Υπέκλεψαν το προφιλ μου στο facebook
- Golden Age
Υπέκλεψαν το προφιλ μου στο facebook
Μου 'χε έρθει προχθές το βράδυ ειδοποίηση ότι έγινε σύνδεση στο προφιλ μου κι ότι απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία μου κι ότι είχαν αποκλείσει την σύνδεση εκείνη. Μου πρότειναν να αλλάξω κωδικό. Προσπάθησα να το κάνω αλλά...δεν μπορούσε να γίνει γιατί...υπήρχε κι άλλη σύνδεση στο προφιλ μου. Το προφιλ μου το είχα μονίμως συνδεδεμένο απο το κινητό μου. Την επομένη πήγα να κάνω σύνδεση στο προφιλ μου απο υπολογιστή για να τσεκάρω καλού κακού τον κωδικό και μου 'βγαλε ότι ο κωδικός μου είχε αλλάξει πριν απο 19 ώρες.
Το κακό ήταν ότι το προφίλ μου δεν το είχα ασφαλίσει με τον αριθμό μου και την πάτησα. Κατάφερα τελικά να το μπλοκάρω απο το e mail μου, αλλά μετά άρχισαν τα κουλά. Έκανα μια αποσύνδεση απο το e mail και όταν πήγα να ξαναμπώ μου 'βγαζε ότι το e mail είχε καταργηθεί! Δοκίμασα 2 και 3 φορές να μπω για να δω μήπως έκανα λάθος στον κωδικό, αλλά τίποτα. Κατάφερα να το ανακτήσω. Το κουλό είναι ότι για το e mail δεν μου 'χε έρθει καμμία ειδοποίηση στο κινητό!
Ερώτημα: Έπεσα σε καλούς χάκερ;
Η ξένη σύνδεση στο προφίλ μου είχε γίνει απο Windows απο το Φοίνιξ της Αριζόνα. Ήταν αληθινή διεύθυνση ή υπάρχει περίπτωση να 'γινε πατέντα με ψεύτικη ip;
Το κακό ήταν ότι το προφίλ μου δεν το είχα ασφαλίσει με τον αριθμό μου και την πάτησα. Κατάφερα τελικά να το μπλοκάρω απο το e mail μου, αλλά μετά άρχισαν τα κουλά. Έκανα μια αποσύνδεση απο το e mail και όταν πήγα να ξαναμπώ μου 'βγαζε ότι το e mail είχε καταργηθεί! Δοκίμασα 2 και 3 φορές να μπω για να δω μήπως έκανα λάθος στον κωδικό, αλλά τίποτα. Κατάφερα να το ανακτήσω. Το κουλό είναι ότι για το e mail δεν μου 'χε έρθει καμμία ειδοποίηση στο κινητό!
Η ξένη σύνδεση στο προφίλ μου είχε γίνει απο Windows απο το Φοίνιξ της Αριζόνα. Ήταν αληθινή διεύθυνση ή υπάρχει περίπτωση να 'γινε πατέντα με ψεύτικη ip;
Re: Υπέκλεψαν το προφιλ μου στο facebook
ακριβως το ιδιο επαθα και εγω ...και δεν νομιζω οτι ηταν απο χακερ αλλα αλλα απο μπερδεμαGolden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:53Μου 'χε έρθει προχθές το βράδυ ειδοποίηση ότι έγινε σύνδεση στο προφιλ μου κι ότι απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία μου κι ότι είχαν αποκλείσει την σύνδεση εκείνη. Μου πρότειναν να αλλάξω κωδικό. Προσπάθησα να το κάνω αλλά...δεν μπορούσε να γίνει γιατί...υπήρχε κι άλλη σύνδεση στο προφιλ μου. Το προφιλ μου το είχα μονίμως συνδεδεμένο απο το κινητό μου. Την επομένη πήγα να κάνω σύνδεση στο προφιλ μου απο υπολογιστή για να τσεκάρω καλού κακού τον κωδικό και μου 'βγαλε ότι ο κωδικός μου είχε αλλάξει πριν απο 19 ώρες.
