Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 31 Οκτ 2024, 09:58

20--- έγραψε:
31 Οκτ 2024, 05:09
Πασιφάη έγραψε:
30 Οκτ 2024, 22:34
20--- έγραψε:
30 Οκτ 2024, 14:27

Ρε συ Alien δε βλέπεις τη μπουρδέλ* είναι εδώ; Πχ Menios, Fata, Γαλή, Πασιφάη διαολοστέλνει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα για μήνες τώρα. Και συνεχίζουν να γράφουν μη τυχόν και χάσουν τη πελατεία. 20.000 50.000 70.000 posts η άλλη...μετά έχεις τα πολιτικά. Spamming, φασίστες, επίπεδο Μαδαγασκάρης. Στο μουνί τους όλα...( Εγώ με το Μένιο είμαι γιατί οι άλλες είναι εντελώς σκατόψυχες και κλινικές περιπτώσεις...)

Τίποτα η όποια αίγλη είχαν τα φόρουμ γενικών συζητήσεων έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.
Α, κι εγώ αγαπάω τον Μένιο. Κι ας είμαι κλινική σκατοπερίπτωση. :tyr:
Εσύ πάλι μπορεί να είσαι και χειρότερη σκατοπερσόνα απο μας. Όρκο δεν παίρνω ένεκα αθεϊας, αλλά τα συμφραζόμενα δείχνουν πίκρα.
Και εγώ είχα προβλήματα με την CIA. Ομως δεν τους άφησα έτσι...τους ξεκώλιασα. Τώρα είναι σχετικά ήρεμοι. Προς το παρόν.
:smt033:goodpost:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 31 Οκτ 2024, 10:01

Ναύτης έγραψε:
31 Οκτ 2024, 09:49
Yochanan έγραψε:
31 Οκτ 2024, 09:35
Ναύτης έγραψε:
30 Οκτ 2024, 12:36
Γιατί να μην έχουν μούτρα να εμφανιστούν, σού χρωστάνε τίποτα δανεικά και δεν στα δίνουν;
Nομίζω ότι θα ήθελε τα ποστ του. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξέρεις ποια ποστ εννοώ; Αυτά που έγραφε 15 χρόνια πιστεύοντας ότι είναι ασφαλή και ότι θα έχει συνεχιζόμενη πρόσβαση σε αυτά. Και το πίστευε αυτό γιατί οι διαχειριστές είχαν καλλιεργήσει αυτή την εντύπωση. Οπότε ναι, εμφατικά του χρωστάνε κάτι και δεν το δίνουν. Δεν μπορούν βέβαια να το δώσουν γιατι τα καταστρέψανε πλέον αλλά αυτό απλώς κάνει όλο το σκηνικό χειρότερο.

Ο Ιανός είσαι;
Ουδείς σου εγγυάται ότι οι δημοσιεύσεις που κάνεις σε ιδιωτικές σελίδες, όπως είναι τα διαδικτυακά fora, θα παραμείνουν αναρτημένες στο διηνεκές. Σήμερα αυτό το φόρουμ υπάρχει και λειτουργεί, αύριο μπορεί να αποφασίσει ο διαχειριστής του να το κατεβάσει, ελπίζω όχι απροειδοποίητα. Δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα χάσει η ανθρωπότητα το αρχείο της ανθρώπινης σοφίας, ούτε θα ζημιωθεί ο ιστορικός του μέλλοντος. Αν κάποιος θεωρεί τις δημοσιεύσεις του πολύτιμες, μπορεί να τις σώζει σε προσωπικό αρχείο ή να δημιουργήσει ένα προσωπικό blog. Στην τελική, την πλάκα μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα.

ΥΓ: Επαναλαμβάνω πως συμφωνώ ότι έπρεπε οι χρήστες να είχαν προειδοποιηθεί ότι θα κατέβει. Έκλεισε άγαρμπα.
ΥΓ2: Είμαι ο ναύτης.
Πολύς πρόλογος για να πεις στο ΥΓ ότι έχω δίκιο. Το ξέρω. Ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι το νικ ναύτης στο παλιό.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 31 Οκτ 2024, 10:02

20--- έγραψε:
31 Οκτ 2024, 09:57
Ναύτης έγραψε:
Yochanan έγραψε:

Nομίζω ότι θα ήθελε τα ποστ του. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξέρεις ποια ποστ εννοώ; Αυτά που έγραφε 15 χρόνια πιστεύοντας ότι είναι ασφαλή και ότι θα έχει συνεχιζόμενη πρόσβαση σε αυτά. Και το πίστευε αυτό γιατί οι διαχειριστές είχαν καλλιεργήσει αυτή την εντύπωση. Οπότε ναι, εμφατικά του χρωστάνε κάτι και δεν το δίνουν. Δεν μπορούν βέβαια να το δώσουν γιατι τα καταστρέψανε πλέον αλλά αυτό απλώς κάνει όλο το σκηνικό χειρότερο.

