Γιαφκα τρομοκρατών το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που έγινε η έκρηξη;
Re: Γιαφκα τρομοκρατών το διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους που έγινε η έκρηξη;
Τα ονόματα των τρομοκρατών τα μάθαμε?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κυριάκος
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Το ωραίο της ιστορίας ποιο είναι.
Πιθανόν από το τυχαίο γεγονός να " εξαρθρώθηκε " μια τρομοκρατική οργάνωση όχι απλά στην γέννηση της αλλά στην κυοφορια της. Αμφιβάλλω εάν όντως υπήρξε τέτοια οργάνωση ακόμα.
Τα κανάλια όμως θα το έχουν πρώτη είδηση και θα το παρουσιάσουν σαν μια επιτυχία για να προβάλλουν μια κυβέρνηση που έχει υποστεί ολοκληρωτικη πανωλεθρια και έχει πετάξει λευκή πετσέτα απέναντι στην Greek Mafia.
Πιθανόν από το τυχαίο γεγονός να " εξαρθρώθηκε " μια τρομοκρατική οργάνωση όχι απλά στην γέννηση της αλλά στην κυοφορια της. Αμφιβάλλω εάν όντως υπήρξε τέτοια οργάνωση ακόμα.
Τα κανάλια όμως θα το έχουν πρώτη είδηση και θα το παρουσιάσουν σαν μια επιτυχία για να προβάλλουν μια κυβέρνηση που έχει υποστεί ολοκληρωτικη πανωλεθρια και έχει πετάξει λευκή πετσέτα απέναντι στην Greek Mafia.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παντως η βομβα ηταν τρομερα ισχυρη.
Αν την ειχαν τοποθετησει σε σημειο που περναει πολυς κοσμος θα ειχαμε πολλα θυματα.
Θα ειχε ενδιαφέρον να μαθουμε (αν μαθουμε ποτε) ποιος ηταν ο στοχος τους.
Γιατι αν μιλαμε για νεοτερη γενια τρομοκρατων τοτε ισως να μην μιλαμε μονο για μεμονωμενους στοχευμενους ανθρωπους οπως της 17Ν αλλα προκληση δεκάδων θανατων αδιακριτως.
Αν την ειχαν τοποθετησει σε σημειο που περναει πολυς κοσμος θα ειχαμε πολλα θυματα.
Γιατι αν μιλαμε για νεοτερη γενια τρομοκρατων τοτε ισως να μην μιλαμε μονο για μεμονωμενους στοχευμενους ανθρωπους οπως της 17Ν αλλα προκληση δεκάδων θανατων αδιακριτως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εάν είχε αποφασιστεί κάποιος στόχος εάν υπάρχει οργάνωση εάν συνδέεται με την τρομοκρατία.George_V έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:32Παντως η βομβα ηταν τρομερα ισχυρη.
( Πολλά εάν μαζεύονται παντως)
Το ποιο πιθανό είναι να μπέρδεψαν τα εγχειρίδια. Αντί για τον τσελεμεντε του αναρχικού να κατέβασαν τον τσελεμεντε της Αλ Καιντα

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Για να φτιαχνουν βομβες σιγουρα υπηρχε και στοχος.zteo έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:44Εάν είχε αποφασιστεί κάποιος στόχος εάν υπάρχει οργάνωση εάν συνδέεται με την τρομοκρατία.George_V έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:32Παντως η βομβα ηταν τρομερα ισχυρη.
Το ποιο πιθανό είναι να μπέρδεψαν τα εγχειρίδια. Αντί για τον τσελεμεντε του αναρχικού να κατέβασαν τον τσελεμεντε της Αλ Καιντα
Δεν φτιαξανε τη βομβα για να την βαλουν στο σαλονι τους διπλα απο το κινεζικο βαζο για ντεκορ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Όχι αλλά μπορεί να φτιάξανε πρώτα την βόμβα και μετά να αποφάσιζαν για τον στόχο. Άσε που μπορεί να φτιάξανε την βόμβα και μετά να αποφάσιζαν να φτιάξουν την οργάνωση που θα αποφασίσει για τους στόχους.George_V έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:52Για να φτιαχνουν βομβες σιγουρα υπηρχε και στοχος.zteo έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:44Εάν είχε αποφασιστεί κάποιος στόχος εάν υπάρχει οργάνωση εάν συνδέεται με την τρομοκρατία.George_V έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:32Παντως η βομβα ηταν τρομερα ισχυρη.