με το λογισμικο τους και αν βρεις ακρη ειδοποιησε με και μενα για να το επαναφερω
- Golden Age
Απο χάκερ ήταν το δικό μου. Είχα κάνει ανάρτηση ότι μου 'χε χακαριστεί το προφίλ για να ενημερώσω τους φίλους μου και λίγο μετά η ανάρτηση είχε διαγραφεί.nemo έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 13:01ακριβως το ιδιο επαθα και εγω ...και δεν νομιζω οτι ηταν απο χακερ αλλα αλλα απο μπερδεμαGolden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:53Μου 'χε έρθει προχθές το βράδυ ειδοποίηση ότι έγινε σύνδεση στο προφιλ μου κι ότι απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία μου κι ότι είχαν αποκλείσει την σύνδεση εκείνη. Μου πρότειναν να αλλάξω κωδικό. Προσπάθησα να το κάνω αλλά...δεν μπορούσε να γίνει γιατί...υπήρχε κι άλλη σύνδεση στο προφιλ μου. Το προφιλ μου το είχα μονίμως συνδεδεμένο απο το κινητό μου. Την επομένη πήγα να κάνω σύνδεση στο προφιλ μου απο υπολογιστή για να τσεκάρω καλού κακού τον κωδικό και μου 'βγαλε ότι ο κωδικός μου είχε αλλάξει πριν απο 19 ώρες.
με το λογισμικο τους και αν βρεις ακρη ειδοποιησε με και μενα για να το επαναφερω
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
To two steps authenticator δεν το είχες ενεργοποιημένο;
- Golden Age
Δεν γνωρίζω καν τί είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 31 Οκτ 2024, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου το έχουν κάνει στο ινστα πολλές φορές αλλά το επαναφέρω μέσω sms στο κινητό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
απο οτι ακουω εγιναν πολλα που σημαινει οτι δεν ειναι απο χακερ ..δλδ ξαφνικα γιναμε θυματα χακερ;Golden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 13:02Απο χάκερ ήταν το δικό μου. Είχα κάνει ανάρτηση ότι μου 'χε χακαριστεί το προφίλ για να ενημερώσω τους φίλους μου και λίγο μετά η ανάρτηση είχε διαγραφεί.nemo έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 13:01ακριβως το ιδιο επαθα και εγω ...και δεν νομιζω οτι ηταν απο χακερ αλλα αλλα απο μπερδεμαGolden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:53Μου 'χε έρθει προχθές το βράδυ ειδοποίηση ότι έγινε σύνδεση στο προφιλ μου κι ότι απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία μου κι ότι είχαν αποκλείσει την σύνδεση εκείνη. Μου πρότειναν να αλλάξω κωδικό. Προσπάθησα να το κάνω αλλά...δεν μπορούσε να γίνει γιατί...υπήρχε κι άλλη σύνδεση στο προφιλ μου. Το προφιλ μου το είχα μονίμως συνδεδεμένο απο το κινητό μου. Την επομένη πήγα να κάνω σύνδεση στο προφιλ μου απο υπολογιστή για να τσεκάρω καλού κακού τον κωδικό και μου 'βγαλε ότι ο κωδικός μου είχε αλλάξει πριν απο 19 ώρες.
εγω αν και ειχα δωσει τηλ..δεν μπορεσα να το επαναφερω γιατι ο χρονος που εδιναν για να γραψω τον κωδικο ηταν ελαχιστος και υστερα απο προσπαθειες ημερων το παρατησα και ανοιξα καινουργιο
να μην δεχεσαι προφιλ αγνωστων στους φιλους σου αν γραφεις δημοσια πολιτικα. μπορει να ειναι αριστεροι που θα σε χακαρουν
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Και τώρα ανεβάζει αναρχαμασικη προπαγάνδα, άλλο ένα πλήγμα στον δυτικό πολιτισμό. 

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
εχω αλλάξει απο τότε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ψιλοπραγματα. Μου έχουν χακαρει το twitter και παρακολουθουνται κινητό, τηλέφωνο και υπολογιστής μου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εγώ είμαι.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλοι είμαστε λίγο πολύ, κάθε λίγο και λιγάκι ακούς για data breaches.
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι κουμπί πατάει ο Xi Jinping στο προφίλ του Economist;
από Dwarven Blacksmith » 09 Απρ 2024, 17:57 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
27 Απρ 2024, 18:26
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
30 Ιούλ 2024, 18:44
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις ενισχύουν το πολυτελές προφίλ της Αθηναϊκής Ριβιέρας
από southern » 22 Μαρ 2024, 13:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
09 Απρ 2024, 11:11
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
30 Ιουν 2024, 21:58