Γιατί οι Αραβικοί στρατοί είναι τόσο ΓΤΠ?
Re: Γιατί οι Αραβικοί στρατοί είναι τόσο ΓΤΠ?
Η στρατιωτική πειθαρχία στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις (διαφορετική ανάλογα με την κάθε στρατιωτική μονάδα και την αποστολή της) είναι η κατάλληλη ώστε και το σύστημα να δουλεύει και να μην δημιουργούνται αλλά προβλήματα , αυτό σε συνθήκες ειρήνης
Εν καιρώ πολέμου αλλάζουν βεβαίως τα πράγματα
Εν καιρώ πολέμου αλλάζουν βεβαίως τα πράγματα
Κρινουμε ένα στρατό με βάση την φιλοσοφία της Δυσης,όπου στρατό θεωρούμε μόνο την αεροπορία. Με βάση αυτό το κριτήριο ναι είναι ΓΤΠΚ
Τι γίνεται με το πεζικό η με το ναυτικό. Διοτι εκεί μόνο ΓΤΠΚ δεν είναι.
Επίσης τι γίνεται όταν είναι ΓΤΠΚ οι αξιωματικοί ενός στρατού αλλά ο στρατός όχι?
Επίσης τι γίνεται όταν είναι ΓΤΠΚ οι αξιωματικοί ενός στρατού αλλά ο στρατός όχι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ένας στρατός μπορεί να δοκιμαστεί μόνο σε πόλεμοzteo έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 21:20Κρινουμε ένα στρατό με βάση την φιλοσοφία της Δυσης,όπου στρατό θεωρούμε μόνο την αεροπορία. Με βάση αυτό το κριτήριο ναι είναι ΓΤΠΚ
Που καί εκεί μπορούν να υπάρξουν παράγοντες που θα επηρεάσουν την έκβαση του πολέμου ΆΣΧΕΤΑ με το στρατιωτικό ποιον του στρατεύματος
Συμφωνώ κατά 50%ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 21:22Ένας στρατός μπορεί να δοκιμαστεί μόνο σε πόλεμοzteo έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 21:20Κρινουμε ένα στρατό με βάση την φιλοσοφία της Δυσης,όπου στρατό θεωρούμε μόνο την αεροπορία. Με βάση αυτό το κριτήριο ναι είναι ΓΤΠΚ
Που καί εκεί μπορούν να υπάρξουν παράγοντες που θα επηρεάσουν την έκβαση του πολέμου ΆΣΧΕΤΑ με το στρατιωτικό ποιον του στρατεύματος
Τελικά την ποιότητα του στρατού ποιος την καθορίζει οι αξιωματικοί η ο απλός φαντάρος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εάν η δουλειά του στρατού είναι το να είναι ετοιμοπόλεμος την καθορίζει η ικανότητα να κάνει πόλεμοzteo έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 21:28Συμφωνώ κατά 50%ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 21:22Ένας στρατός μπορεί να δοκιμαστεί μόνο σε πόλεμοzteo έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 21:20Κρινουμε ένα στρατό με βάση την φιλοσοφία της Δυσης,όπου στρατό θεωρούμε μόνο την αεροπορία. Με βάση αυτό το κριτήριο ναι είναι ΓΤΠΚ
Τελικά την ποιότητα του στρατού ποιος την καθορίζει οι αξιωματικοί η ο απλός φαντάρος?
Κατά τα λοιπά
Η πολεμική αεροπορία βασίζεται στους πιλότους αξιωματικούς
Το πολεμικό Ναυτικό στους υπαξιωματικούς
Το πεζικό στους οπλίτες
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Καλά, Παπάριε.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν βαζαμε την ανθρωπινη ζωη πανω απο την ελευθερια της πατριδας δεν θα ειχαμε ουτε το επος του 40, ουτε τους νικηφορους Βαλκανικους, ουτε την Επανασταση του 1821.
Θα καθομασταν ησυχοι θα ειχαμε τη ζωη μας αλλα αλλοι θα μας διαφέντευαν ακομα.
