Οσο και να στρίψει το τιμόνι δεξιά ο Κυριάκος, ο ακροδεξιός εσμός του 18% δεξιά του ποτέ δεν θα τον ψηφισει
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Οσο και να στρίψει το τιμόνι δεξιά ο Κυριάκος, ο ακροδεξιός εσμός του 18% δεξιά του ποτέ δεν θα τον ψηφισει
Τα είδα, ποσοστά έχουν, δεν βγαίνει συμπέρασμα χωρις απόλυτους αριθμούς.
- hellegennes
Re: Οσο και να στρίψει το τιμόνι δεξιά ο Κυριάκος, ο ακροδεξιός εσμός του 18% δεξιά του ποτέ δεν θα τον ψηφισει
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 16:49Αυτή η πίπα που έβαλες ως πηγή, επίσημη μεν αλλά είναι από τις πλέον αμφισβητούμενες όπως είχαμε πει και στο άλλο νήμα τότε.

Ο αρμόδιος οργανισμός της ΕΕ που χρηματοδοτείται από τα κράτη-μέλη, την ίδια την ΕΕ, είναι αναξιόπιστη πηγή.
Μαλάκα, τι άλλο θα ακούσουμε. Σε λίγο θα μας πείτε ότι το EUR-Lex είναι αναξιόπιστη πηγή για την νομοθεσία της ΕΕ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Στην COSAC.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 15:52Ρε φίλε απλά ελληνικά μιλάμεOtto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 11:33πω πω γαμώ την ασχετοσύνη σας μέσαΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 08:42
Εκεί που;
Ευρωβουλευτής είναι ο καιριδης;
Αμφιβάλλω αν γνωρίζει την ύπαρξη του έστω ένας Ούγγρος ή Πολωνός
Ο Ορμπάν ότι ήταν να πει το είπε στο ευρωκοινοβούλιο
Ο καιριδης είναι ευρωβουλευτής;
Όχι από ότι ξέρω,Ε που στον πούτσο είπε κάτι και δεν τον απάντησαν Ούγγροι και Πολωνοί;
Που αμφιβάλλω αν τον ξέρει από αυτούς εστω και ένας, ή αν έστω και ένας σε οποιαδήποτε συνεύρεση έκατσε να ακούσει τον συγκεκριμένο καραγκιόζη
Ξεστραβωσου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Σου εξήγησα το γιατί αλλά πάλι έκοψες απάντηση καταπώς σε βολεύει.hellegennes έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 16:59Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 16:49Αυτή η πίπα που έβαλες ως πηγή, επίσημη μεν αλλά είναι από τις πλέον αμφισβητούμενες όπως είχαμε πει και στο άλλο νήμα τότε.
Ο αρμόδιος οργανισμός της ΕΕ που χρηματοδοτείται από τα κράτη-μέλη, την ίδια την ΕΕ, είναι αναξιόπιστη πηγή.
Μαλάκα, τι άλλο θα ακούσουμε. Σε λίγο θα μας πείτε ότι το EUR-Lex είναι αναξιόπιστη πηγή για την νομοθεσία της ΕΕ.
Γέλα όσο θες, αλλά είσαι άσχετος με το θέμα.
- hellegennes
