να κοψω την ζα ??
-
να κοψω την ζα ??
τη ζάχαρη εννοώ
ακουω πολλούς που την εχουν βγαλει απ τη διατροφή τους και ισχυριζονται οτι ειναιτο καλυτερο δωρο στον εαυτο τους
ακουω πολλούς που την εχουν βγαλει απ τη διατροφή τους και ισχυριζονται οτι ειναιτο καλυτερο δωρο στον εαυτο τους
- Space_Passenger
Re: να κοψω την ζα ??
Εγω βαζω καστανη στον καφε. τελειως δυσκολο μου φαινεται.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
την έχω κόψει εντελώς στον καφέ. βάζω μόνο σε εκλέρ, κοκ, γαλακτομπούρεκα, σοκολατίνες και ραβανί
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Space_Passenger έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:03Εγω βαζω καστανη στον καφε. τελειως δυσκολο μου φαινεται.

H μεγαλύτερη κατανάλωση γίνεται στον καφέ. Καφέ πίνω μόνο σκέτο.
Αλλά και το ψωμί ή γενικά το αλεύρι πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Τρώω κρίθινα παξιμάδια αντί για ψωμί εδώ και χρόνια. Έχω υποθυρεοειδισμό και πριν 4 χρόνια είχα μεγάλους όζους. Στην εξέταση που έκανα πριν ένα χρόνο δεν βρέθηκαν όζοι. Υπέθεσα ότι συνέβη αυτό λόγω περιορισμού της γλουτένης.
Αλλά κάποιο γλυκό με ζάχαρη ή μέλι τρώω κάπου κάπου.
Αλλά και το ψωμί ή γενικά το αλεύρι πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Τρώω κρίθινα παξιμάδια αντί για ψωμί εδώ και χρόνια. Έχω υποθυρεοειδισμό και πριν 4 χρόνια είχα μεγάλους όζους. Στην εξέταση που έκανα πριν ένα χρόνο δεν βρέθηκαν όζοι. Υπέθεσα ότι συνέβη αυτό λόγω περιορισμού της γλουτένης.

Κάπου κάπου και πρέζα να βαράς δεν πειράζειAntares έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:28H μεγαλύτερη κατανάλωση γίνεται στον καφέ. Καφέ πίνω μόνο σκέτο.
Παν μέτρον άριστον
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:19την έχω κόψει εντελώς στον καφέ. βάζω μόνο σε εκλέρ, κοκ, γαλακτομπούρεκα, σοκολατίνες και ραβανί

Αυτό με την καστανή ζάχαρη ποτέ δε το κατάλαβα. Στην ουσία είναι η συμβατική με μελάσα. Σιγά τωρα σε μαγαζιά μην έχουν ντεμεραραSpace_Passenger έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:03Εγω βαζω καστανη στον καφε. τελειως δυσκολο μου φαινεται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
.
Αν όπως είπε η γυναίκα του για τον Μίμη του Πλέσσα ότι ετρωγε μόνο Γλυκά και Αυγά και έφτασε τα 100 τότε μη φοβού.....
Πιθανώς μεγαλύτερο ρόλο απο τη διατροφή να παίζει η Ψυχολογία των αθρώπων.....
.
Αν όπως είπε η γυναίκα του για τον Μίμη του Πλέσσα ότι ετρωγε μόνο Γλυκά και Αυγά και έφτασε τα 100 τότε μη φοβού.....
Πιθανώς μεγαλύτερο ρόλο απο τη διατροφή να παίζει η Ψυχολογία των αθρώπων.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Θεωρείται ένα από τα τρία λευκά (αλάτι, ζάχαρη , αλεύρι) που αργά αλλά σταθερά μας σκοτώνουν (αλλά και ποιος βιάζεται να πεθάνει).
Γλυκά με ζάχαρη τρώω, μόνο στον καφέ βάζω στέβια ( μα κι αυτή λευκή είναι).
Γλυκά με ζάχαρη τρώω, μόνο στον καφέ βάζω στέβια ( μα κι αυτή λευκή είναι).

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όπου χρησιμοποιείς ζάχαρη αντικατέστησε την με την μισή ποσότητα στέβιας και είσαι οκ.τα ριχνω μέσα έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:02τη ζάχαρη εννοώ
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Και η καστανή ζάχαρη είναι. Τί νομίζεις οτι κερδίζεις?Space_Passenger έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:03Εγω βαζω καστανη στον καφε. τελειως δυσκολο μου φαινεται.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Και η ντεμεράρα ζάχαρη ζαχαροκάλαμου είναι. Και λοιπόν?Ερμής έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 18:31Αυτό με την καστανή ζάχαρη ποτέ δε το κατάλαβα. Στην ουσία είναι η συμβατική με μελάσα. Σιγά τωρα σε μαγαζιά μην έχουν ντεμεραραSpace_Passenger έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:03Εγω βαζω καστανη στον καφε. τελειως δυσκολο μου φαινεται.
Υποτίθεται ότι είναι λιγότερο επεξεργασμένη. Αλλά όπως είπε και ο προλαλήσας Ερμής, απλώς έχουν προσθέσει μελάσα.Nandros έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 19:20Και η καστανή ζάχαρη είναι. Τί νομίζεις οτι κερδίζεις?Space_Passenger έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 17:03Εγω βαζω καστανη στον καφε. τελειως δυσκολο μου φαινεται.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