Θα καθομασταν ησυχοι θα ειχαμε τη ζωη μας αλλα αλλοι θα μας διαφέντευαν ακομα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κάνεις λάθος όταν αγωνίζεσαι ενοπλα για την ελευθερία τότε στην κορυφή των ηθικών αξιών έχεις την αξία της ανθρώπινης ζωής. Διοτι δεν νοείται ζωή χωρίς ελευθερία.
Βέβαια ο πόλεμος ειναι μέγιστη πράξη βίας που στρέφεται κατά της ζωής. Γιαυτό πρέπει να το βλέπουμε σαν έσχατο μέσο για την ελευθερία και όχι σαν μέσο καταπάτηση της ελευθερίας η σαν αυτοσκοπός.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καμία σχέση οι Έλληνες με τους αραβικούς λαούς όσον αφορά τους πολέμους και τους στρατούς.
Οι Έλληνες είναι πολεμικός σκληρός λαός με πολλή μακρά πολεμική ιστορία και δύσκολα έχαναν μάχες ή πολέμους ακόμα και με πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Οι Άραβες και οι Πέρσες όντως είναι της πλάκας στο θέμα αυτό.
Οι Έλληνες είναι πολεμικός σκληρός λαός με πολλή μακρά πολεμική ιστορία και δύσκολα έχαναν μάχες ή πολέμους ακόμα και με πολύ δυνατούς αντιπάλους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oκ πεστο στον Παπαφλεσσα που πηγε στο Μανιακι ενω ηξερε πως θα καταληξει, πες το στον Ανδρουτσο που κλειστηκε στη Γραβια ενω ηξερε οτι εξω ηταν χιλιαδες, πες το στον Διακο που αντιστάθηκε στην Αλαμανα ενω ηξερε οτι θα πεθανει.zteo έγραψε: ↑26 Οκτ 2024, 11:43Κάνεις λάθος όταν αγωνίζεσαι ενοπλα για την ελευθερία τότε στην κορυφή των ηθικών αξιών έχεις την αξία της ανθρώπινης ζωής. Διοτι δεν νοείται ζωή χωρίς ελευθερία.
Βέβαια ο πόλεμος ειναι μέγιστη πράξη βίας που στρέφεται κατά της ζωής. Γιαυτό πρέπει να το βλέπουμε σαν έσχατο μέσο για την ελευθερία και όχι σαν μέσο καταπάτηση της ελευθερίας η σαν αυτοσκοπός.
Πες το σε οσυς πολεμησαν το 1940 και αντιστάθηκαν σε μια υπερτερη δυναμη against all odds.
Πες το αυτο στον Παλαιολογο που εμεινε και αντιστάθηκε ενω η μοιρα της Πολης ηταν προδιαγεγραμμενη.
Πες το αυτο σε οσους πολεμησαν στην Κυπρο και εμειναν για παντα εκει.
Πες το αυτο σε οσους επεσαν στη φωτια της μάχης χωρις να υπολογισουν τη ζωη τους
Θα ηθελα να ακουσω την απαντηση τους σε αυτο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Communio Sancta
Μιλάμε πάντα για ένα γένος που ξεκίνησε από την Αραβία κι έφτασε ως τον Ατλαντικό. Αν συζητούσαμε το θέμα πριν κάτι αιώνες θα λέγαν όλοι, γιατί οι Άραβες είναι τόσο αποτελεσματικοί πολεμιστές, και οι Εβραίοι τόσο άχρηστοι; Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εβραίοι είναι ικανότατοι στον πόλεμο, και οι Άραβες loosers.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
runner έγραψε: ↑26 Οκτ 2024, 11:47Καμία σχέση οι Έλληνες με τους αραβικούς λαούς όσον αφορά τους πολέμους και τους στρατούς.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι Ευρωπαικοί στρατοί δυσκολεύονται να στρατολογήσουν κόσμο?
από Ίακχος » 16 Φεβ 2024, 09:17 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
16 Φεβ 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53