Σύνελθε, ρε παπάρα. Είναι ο εποπτεύον οργανισμός και δίνει τον αριθμό αιτήσεων που έχει κατατεθεί, πόσες έχουν διεκπεραιωθεί και πόσες έχουν εγκριθεί. Τα μαλακισμένα ποσοστά που βάζεις είναι από την ίδια πηγή αλλά καλύπτουν την πραγματικότητα γιατί οι αριθμοί διαφέρουν κατά 4 τάξεις μεγέθους.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 17:04Σου εξήγησα το γιατί αλλά πάλι έκοψες απάντηση καταπώς σε βολεύει.hellegennes έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 16:59Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 16:49Αυτή η πίπα που έβαλες ως πηγή, επίσημη μεν αλλά είναι από τις πλέον αμφισβητούμενες όπως είχαμε πει και στο άλλο νήμα τότε.
Γέλα όσο θες, αλλά είσαι άσχετος με το θέμα.
Έχεις χώσει το κεφάλι σου στην άμμο και συμπεριφέρεσαι κανονικότατα σαν flat earther.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό που είπες είναι αυτή η πρόταση που δεν βγάζει κανένα νόημα, τουλάχιστον στα ελληνικά.
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 16:49Ο λόγος είναι ότι ο καθένας έχει άλλες διαδικασίες ακόμα και χρόνους που χρειάζεται για να κάνει αίτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
δεν παλεύεσαι, αλλά έχω δουλειά τώρα.
το βράδυ θα κάνω μια τελευταία απόπειρα, αν δω ότι δε νιώθετε θα αποσυρθώ στο τελευταίο νήμα που άνοιξα να μιλάω μόνος μου να ξεστραβωνεστε χωρίς να αναγκάζομαι να μπω σε διάλογο.
το βράδυ θα κάνω μια τελευταία απόπειρα, αν δω ότι δε νιώθετε θα αποσυρθώ στο τελευταίο νήμα που άνοιξα να μιλάω μόνος μου να ξεστραβωνεστε χωρίς να αναγκάζομαι να μπω σε διάλογο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΕΣ ΜΟΝΟ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ναι εμείς έχουμε φάει το παραμύθιOtto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:11γιατί είσαι εκεί και βλέπεις τι γίνεται; κωλοχερσσαία σύνορα έχουν και μπαίνουν πολλαπλάσιοι από την Ελλάδα. Απλά επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τις πίπες που φωνάζει και γουστάρετρε, το μόνο που ζητάει είναι να στους στείλει εδώ ο φίλος σου ο Ούγγρος.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:08δηλαδή αν η Ουγγαρία είχε επεξεργαστεί 1 λαθρομετανάστη και του είχε δώσει άσυλο και άρα είχε ποσοστά 100% θ να μας έλεγες ότι η Ουγγαρία έχει πιο χαλαρή πολιτική από την Ελλάδα;Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:04
Φυσικά. Αρκεί να ακουγες τι είπε, αντί να ρωτάς συνέχεια.
By the way, τα ποσοστά επί % των σκληρών Μαγιάρων σε σχέση με την Ελλάδα τα βλέπεις;
Ελλάδα 2023
[img]https://i.postimg.cc/SR1dkgCT/gree ... .jpg[/img]
Ουγγαρία 2023
[img]https://i.postimg.cc/SQHVTvQR/hung ... .jpg[/img]
Παρατηρείς κάτι ή να πάρουμε την βοήθεια του κοινού;
Έχει η Ουγγαρία κάποιου καταστάσεις σαν αυτές που έχουμε πχ αυτή τη στιγμή στην Ρόδο ;
Το ίδιο και οι Πολωνοί που για να αντιμετωπίσουν 50 νοματαίους θέλουν να πυροβολάνε.
άσε ρε φίλε, δεν λέω ότι δεν είναι θέμα το μεταναστευτικό αλλά έχετε φάει άπειρο παραμύθι.