Ο Ιανός είσαι;
Ουδείς σού εγγυάται ότι οι δημοσιεύσεις που κάνεις σε ιδιωτικές σελίδες, όπως είναι τα διαδικτυακά fora, θα παραμείνουν αναρτημένες στο διηνεκές. Σήμερα αυτό το φόρουμ υπάρχει και λειτουργεί, αύριο μπορεί να αποφασίσει ο διαχειριστής του να το κατεβάσει, ελπίζω όχι απροειδοποίητα. Δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα χάσει η ανθρωπότητα το αρχείο της ανθρώπινης σοφίας, ούτε θα ζημιωθεί ο ιστορικός του μέλλοντος. Αν κάποιος θεωρεί τις δημοσιεύσεις του πολύτιμες, μπορεί να τις σώζει σε προσωπικό αρχείο ή να δημιουργήσει ένα προσωπικό blog. Στην τελική, την πλάκα μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα.

ΥΓ: Επαναλαμβάνω πως συμφωνώ ότι έπρεπε οι χρήστες να είχαν προειδοποιηθεί ότι θα κατέβει. Έκλεισε άγαρμπα.
Είχα γνωρίσει ένα τύπο απ' το forums.gr μεγαλύτερο μου είχαμε βγει και για καφέ στο Μοναστηράκι συζητούσαμε για θεολογία κυρίως, όποτε κάποια στιγμή μου λέει: "Ξέρεις ε? Οταν κάνεις δημοσίευση στο forums πατάω εκτύπωση και το εκτυπώνω!" Γέλασα αμήχανα. Κάποιοι άνθρωποι είναι άλλης νοοτροπίας. Ειδικά πρότεροι της τεχνολογίας του διαδικτύου. Ηταν και η εποχή που η χρυσή αυγή έπαιρνε 7% και υπήρχε μια ανησυχία σχετικά με το ποιός είναι τι. Ελπίζω να ναι καλά ο άνθρωπος έχω καιρό να του μιλήσω. Είχε το συκώτι του...
Εγώ είχα γνωρίσει παλιότερα μια χρήστρια του παλιού, που σε μια συνάντηση σ' ένα τραπέζι 6 ατόμων, όπου καθόταν η κοπέλα, στριμωχτήκαμε 12 μαντράχαλοι.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 31 Οκτ 2024, 10:04

Yochanan έγραψε:
31 Οκτ 2024, 10:01
Ναύτης έγραψε:
Yochanan έγραψε:

Ο Ιανός είσαι;
Ουδείς σου εγγυάται ότι οι δημοσιεύσεις που κάνεις σε ιδιωτικές σελίδες, όπως είναι τα διαδικτυακά fora, θα παραμείνουν αναρτημένες στο διηνεκές. Σήμερα αυτό το φόρουμ υπάρχει και λειτουργεί, αύριο μπορεί να αποφασίσει ο διαχειριστής του να το κατεβάσει, ελπίζω όχι απροειδοποίητα. Δεν τρέχει και τίποτα, δεν θα χάσει η ανθρωπότητα το αρχείο της ανθρώπινης σοφίας, ούτε θα ζημιωθεί ο ιστορικός του μέλλοντος. Αν κάποιος θεωρεί τις δημοσιεύσεις του πολύτιμες, μπορεί να τις σώζει σε προσωπικό αρχείο ή να δημιουργήσει ένα προσωπικό blog. Στην τελική, την πλάκα μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα.

Πολύς πρόλογος για να πεις στο ΥΓ ότι έχω δίκιο. Το ξέρω. Ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι το νικ ναύτης στο παλιό.
Ο πρόλογος αφορά στο γεγονός ότι δεν συνέβη δα και καμιά εθνική καταστροφή.
Το ότι το παλιό έκλεισε άγαρμπα είναι αναμφισβήτητο, αν και τα σημάδια υπήρχαν επί μια 3ετία.
Ήμουν σε μπάρκο τότε, γι' αυτό.

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 31 Οκτ 2024, 10:06

Πασιφάη έγραψε:
31 Οκτ 2024, 09:58
20--- έγραψε:
31 Οκτ 2024, 05:09
Πασιφάη έγραψε:
30 Οκτ 2024, 22:34

Α, κι εγώ αγαπάω τον Μένιο. Κι ας είμαι κλινική σκατοπερίπτωση. :tyr:
Εσύ πάλι μπορεί να είσαι και χειρότερη σκατοπερσόνα απο μας. Όρκο δεν παίρνω ένεκα αθεϊας, αλλά τα συμφραζόμενα δείχνουν πίκρα.
Και εγώ είχα προβλήματα με την CIA. Ομως δεν τους άφησα έτσι...τους ξεκώλιασα. Τώρα είναι σχετικά ήρεμοι. Προς το παρόν.
:smt033:goodpost:
Τελικά νομίζω ότι οι περισσότεροι ψηφίζουμε Μένιο.... :o
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Οκτ 2024, 10:39

Οι περισσότεροι χρήστες που παίζουν με διαφορετικά νικ από το παλιό στηρίζουν Μένιο.

