργιο πρόσωπο, το οποίο και με συνεπήρε...οπότε μπήκα σε μια κατάσταση πολύ ιδιαίτερη, με τα δύο πρόσωπα να αναμένουν τη...συνέχεια
Μετά από αυτό το πολύ δύσκολο τρίμηνο για όλους μας, προχώρησα με το νέο πρόσωπο
Αν δεν ήταν "έγκλημα" δεν θα υπήρχε και ανάγκη για πλάτες.
Το έχω κάνει 2 φορες αλλά κολλούσα στην ανάκριση, δεν πρέπει να έπεισαvantono έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 18:13Αν στο "πλάτες" πιάνεται και το "ξέρω και απλά δεν εχω μιλήσει/καρφώσει", ναι. Αν πιάνεται μόνο το "πρέπει να βγω με το αισθημα και σε θελω να με καλύψεις, να πω οτι παμε καπου μαζι, να βρω μια δικαιολογια να πω και σε χρειαζομαι για να την επιβεβαιώσεις κτλ", όχι.
Μια φορά μου ειχε ζητηθει αλλά αρνήθηκα.
Σουηδεζες;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 17:12Όχι από πριν.
Ήμουν ήδη σε σχέση (ικανοποιητική) όταν γνώρισα το καινούργιο πρόσωπο, το οποίο και με συνεπήρε...οπότε μπήκα σε μια κατάσταση πολύ ιδιαίτερη, με τα δύο πρόσωπα να αναμένουν τη...συνέχεια
Μετά από αυτό το πολύ δύσκολο τρίμηνο για όλους μας, προχώρησα με το νέο πρόσωπο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έτσι ήταν.
Το να ζητάει κάποιος χρόνο από τη μόνιμη σύντροφο ή σύζυγο για να σκεφτεί/αποφασίσει αν τρέχει όντως κάτι σοβαρό με το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του, δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο.GoBack έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:24Σουηδεζες;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 17:12Όχι από πριν.
Αν σου πω ότι το περίμενα, θα με πιστέψεις;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:31Έτσι ήταν.
Αλλά κι εγώ στα ερωτικά ήμουν πάντα ἐν δὲ φάει καί ὄλεσσον... ποτέ δεν έκανα τίποτε στα κρυφά
Με το τότε νέο πρόσωπο που επέλεξα κλείνουμε φέτος 35 χρόνια
Ναι δεν λεω ωραιο ακουγεται αλλα ποτε δεν ξερεις αν θα της γυρισει της αλλης ξαφνικα το ματι.Ειτε της νυν ειτε αυτηνης που ειναι σε trial mode.Τελοσπαντων μπορει να ηταν αλλες εποχες τοτε,πιο ειρηνικες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:36Το να ζητάει κάποιος χρόνο από τη μόνιμη σύντροφο ή σύζυγο για να σκεφτεί/αποφασίσει αν τρέχει όντως κάτι σοβαρό με το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του, δεν είναι κάτι τόσο σπάνιο.GoBack έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 19:24Σουηδεζες;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 17:12
Όχι από πριν.
Σπάνιο είναι το να υπάρχει χαλαρή επικοινωνία σ' αυτήν την περίοδο αναμονής, μεταξύ των δύο διεκδικητριών.
Σε κάθε περίπτωση, χαρά στο κουράγιο και των δύο. Θα μπορούσε να εκληφθεί και ως απογείωση του φίλαθλου πνεύματος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.