-
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 17:02Στην COSAC.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 15:52Ρε φίλε απλά ελληνικά μιλάμε
Ο καιριδης είναι ευρωβουλευτής;
Όχι από ότι ξέρω,Ε που στον πούτσο είπε κάτι και δεν τον απάντησαν Ούγγροι και Πολωνοί;
Που αμφιβάλλω αν τον ξέρει από αυτούς εστω και ένας, ή αν έστω και ένας σε οποιαδήποτε συνεύρεση έκατσε να ακούσει τον συγκεκριμένο καραγκιόζη
Ξεστραβωσου.

-
Η ερώτηση ήταν γιατί οι Ούγγροι όπως και όλο το ανατολικό μπλοκ έχει μετανάστες αλλά και λαθρομετανάστες από την Ουκρανία, την Γεωργία και άλλα κράτη της πρώην εσσδ όπως το Καζακστάν. ΕΊΝΑΙ εντελώς άλλο πρόβλημα .Bill Hicks έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:43κυρίως Λουξενβούργο.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 11:53από ποιες χώρες;SpoilerShowBill Hicks έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 09:21
η Πολωνία όντως έχει λίγους λάθρομετανάστες, αλλά για την Ουγγαρία είναι μύθος.
η Ουγγαρία έχει πλέον περισσότερους διαμένοντες απ'ότι η Ελλάδα και μεγαλύτερο ποσοστό θετικών αποφάσεων ασύλου, ενώ εξακολουθεί να κάνει πολύ λιγότερες απελάσεις.
Third country nationals found to be illegally present
Asylum decisions at first instance by type of decision - % of total positive decisions at first instance
Third country nationals returned following an order to leave
Πακιστάν
Αφγανιστάν
Συρία
κλπ...
- Otto Weininger
Έγινε μπλιετ.
Μείνε στα καφενεία εσύ.
- Otto Weininger
Ε ναι, εσείς.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 23:12Ναι εμείς έχουμε φάει το παραμύθιOtto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:11γιατί είσαι εκεί και βλέπεις τι γίνεται; κωλοχερσσαία σύνορα έχουν και μπαίνουν πολλαπλάσιοι από την Ελλάδα. Απλά επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τις πίπες που φωνάζει και γουστάρετρε, το μόνο που ζητάει είναι να στους στείλει εδώ ο φίλος σου ο Ούγγρος.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:08
δηλαδή αν η Ουγγαρία είχε επεξεργαστεί 1 λαθρομετανάστη και του είχε δώσει άσυλο και άρα είχε ποσοστά 100% θ να μας έλεγες ότι η Ουγγαρία έχει πιο χαλαρή πολιτική από την Ελλάδα;
Έχει η Ουγγαρία κάποιου καταστάσεις σαν αυτές που έχουμε πχ αυτή τη στιγμή στην Ρόδο ;
Το ίδιο και οι Πολωνοί που για να αντιμετωπίσουν 50 νοματαίους θέλουν να πυροβολάνε.
άσε ρε φίλε, δεν λέω ότι δεν είναι θέμα το μεταναστευτικό αλλά έχετε φάει άπειρο παραμύθι.
Διάλεξε ποια τακτική θες να ακολουθήσουμε: Ορμπάν, Πολωνίας ή Ιταλίας;
-
πολωνιας ξεκάθαρα καθ αν κάνεις έναν κόπο και επισκεφθείς την Βαρσοβία τα ξαναλέμεOtto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 23:31Ε ναι, εσείς.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 23:12Ναι εμείς έχουμε φάει το παραμύθιOtto Weininger έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 12:11
γιατί είσαι εκεί και βλέπεις τι γίνεται; κωλοχερσσαία σύνορα έχουν και μπαίνουν πολλαπλάσιοι από την Ελλάδα. Απλά επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα από τις πίπες που φωνάζει και γουστάρετρε, το μόνο που ζητάει είναι να στους στείλει εδώ ο φίλος σου ο Ούγγρος.
Διάλεξε ποια τακτική θες να ακολουθήσουμε: Ορμπάν, Πολωνίας ή Ιταλίας;
- Bill Hicks
αφού σε βάζω το λινκ, γιατί βαριέσαι να κοιτάξεις και προτιμάς να παραμυθιάζεσαι;Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 23:17Η ερώτηση ήταν γιατί οι Ούγγροι όπως και όλο το ανατολικό μπλοκ έχει μετανάστες αλλά και λαθρομετανάστες από την Ουκρανία, την Γεωργία και άλλα κράτη της πρώην εσσδ όπως το Καζακστάν. ΕΊΝΑΙ εντελώς άλλο πρόβλημα .SpoilerShow
όντως έχει αρκετούς από αν. Ευρώπη και μερικούς από Καύκασο, αλλά μπορούμε να δούμε τα συνολικά νούμερα μόνο από Ασία:
2021

2022

2023

https://ec.europa.eu/eurostat/databrows ... 40?lang=en
η Ουγγαρία με παρόμοιο πληθυσμό με την Ελλάδα έχει πολλούς περισσότερους Ασιάτες λάθρο και συναγωνίζεται με την Γερμανία που έχει οκταπλάσιο πληθυσμό, τι να κάνουμε.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Μάιος 2023, 13:13
-