Δεν φτιαξανε τη βομβα για να την βαλουν στο σαλονι τους διπλα απο το κινεζικο βαζο για ντεκορ.

Πάντως πάω στοίχημα ότι θα πουν ότι ο στόχος ήταν αστυνομικό τμήμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Δεδομενης της περιοχης (δεν θα διασχισεις τη μιση Αθηνα με μια βομβα τοσο μεγαλης ισχυος στην τσαντα σου) και του ειδους της βομβας εγω πιστευω οτι ο στοχος πρεπει να ηταν εκει γυρω.zteo έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 07:57Όχι αλλά μπορεί να φτιάξανε πρώτα την βόμβα και μετά να αποφάσιζαν για τον στόχο. Άσε που μπορεί να φτιάξανε την βόμβα και μετά να αποφάσιζαν να φτιάξουν την οργάνωση που θα αποφασίσει για τους στόχους.
Πάντως πάω στοίχημα ότι θα πουν ότι ο στόχος ήταν αστυνομικό τμήμα.
ΓΑΔΑ, Αρειος Παγος, Διοικητικο Εφετειο, Αμερικανικη Πρεσβεια
Αυτοι ειναι οι πιθανοι στοχοι για μια τετοια βομβα.
Μην ξεχναμε οτι σε 15 μερες εχουμε 17 Νοεμβρη.
- Frappezitis
ΗΡΩΑΣ
θα γίνει πάλι ο Χρυσοχοΐδης!
Όπως με τον Ξηρό που τραυματίστηκε μόνος του και πιάστηκε η 17Ν, έτσι και στους Αμπελόκηπους.
"Αν δεν σκάσει η βόμβα στα χέρια τους" δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουν τρομοκράτη.
θα γίνει πάλι ο Χρυσοχοΐδης!
Όπως με τον Ξηρό που τραυματίστηκε μόνος του και πιάστηκε η 17Ν, έτσι και στους Αμπελόκηπους.
"Αν δεν σκάσει η βόμβα στα χέρια τους" δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουν τρομοκράτη.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Δεν θα γινει συναυλια απο αλληλεγγυους καλλιτεχνες για τους συντροφους?
Μπαίνουν βόμβες από αναρχικές/ακροαριστερές οργανώσεις πλέον; Εγώ νόμιζα ότι τώρα πια αυτά γίνονται μόνο σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μαφίας κτλ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκε βόμβα από αναρχικούς;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μλκα μου κάποιος έφαγε το κεφάλι του προσπαθώντας να ξεστριμώξει την ΝΔούλα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 21:53πονάς;Frappezitis έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 20:25Kαθε φορα που στριμωχνεται η ΝΔ και η δεξια τσουπ και μια γιαφκα,εκρηξη και cia.
Πόσο καραμαλάκας είναι όποιος τα σκέφτεται αυτά?
Τελικά ο φασισμός, οποιασδήποτε απόχρωσης, κάνει κακό στον εγκέφαλο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκε βόμβα από μαφιόζους; Αυτοί χρησιμοποιούν πυροβόλα όπλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Καλό θα ήταν να συλληφθούν και όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας για πιθανή συγκάληψη και συνεργία. Στηρίζουμε ΕΛ.ΑΣ
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανισμος τρομοκρατων απο Ρωσους
από panos291 » 29 Μαρ 2024, 08:44 » σε Εγκληματικότητα - 81 Απαντήσεις
- 3379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
10 Απρ 2024, 20:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διέρρηξαν το διαμέρισμα ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου
από southern » 19 Ιουν 2023, 10:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 28 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
19 Ιουν 2023, 13:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγιος Παντελεήμονας: Συνελλήφθη Αλγερινός ως "χορηγός τρομοκρατών"
από Golden Age » 22 Μαρ 2024, 20:28 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Μαρ 2024, 17:29
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
13 Νοέμ 2023, 20:44