Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
Έφτιαξα μια μονάδα από βιολογικά κοτόπουλα.
Άρχισαν να έρχονται κάθε τόσο επιθεωρητές υγείας.
Όμως αυτοί δεν ερχόντουσαν μόνο για μένα με ραντεβού όπως γίνεται στο εξωτερικό , πρώτα πήγαιναν και σε άλλες φάρμες.
Δηλαδή έβγαζαν ένα πρόγραμμα σήμερα θα κάνουμε όλες αυτές τις φάρμες.
Από φόβο μην μεταδώσουν τίποτα στην φάρμα μου από άλλη φάρμα έβαλα στην αρχή ένα χαλί για τα αυτοκίνητα μετά έφτιαξα ένα λάκκο με απολυμαντικό υγρό.
Τους έδινα πασουμάκια , γάντια αποστειρωμένη ποδιά καπέλο.
Φυσικά είχα και την γκρίνια τους.
Όμως όπως μου είπε ο κτηνίατρος δεν ήτανε αρκετά τα μέτρα που παίρνουμε να προφυλαχτούμε από τους επιθεωρητές υγείας.
Τέλος πάντων για να μην το πλατειάζω στο τέλος έβαλα στην είσοδο μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων και ένα θάλαμο αέρα για τα ρούχα τους στην είσοδο των κτιρίων και μετά να φορέσουν τον δικό μου αποστειρωμένο εξοπλισμό.
Χτές πήγα σε μια συνέλευση και έμαθα ότι πρόσφατα εγκατέστησε η χώρα μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων στα σύνορα με την Βουλγαρία.
Έλεος!
Είστε βρωμιάρηδες , είστε επικίνδυνοι.
Λυπάμαι όλους τους φουκαράδες που πηγαίνετε στις φάρμες τους και κολλάτε τα πρόβατα τους και τις αίγες τους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Άρχισαν να έρχονται κάθε τόσο επιθεωρητές υγείας.
Όμως αυτοί δεν ερχόντουσαν μόνο για μένα με ραντεβού όπως γίνεται στο εξωτερικό , πρώτα πήγαιναν και σε άλλες φάρμες.
Δηλαδή έβγαζαν ένα πρόγραμμα σήμερα θα κάνουμε όλες αυτές τις φάρμες.
Από φόβο μην μεταδώσουν τίποτα στην φάρμα μου από άλλη φάρμα έβαλα στην αρχή ένα χαλί για τα αυτοκίνητα μετά έφτιαξα ένα λάκκο με απολυμαντικό υγρό.
Τους έδινα πασουμάκια , γάντια αποστειρωμένη ποδιά καπέλο.
Φυσικά είχα και την γκρίνια τους.
Όμως όπως μου είπε ο κτηνίατρος δεν ήτανε αρκετά τα μέτρα που παίρνουμε να προφυλαχτούμε από τους επιθεωρητές υγείας.
Τέλος πάντων για να μην το πλατειάζω στο τέλος έβαλα στην είσοδο μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων και ένα θάλαμο αέρα για τα ρούχα τους στην είσοδο των κτιρίων και μετά να φορέσουν τον δικό μου αποστειρωμένο εξοπλισμό.
Χτές πήγα σε μια συνέλευση και έμαθα ότι πρόσφατα εγκατέστησε η χώρα μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων στα σύνορα με την Βουλγαρία.
Έλεος!
Είστε βρωμιάρηδες , είστε επικίνδυνοι.
Λυπάμαι όλους τους φουκαράδες που πηγαίνετε στις φάρμες τους και κολλάτε τα πρόβατα τους και τις αίγες τους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
Έλα Χαλκιδική να δείς βιολογικά προϊόντα.
Οι Χαλκιδικιώτες καίνε κλαδιά, και μαζί ό,τι πλαστικό έχουν, οι κωλόγυφτοι. Πούστηδες, Νεάντερνταλ.
Και η μπατσαρία κάνει τα στραβά μάτια.
Οι Χαλκιδικιώτες καίνε κλαδιά, και μαζί ό,τι πλαστικό έχουν, οι κωλόγυφτοι. Πούστηδες, Νεάντερνταλ.
Και η μπατσαρία κάνει τα στραβά μάτια.
Εδω βλέπουμε πως βρίζει τους επιθεωρητές υγείας επειδή κάνουν έκτακτους ελέγχους.
Καλά πάμε.
Επίσης το οτι η χώρα έβαλε εγκατάσταση απολύμανσης στα σύνορα με τη Βουλγαρία, που ειναι το κακό και βγαίνει απο τα ρουχα της η νικημας;
Καλά πάμε.
Επίσης το οτι η χώρα έβαλε εγκατάσταση απολύμανσης στα σύνορα με τη Βουλγαρία, που ειναι το κακό και βγαίνει απο τα ρουχα της η νικημας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και εγώ δεν κατάλαβα προς τι η τσαντίλα... 

Yippie Kay Yay
Επ, εγώ δε σ' έβρισα. Δε σε είπα Χαλκιδικιώτη.
Οχι δεν είμαι. Εξοχικό έχουμε εκεί.
ε τι; Έκτακτους ελεγχους χωρίς ενημέρωση απο επιθεωρητές υγείας;
Που ακούστηκε
Επειδή είμαι της δουλειάς στα φρουτα και τα λαχανικά θα σας πω πως βιολογικά απο Κρήτη ΠΟΤΕ. Και αυτο δε το λέω για να την πω στη νικημας, αυτο είναι γνωστό απο αρχες 00΄s .
Και η φάση αποκαλύφθηκε όταν έστειλαν εξαγωγή αγγουράκια Κνωσού στην κεντρική ευρώπη και σε έλεγχο βρήκαν πως ήταν συμβατικά, βέβαια το φορτίο γύρισε πίσω και ξεκίνησαν έλεγχοι απο κλιμάκο των Αθηνών οπότε αποκαλύφθηκε πως εκει επιθεωρητές, γεωπόνοι κλπ τα είχαν κάνει πλακάκια, μουσαντένια πιστοποιητικά φυτοϋγείας και τα ρέστα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ, τουλάχιστον στα χαρτιά, είμαι γύφτος χαλκιδικιώτης

Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Από ποιό μέρος, να τολμήσω να ρωτήσω?
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ κουτοπουλα 

μιλαμε για οντα που τρων ως και... κουτοπουλα

μιλαμε για οντα που τρων ως και... κουτοπουλα
Kαι μετά είναι να απορεί κανείς πώς απο χρυσαυγίτης, μπήκε στο άρμα του χαμασοπουτινίστα.
Εξοχικάκι στη Χαλκιδική

Άσε. Καταλάβαμε.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.

Φρίκη!!!!
Κωλοκράτεια!!! Εεεε, Καλλικράτεια ήθελα να πώ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μεταπολιτευτική ελληνική νοοτροπία του ωχαδερφισμού και του "δεν βαριέσαι δεν συμβεί κάτι κακό".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
10 Μαρ 2024, 23:51
-