Βλεπω εχεις μεγαλη εμπειρια απο την ψυχολογια και συμπεριφορα των gay
Gay ραντεβουδάκι στην TV (First Dates)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Gay ραντεβουδάκι στην TV (First Dates)
Bασικα μαλλον εσυ πρεπει να εισαι με βαση οσα εχεις γραψει εδω.Μαδουραίος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 09:50Ο θηλυπρεπής εισαι απο τους δυο?
Και τοσο πολυ που ασχολεισαι με τους γκευ μαλλον απο αυτους εισαι και εσυ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επιτέλους, ενας ανθρωπος που με νιωθει. Ολοι οι ανδρες γουσταρουνε λεσβιες λες και είναι όλες όπως στα δοκυμαντέρ στο ίντερνε και όχι νταλικέριδες με γουρουνότριχα στη μασχάλη και πολλοι ειναι ομοφοβικοι με τους γκέτσηδες. Αν είχαν πέντε δράμια νιονιό θα ίσχυε το ακριβώς αντίστροφο. Ελεος πια, όλα εγώ πρέπει να τα λέω;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μπα δεν λειτουργεί αυτό πάλι χυλόπιτα τρώμε.Yochanan έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 10:40Επιτέλους, ενας ανθρωπος που με νιωθει. Ολοι οι ανδρες γουσταρουνε λεσβιες λες και είναι όλες όπως στα δοκυμαντέρ στο ίντερνε και όχι νταλικέριδες με γουρουνότριχα στη μασχάλη και πολλοι ειναι ομοφοβικοι με τους γκέτσηδες. Αν είχαν πέντε δράμια νιονιό θα ίσχυε το ακριβώς αντίστροφο. Ελεος πια, όλα εγώ πρέπει να τα λέω;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
μαδουραιος88 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ πάντως Μαζαρι έμπαινα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Παλαιοελλαδίτης
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 10:51Ο δεξιά έχει ίδια φωνή και τρόπο ομιλίας με τον Τρύφωνα Σαμαρά, την δουλεύουν την φωνή;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Υποπτεύομαι ότι κάποια στιγμή θα τις φας από εμένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 11:25

-
πίπωνα αυτά τα πουστράκια
Πονάνε ωρέ τα παληκάρια;

Η ελπίδα είναι παγίδα.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πουθενά. Απλά το αρούρι τρολλάρει. Αφού δεν γάμησε την Τζουλάρα. Μάλλον ακύρωσε το ραντεβού γιατί δεν ''έπιανε'' τον χρηματικό κορβανά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 890 Απαντήσεις
- 23222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
21 Νοέμ 2024, 21:20
-
-
Νέα δημοσίευση First Dates - στείλτε DM
από neon imposter » 08 Μάιος 2023, 13:09 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 16 Απαντήσεις
- 3531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
11 Μάιος 2023, 20:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση First Dates Εληνικό 2023 !
από tanipteros » 30 Μάιος 2023, 04:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
28 Ιουν 2023, 21:44
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10