Lord Brum έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 01:37Ρωτά γιατρό και ξεκινά συντηρητικά να δεις και πως θα πάει. Μπορεί και τα 10 να είναι πολλά στην αρχή ή πολύ.λιγα. σε κάθε περίπτωση όχι ελεύθερα βάρη, μόνο μηχανήματα όπου ειναι δυσκολοτερο να τραυματιστεί. Πόδια κάνεις άφοβα, λόγικα και κινήσεις pull (πλάτη άρα και.λιγο δικεφαλο) με προσοχη δεμ θα εχεις προβλημα ενω push (στήθος, τρικεφαλο, όλους) με πολυ λίγα κιλά και μεγάλη προσοχη αρα πτοσοχη μη δημιουργησεις ασυμμετρια στους ανατγωνιστες μυες.southern έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:02παρακαλω πολυ οχι ειρωνειες
πριν 2 χρονια εσπασα το δεξι ωμο. εχω λαμα στο πανω μερος του ωμου και τον λιγο στην αρχη του βραχιονα.
ο ορθοπεδικος μου ειπε να μην ξανασηκωσω βαρος ανω των 10 kg σε τσαντα σουπερ μαρκετ στο συγκεκριμενο χερι.
αξιζει να ξαναπαω και τι μπορω να κανω;;;
Ποιον γιατρό ρε τύποι; 9,5 γιατροί στους 10 δεν γυμνάζονται και θέλουν να έχουν καλυμμένο τον κώλο τους. Οπότε, θα σου πουν να καθίσεις στον καναπέ και να βγαίνεις για καμμία ρετσίνα. Όπως και κάνουν.hellegennes έγραψε: ↑24 Οκτ 2024, 02:31Γιατί να πας; Ο ορθοπεδικός για πλάκα σ'το είπε αυτό; Περπάτημα, τρέξιμο και ποδήλατο. Μια χαρά ασκήσεις είναι.southern έγραψε: ↑23 Οκτ 2024, 11:02παρακαλω πολυ οχι ειρωνειες
πριν 2 χρονια εσπασα το δεξι ωμο. εχω λαμα στο πανω μερος του ωμου και τον λιγο στην αρχη του βραχιονα.
ο ορθοπεδικος μου ειπε να μην ξανασηκωσω βαρος ανω των 10 kg σε τσαντα σουπερ μαρκετ στο συγκεκριμενο χερι.
αξιζει να ξαναπαω και τι μπορω να κανω;;;
Τύπε με το πρόβλημα, κάνε αυτό που σου είπαν κάτι τύποι παραπάνω. Βρες κάποιον ιατρό ή φυσιοθεραπευτή που ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ και ασχολείται με αυτά. Πλέον υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, αλλά οι επισκέψεις πιθανόν να κοστίζουν λίγο παραπάνω από έναν ορθοπεδικό της σειράς που συνταγογραφεί παυσίπονα και κάνει αντιφλεγμονώδεις ενέσεις. Αυτός λοιπόν, ο ειδικός σε τέτοια προβλήματα θα σε καθοδηγήσει και θα σου πει τι κινήσεις μπορείς και πρέπει να κάνεις.
Έπειτα θα πας σε ένα καλό γυμναστήριο, στο οποίο εργάζονται απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με γνώσεις και όχι influencers του Instagram, με 6μηνα σεμινάρια στην gymbro science, στα τατουάζ και στα στόριζ, από ΙΕΚ του κώλου.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς και πρέπει να γυμνάσεις το σημείο για το οποίο φοβάσαι. Αλλά πρέπει να το κάνεις με σωστή καθοδήγηση.