Άλλωστε ο έρωτας δεν σκοτώνει. Ο πόλεμος σκοτώνει.
τι ποσοστό των αντρών πιστεύετε ότι τον παίρνει ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: τι ποσοστό των αντρών πιστεύετε ότι τον παίρνει ?

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ψάχνουν να βρουν πιστοποίηση της δικής τους προσωπικότητας μέσω της μαζικότητας μιας δηλωμένης ερωτικής ταυτότητας, γιατί ως προσωπικότητες έχουν εισπράξει μαζικά χ.hellegennes έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:49Όταν κάποιος στην μια ερώτηση δηλώνει bisexual και στην άλλη δηλώνει ότι δεν έχει πάει ποτέ με το ίδιο φύλο, απλώς δεν είναι bisexual και νομίζει ότι είναι δείγμα διαφορετικότητας.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:44Ίσως και να τις παρεξηγείς εσύ όμως γιατί δε θέλεις να το πιστέψεις.hellegennes έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:39
Ναι αλλά δεν βγάζουμε άκρη από έρευνες που μετράνε τι δηλώνει ο καθένας γιατί οι νεότερες γενιές έχουν την τάση να δηλώνουν ότι είναι χωρίς να είναι γιατί έχουν παρεξηγήσει την έννοια της στήριξης.
Γενικά η νεότερη γενιά έχει πρόβλημα προσωπικότητας. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό που διαφοροποιεί τους ανθρώπους μεταξύ τους είναι οι προσωπικότητές τους και ψάχνουν να βρουν υποκατάστατα για να ξεχωρίζουν από την μάζα.
- Τί είσαι συ;
- Λοατκι+ αρκτικόλεξο υπ' αριθμόν 135 για τον μήνα Οκτώβριο, μετά βλέπουμε.
- Γουάου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλεος ρε φίλε κάθε φορά με αυτά τα θέματα. Τι εμμονή έχεις. Νισάφι δηλαδή πια, κάποιοι άντρες δεν γουστάρουμε να μας σκαλίζουν την πίσω πόρτα. Μπορεί να είναι πρωτόγνωρο για εσένα, τι να κάνουμε όμως που είναι έτσι;Libre arbitre έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:56Άλλωστε ο έρωτας δεν σκοτώνει. Ο πόλεμος σκοτώνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 29 Οκτ 2024, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- hellegennes
Ιλιάδα.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:56Άλλωστε ο έρωτας δεν σκοτώνει. Ο πόλεμος σκοτώνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Α, εσύ το προχωρησες πολύ. Δεν γίνονται τέτοιοι πόλεμοι πια.hellegennes έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:59Ιλιάδα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση, ότι αυτό που σκοτώνει είναι ο μη αμοιβαίος έρωτας.hellegennes έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:59Ιλιάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Δεν υπάρχουν ποσοστωσεις στον έρωτα. Ουτε είναι μόνιμη κατάσταση. Ο έρωτας δεν γνωρίζει νόμους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 00:02Εγώ πάλι έχω την εντύπωση, ότι αυτό που σκοτώνει είναι ο μη αμοιβαίος έρωτας.

- hellegennes
Α, το θες να έγινε φέτος; Σίγουρα χιλιάδες αυτοκτονίες τότε και μπόλικες δολοφονίες.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 00:00Α, εσύ το προχωρησες πολύ. Δεν γίνονται τέτοιοι πόλεμοι πια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Ο αποκλειστικά σαρκικος έρωτας δύσκολα σκοτώνει πάντως.hellegennes έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 00:05Α, το θες να έγινε φέτος; Σίγουρα χιλιάδες αυτοκτονίες τότε και μπόλικες δολοφονίες.Libre arbitre έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 00:00Α, εσύ το προχωρησες πολύ. Δεν γίνονται τέτοιοι πόλεμοι πια.

Αυτό δεν παίζει να ισχύει. Δεν χρειάζεται να πας με κάποιο φύλο για να ξέρεις ότι το γουστάρεις. Εσύ δηλαδή στο γυμνάσιο έβλεπες το ίδιο τα αγόρια και τα κορίτσια;hellegennes έγραψε: ↑28 Οκτ 2024, 23:49Όταν κάποιος στην μια ερώτηση δηλώνει bisexual και στην άλλη δηλώνει ότι δεν έχει πάει ποτέ με το ίδιο φύλο, απλώς δεν είναι bisexual και νομίζει ότι είναι δείγμα διαφορετικότητας.
Το ματς χριστιανοι vs λιμπρε ειναι πολυ δυνατο,δεν ξερεις και ποιον να υποστηριξεις.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Libre arbitre
Και ποιος σου είπε ότι εγώ τους θεωρώ πραγματικούς χριστιανούς; Εσύ μπορεί να τους θεωρείς, αυτό δεν σημαίνει πως είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 29 Οκτ 2024, 00:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εσυ εισαι χριστιανος;Libre arbitre έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 00:20Και ποιος σου είπε ότι εγώ τους θεωρώ πραγματικούς χριστιανούς;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι και εγώ το παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής η συζήτηση πάει κάπως ετσι:
- Εχεις λαγό;
- Έχω λαγό
- Έχει ουρά;
- Εχεις λαγό;
...
Εγώ προσωπικά είμαι 65/35 υπέρ του λιμπρε.
- Libre arbitre
Περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα που περισσότερο για μισάνθρωποι μου κάνουν.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πιστεύετε στη θρησκεία που πιστεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Ιαν 2025, 22:32 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
28 Ιαν 2025, 08:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε διψήφιο ποσοστό το Κ.Κ.Ε.
από Manolis » 05 Οκτ 2023, 20:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Οκτ 2023, 16:49
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 1092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
30 Μάιος 2023, 12:51
-
-
Νέα δημοσίευση Φέτος ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής.
από έργο_μακέτο » 26 Ιουν 2023, 16:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
26 Ιουν 2023, 16:18
-