Αυτό δεν είναι νόμος, είναι παράνοια.
Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν ενδιαφέρομαι για τα λόγια αλλά για το μοίρασμα των φυλλαδίων από τον καθηγητή. Αν έκανε συλλογή για προσωπική του επιμόρφωση, θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:13Μα γιατί, τα λόγια του αγίου μετέφερε, λάθος κάνει ο άγιος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Γιοχανάν ο βρωμόστομος είπε πως είναι χειρότεροι από τους κανίβαλους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καλέ μου άνθρωπε, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά μεταξύ αυτών που γράφει κάποιος ανώνυμος στο διαδίκτυο με το μοίρασμα των ίδιων απόψεων σε φυλλάδια στον επαγγελματικό του χώρο;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 22:47Ο Γιοχανάν ο βρωμόστομος είπε πως είναι χειρότεροι από τους κανίβαλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασικά το αίσχος είναι διπλό γιατί ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά στο φυλλάδιο, έχω την αμυδρά εντύπωση ότι αυτό που μεταφέρεται ως άποψη του Χρυσόστομου, είναι μια ελεύθερη μετάφραση από κάποιον κολλημένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να κάνουμε, υπάρχουν κάποιοι που έχουν μείνει στο 1924. Άντε τώρα να τους εξηγήσεις, σαν να μιλάς με caveman.
-
Καλό είναι τα παιδιά να μαθαινουν το πραγματικό σάπιο πρόσωπο των θρησκειών, πρέπει να συνεχίσει και με άλλα ανάλογα αποσπάσματα για τις γυναίκες, το σεξ, την παρθενία, τους εβραιους κλπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ νομίζω κάτι χειρότερο. Ότι κάποιοι θέλουν εφαρμογή των ιρανικών νόμων στην Ελλάδα, σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δίκαιο έχει ο ανθρωποςΣιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:00«Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους» έλεγε φυλλάδιο που μοίραζε καθηγητής Γυμνασίου – Σε αναστολή με εντολή Πιερρακάκη
δεν τα βλέπω για λόγια του καθηγητή παντως...
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Πολλές φορές οταν ήμουν μαθητης, επειδη δεν μας ειχαν δωσει βιβλια καποιου μαθηματος, οι φιλότιμοι καθηγητές έβγαζαν φωτοτυπίες κάποια εισαγωγικά κεφάλαια για να προχωράμε. Σε τι διαφέρουν αυτά τα φυλλάδια, με το εν λόγω φυλλάδιο ας πουμε, θρησκευτικών;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 22:47Μα δεν ενδιαφέρομαι για τα λόγια αλλά για το μοίρασμα των φυλλαδίων από τον καθηγητή. Αν έκανε συλλογή για προσωπική του επιμόρφωση, θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:13
Μα γιατί, τα λόγια του αγίου μετέφερε, λάθος κάνει ο άγιος;
Αυτή είναι η ένσταση μου και ο σκοπός όλου του νήματος. Δεν μπορείς να πατάς σε δυο βάρκες. Ή woke θα είσαι ή ορθόδοξος. Διάλεξε.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Ε, κάνε μια δαχτυλογράφηση, βγάλε κάποια αντίτυπα και άρχισε να τα μοιράζεις κι εσύ στη δουλειά σου.Δημοκράτης έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 23:45Δίκαιο έχει ο ανθρωποςΣιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:00«Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους» έλεγε φυλλάδιο που μοίραζε καθηγητής Γυμνασίου – Σε αναστολή με εντολή Πιερρακάκη
δεν τα βλέπω για λόγια του καθηγητή παντως...
Κι έλα μετά να μου πεις τί θα σου πουν.
Έχουμε πήξει στους κουταλιανούς εδώ μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε θα με πιάνεις στο στόμα σου εμέν....Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 22:47Ο Γιοχανάν ο βρωμόστομος είπε πως είναι χειρότεροι από τους κανίβαλους.
Καλά άντε. Έχεις μνμ

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μην μου αναφέρεις άσχετα παραδείγματα. Άλλο οι φωτοτυπίες της σχολικής ύλης, άλλο κάποιες επιπλέον εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες και σχετική βιβλιογραφία για περαιτέρω βοήθεια των μαθητών και άλλο οι φωτοτυπίες μιας ηλιθιώδους προπαγάνδας, που μηδενική σχέση έχει με την ορθοδοξία στην τελική.Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 23:47Πολλές φορές οταν ήμουν μαθητης, επειδη δεν μας ειχαν δωσει βιβλια καποιου μαθηματος, οι φιλότιμοι καθηγητές έβγαζαν φωτοτυπίες κάποια εισαγωγικά κεφάλαια για να προχωράμε. Σε τι διαφέρουν αυτά τα φυλλάδια, με το εν λόγω φυλλάδιο ας πουμε, θρησκευτικών;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 22:47Μα δεν ενδιαφέρομαι για τα λόγια αλλά για το μοίρασμα των φυλλαδίων από τον καθηγητή. Αν έκανε συλλογή για προσωπική του επιμόρφωση, θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑29 Οκτ 2024, 20:13
Μα γιατί, τα λόγια του αγίου μετέφερε, λάθος κάνει ο άγιος;
Αυτή είναι η ένσταση μου και ο σκοπός όλου του νήματος. Δεν μπορείς να πατάς σε δυο βάρκες. Ή woke θα είσαι ή ορθόδοξος. Διάλεξε.
Ο τύπος ήταν ο απόλυτος φανατικός μαλάκας και το εννοώ.
Έλεος με το κάθε "ορθόδοξο" και αστοιχείωτο παρτάλι, που λειτουργεί ως υστερικός ιμάμης που παραφράζει κατά βούληση τις χαντίθ.
Άντε να βγούμε με τις τσουγκράνες σαν τους τορκεμάδες καίγοντας τις μάγισσες για να αντισταθούμε στη γελοιότητα των γουόκ.
Δεν πάτε καθόλου καλά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Κατά την άποψή μου τέτοια νούμερα βάζουν βούτυρο στο ψωμί των δικαιωματιστών. Όσο για το σε ποιούς μιλά εκείνη την εποχή και σε εκείνο το μέρος ο ιερός Χρυσόστομος, ας διαβάσουν λίγο πατερική Ιστορία.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 2154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
31 Μαρ 2024, 22:40
-
-
Νέα δημοσίευση De Santis, Trump και ομοφυλοφιλοι
από southern » 02 Ιούλ 2023, 10:22 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν ο ολετήρας Καραμανλής νομιμοποίησε τους δολοφόνους του ΚΚΕ.
από Vardos » 28 Απρ 2025, 10:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
28 Απρ 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι Ολυμπιακοί του Παρισίου οι χειρότεροι...
από Καραμελίτσα » 10 Αύγ 2024, 10:55 » σε Αθλητικά - 61 Απαντήσεις
- 1580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
14 Αύγ 2024, 21:29
-