Προφανώς δεν θυμούνται τα δικά τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 31 Οκτ 2024, 10:42

pylothess έγραψε:
30 Οκτ 2024, 07:13
dna replication έγραψε:
29 Οκτ 2024, 13:06
ήταν ένα phorum που κάποτε πίστευες οτι τα γραπτά μένουν
Τωρα είναι ένα chat για εκτόνωση που κατα καιρούς είναι ετοιμόροπο

γραφτειτε στο discord της υπογραφής
Και γιατί έκλεισε το παλιο φορουμ;
Επειδή είχε καταντήσει ναζοφωλιά και παίχτηκε πιθανή επέμβαση της δικαιοσύνης.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 31 Οκτ 2024, 10:44

dna replication έγραψε:
30 Οκτ 2024, 12:32
αν τους ξέρεις να τους μεταφέρεις τα χαιρετίσματα απο εδώ, αν και δε νομίζω να έχουν μούτρα να εμφανιστούν
pumkin oden kaskander νομίζω ήταν ?
Εμφανίστηκε φευγαλέα ο oden τις πρώτες εβδομάδες μετά το ξεκίνημα.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 01 Νοέμ 2024, 00:39

Allah έγραψε:
31 Οκτ 2024, 10:42
pylothess έγραψε:
30 Οκτ 2024, 07:13
dna replication έγραψε:
29 Οκτ 2024, 13:06
ήταν ένα phorum που κάποτε πίστευες οτι τα γραπτά μένουν
Τωρα είναι ένα chat για εκτόνωση που κατα καιρούς είναι ετοιμόροπο

γραφτειτε στο discord της υπογραφής
Και γιατί έκλεισε το παλιο φορουμ;
Επειδή είχε καταντήσει ναζοφωλιά και παίχτηκε πιθανή επέμβαση της δικαιοσύνης.
αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση

Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis » 01 Νοέμ 2024, 01:50

το φορούμς τέλεια τζι Αρ υπήρχε όπως λέει και ο Άλιεν και άλλοι χρήστες με άλλη όμως μορφή απότι εδώ γι'αυτό και πολλοί δεν είχαμε εξοικειωθεί με το πχορουμ κομ.ομως ούτε και στη νέα μορφή του φορούμς είχαν εξοικειωθεί πολλοί παλιοί χρήστες του που μπλοκαριστηκαν απο τους λογαριασμούς τους με αποτέλεσμα να χαθούν πολλοί σημαντικοί συμμετέχοντες και να έχει μικρότερη προσέλευση.υπηρχαν και αρκετά τρολς αν και είχαν μείνει καποιοι αξιόλογοι χρήστες που ήταν ωραίο να διαβάζεις σαν τρόπος γραφής ή ανέβαζαν ενδιαφέρουσες και χιουμοριστικές αναρτήσεις ή γενικά ήταν συμπαθητικα ατομα.δεν έκλεισε απροειδοποίητα τουλάχιστον αλλά και πάλι θα ήταν καλύτερο πραγματικά να μείνει ανοιχτό έστω αρχειοθετημενο μόνο για ανάγνωση εάν κρινόταν αδύνατος ο συντονισμός του για χάρη των 20 σχεδόν ετών που μετρούσε με ενεργή παρουσία πολλων χρηστών και ας είχε πέσει η ποιότητα του με κάποιους χρυσαυγιτες και τρόλς, είχε άφθονο υλικό να διαβάσει κάποιος. και πως να το αποθηκεύσει μέσα στο διάστημα που είχε υπάρξει η ανακοίνωση αφού βλέπαμε έτσι κι αλλιώς από εδώ και από εκεί ενώ παράλληλα τρέχουν και οι υποχρεώσεις της καθημερινής ζωής οπότε είναι δύσκολο να ασχοληθείς με τέτοια τεχνικά θέματα εάν δεν τα κατέχεις ή τουλάχιστον είναι χρονοβόρα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 01 Νοέμ 2024, 06:29

Yochanan έγραψε:
Δεν θυμάμαι το νικ ναύτης στο παλιό.
ιανος. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 01 Νοέμ 2024, 07:13

Ασέβαστος έγραψε:
01 Νοέμ 2024, 06:29
Yochanan έγραψε:
Δεν θυμάμαι το νικ ναύτης στο παλιό.
ιανος. :102:
Δε μου κάνει εντύπωση που ντρέπεται να το παραδεχτεί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Unicex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unicex » 01 Νοέμ 2024, 09:42

Ο Χρήστης "ΑΝίκητος" γιατί βάζει περισπωμένες?

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 01 Νοέμ 2024, 12:42

20--- έγραψε:
01 Νοέμ 2024, 09:42
Γιατί μπορεί.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Unicex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unicex » 01 Νοέμ 2024, 13:48

Πασιφάη έγραψε:
01 Νοέμ 2024, 12:42
20--- έγραψε:
01 Νοέμ 2024, 09:42
Γιατί μπορεί.
Ωραία να γράφω και εγώ στα γαλλικά τότε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών