[χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

[χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 28 Οκτ 2024, 19:37

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν εκτάκτως,ενδέχεται το προσεχές χρονικό διάστημα να αποχωρήσω από το παρόν ηλεκτρονικό στέκι και ως εκ τούτου να τερματιστεί πρόωρα και η αναπάντεχα διασκεδαστική, αλλά και ψυχαγωγική με την ορθή έννοια του όρου, συμμετοχή μου στο φορουμβιζιον. Επειδή δεν θα μου ήταν αρεστό (ούτε και συνάδει - καθώς θα έλεγε γνωστός επιθεωρησιακός κωμικός του παρόντος) κάτι τέτοιο, θα ήθελα να προσκαλέσω οποιοδήποτε μέλος δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή ή μετάνιωσε εκ των υστέρων, να του δοθεί η θέση μου και το εξόχως εμπνευσμένο νικ μου ως καθεξής προσωνύμιο του, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι απρόσκοπτα. Περιττό να αναφέρω την θεαματική βαθμολογία μου από τον πρώτο γύρο, την οποία θα λάβει ως αρχικό boost. Δεν υπάρχει θέμα αν με τον παραλήπτη της σκυτάλης, μας χωρίζουν χαοτικές πολιτικές ή σχετικές με κοινωνική ευθύνη διαφορές, ακόμα και αν έχει απαίσια φωνή ο ίδιος την οποία δεν χάνει ευκαιρία να την μοστραρει ανελέητα με χρήση της εφαρμογής vocaroo.

Με εκτίμηση,
Μένιος
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: [χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 28 Οκτ 2024, 19:43

Τα συγχαρητήρια μου για το άγγιγμα γρασιδιού.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Re: [χαρίζεται] θέση συμμετοχής σε ομαδικό διασκεδαστικό διαγωνισμό μουσικολογικής φύσεως, του παρόντος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 28 Οκτ 2024, 19:46

enaon έγραψε:
28 Οκτ 2024, 19:41
συμμετείχες κι εσύ στο παιχνιδι;
Ναι αλλά η συμμετοχή με αυθόρμητα συναισθηματικά έργα και όχι θολοκουλτουριαρικες παραγωγές ηθοποιών -καλλιτεχνων-ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρωνω με τα φτιασίματα μανατζαραιων και δισκογραφικών, ίσως, λέω ίσως, να αναγνωρίζεται από την κοινή γνώμη σε μεταγενέστερο χρόνο.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Οκτ 2024, 19:52

μπερδεύτηκα, ειδα τον τελευταιο και δεν ησουν εσύ, λεω τι γραφει, αφου δεν παιζει. Στον δευτερο γυρο θα εισαι τελευταιος ε;

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 28 Οκτ 2024, 19:52

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
28 Οκτ 2024, 19:37
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν εκτάκτως,ενδέχεται το προσεχές χρονικό διάστημα να αποχωρήσω από το παρόν ηλεκτρονικό στέκι και ως εκ τούτου να τερματιστεί πρόωρα και η αναπάντεχα διασκεδαστική, αλλά και ψυχαγωγική με την ορθή έννοια του όρου, συμμετοχή μου στο φορουμβιζιον. Επειδή δεν θα μου ήταν αρεστό (ούτε και συνάδει - καθώς θα έλεγε γνωστός επιθεωρησιακός κωμικός του παρόντος) κάτι τέτοιο, θα ήθελα να προσκαλέσω οποιοδήποτε μέλος δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή ή μετάνιωσε εκ των υστέρων, να του δοθεί η θέση μου και το εξόχως εμπνευσμένο νικ μου ως καθεξής προσωνύμιο του, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι απρόσκοπτα. Περιττό να αναφέρω την θεαματική βαθμολογία μου από τον πρώτο γύρο, την οποία θα λάβει ως αρχικό boost. Δεν υπάρχει θέμα αν με τον παραλήπτη της σκυτάλης, μας χωρίζουν χαοτικές πολιτικές ή σχετικές με κοινωνική ευθύνη διαφορές, ακόμα και αν έχει απαίσια φωνή ο ίδιος την οποία δεν χάνει ευκαιρία να την μοστραρει ανελέητα με χρήση της εφαρμογής vocaroo.

Με εκτίμηση,
Μένιος
Κι έπρεπε να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να προτείνεις στον kongrosian; :p2:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 28 Οκτ 2024, 20:18

aLiCat έγραψε:
28 Οκτ 2024, 19:52

Κι έπρεπε να ανοίξεις ολόκληρο νήμα για να προτείνεις στον kongrosian; :p2:
Στο σπίτι των άπειρων σε αριθμό αλλά πανομοιότυπων μεταξύ τους ποστ με γκιφάκια γάτας, δεν μιλάνε για σκοινί. Και στην τελική, ωραία τα πάσης φύσεως άσματα, αλλά το θεμα εδώ είναι πως δεν κάνουμε πλάκα.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 28 Οκτ 2024, 20:40

kongrosian έγραψε:
28 Οκτ 2024, 20:28
αττενσιονχοριστάκος.
5αρι βαριά βαριά σε 10βαθμια κλίμακα. Το δέκα ας πούμε ότι είναι να νομίζεις ότι αφορά κάποιον αν πήγε να σου μείνει χτες στα χέρια ο μεσηλιξ εραστής σου που γνώρισες σε bsμιαρικο φόρουμ. Και αυτό να είναι το κερασάκι της τούρτας του για 3 ποτά κάνεις έτσι. Να ήταν το κυρίως πιάτο γελοιοτητας, να το χωνεύαμε.
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 28 Οκτ 2024, 20:48

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
28 Οκτ 2024, 20:40
kongrosian έγραψε:
αττενσιονχοριστάκος.
5αρι βαριά βαριά σε 10βαθμια κλίμακα. Το δέκα ας πούμε ότι είναι να νομίζεις ότι αφορά κάποιον αν πήγε να σου μείνει χτες στα χέρια ο μεσηλιξ εραστής σου που γνώρισες σε bsμιαρικο φόρουμ. Και αυτό να είναι το κερασάκι της τούρτας του για 3 ποτά κάνεις έτσι. Να ήταν το κυρίως πιάτο γελοιοτητας, να το χωνεύαμε.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 28 Οκτ 2024, 20:49

kongrosian έγραψε:
28 Οκτ 2024, 20:48
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
kongrosian έγραψε:
αττενσιονχοριστάκος.
Εικόνα

Τι σκέφτεσαι τώρα

Τι ντεκαντανς θεε μου....
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 28 Οκτ 2024, 20:53

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
28 Οκτ 2024, 20:49
kongrosian έγραψε:
28 Οκτ 2024, 20:48
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:

Εικόνα

Τι σκέφτεσαι τώρα

Τι ντεκαντανς θεε μου....
δεν είμαστε για κάτι καλύτερο.

:e040:

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 28 Οκτ 2024, 21:10

Μένιο φωνάζαμε ένα γαϊδούρι στο χωριό.

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 28 Οκτ 2024, 21:15

taliban έγραψε:
28 Οκτ 2024, 21:10
Ελπίζω τουλάχιστον να είχατε λιγότερο εκνευριστικες κότες
Casp έγραψε:

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 29 Οκτ 2024, 10:32

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
28 Οκτ 2024, 21:15
taliban έγραψε:
28 Οκτ 2024, 21:10
Ελπίζω τουλάχιστον να είχατε λιγότερο εκνευριστικες κότες
Δεν ανακατεύομαι με τα πίτουρα :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές