το μονο που εκανε στην συγκεκριμενη ειναι η χρησις του μονταζ
για το σεναριο γελαω
ο Ασιμοβ νομιζω το εθαψε, αλλα ηταν βλαξ
Ο Ασίμοφ ήταν από τους σπουδαιότερους συγγραφείς ΕΦ. Όπως κι αυτός, εγώ γελάω ΜΕ το σενάριο. Ακόμη και οι σκηνές που έχουν κάποια πλοκή είναι σαν να τις έγραψε 5χρονο.
ξερεις την διαφορα μεταξυ σεναριου και νουβελας ε?
επισης ξερεις οτι ενας σκηνοθετης μπορει να ΞΕΣΚΙΣΕΙ την πηγη και να βγαλει αδαμαντα, οπως εκανε με την Λαμψη του βλαξ
ξερεις την διαφορα μεταξυ σεναριου και νουβελας ε?
επισης ξερεις οτι ενας σκηνοθετης μπορει να ΞΕΣΚΙΣΕΙ την πηγη και να βγαλει αδαμαντα, οπως εκανε με την Λαμψη του βλαξ
Ναι, η Λάμψη είναι κατά την γνώμη μου καλύτερη από το βιβλίο. Δεν αλλάζει κάτι αυτό στο σχόλιό μου για το 2001.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Γιατί ποιος είπε ότι μιλάμε για επιστήμη; Δεν είναι δεδομένα, απόψεις είναι. Νομίζω ότι το λέω καθαρά ότι αυτό που γράφω είναι η δική μου άποψη. Αν υπάρχει μια διαφορά είναι ότι εγώ την έχω αιτιολογήσει αντικειμενικά.
Το αντικειμενικά σε τι συνίσταται; Ότι ένας φορουμίτης από το μέλλον θα κάνει συνειρμό με τα windows 95; Που είναι κι αυτό μέλλον όσον αφορά την ταινία; Το ότι είχε η ταινία στοιχεία του σήμερα όπως ψηφιακός βοηθός και απομακρυσμένος έλεγχος συσκευών είναι το υπερφίαλο;
Ξεκαβάλα με το ψωνισμα σου να επιβεβαιώνεσαι μέσω ακύρωσης πραγμάτων που δέχεται η πλειοψηφία. Ίσως το κάνεις ακριβώς επειδή τα δέχεται η πλειοψηφία. Πάλι κάτι κουλά έλεγες για την spaceX και όλο επιτυχίες έχει.
Μήπως και η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι τεχνητή νοημοσύνη;
Η τεχνητή νοημοσύνη έκανε ένα σχέδιο για το πως θα είναι η Θεσσαλονίκη σε 100 χρόνια:
«Η πόλη μπορεί να έχει περισσότερα πάρκα, καταπράσινες ταράτσες, και κτίρια καλυμμένα με φυτά, με την έμφαση στην οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κοινόχρηστα ποδήλατα. Μπορεί να δούμε ψηλά, φουτουριστικά κτίρια που ενσωματώνουν τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εναέρια μέσα μεταφοράς (drones, εναέριοι σιδηρόδρομοι). Ίσως υπάρχει εκτεταμένη ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, με νέες μαρίνες, μοντέρνα κτίρια και υποδομές για την αντιμετώπιση της ανόδου της στάθμης της θάλασσας λόγω της κλιματικής αλλαγής».
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Γιατί ποιος είπε ότι μιλάμε για επιστήμη; Δεν είναι δεδομένα, απόψεις είναι. Νομίζω ότι το λέω καθαρά ότι αυτό που γράφω είναι η δική μου άποψη. Αν υπάρχει μια διαφορά είναι ότι εγώ την έχω αιτιολογήσει αντικειμενικά.
Το αντικειμενικά σε τι συνίσταται; Ότι ένας φορουμίτης από το μέλλον θα κάνει συνειρμό με τα windows 95; Που είναι κι αυτό μέλλον όσον αφορά την ταινία; Το ότι είχε η ταινία στοιχεία του σήμερα όπως ψηφιακός βοηθός και απομακρυσμένος έλεγχος συσκευών είναι το υπερφίαλο;
Ξεκαβάλα με το ψωνισμα σου να επιβεβαιώνεσαι μέσω ακύρωσης πραγμάτων που δέχεται η πλειοψηφία. Ίσως το κάνεις ακριβώς επειδή τα δέχεται η πλειοψηφία. Πάλι κάτι κουλά έλεγες για την spaceX και όλο επιτυχίες έχει.
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε γιατί δεν κατάλαβες Χριστό από ό,τι έγραψα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε γιατί δεν κατάλαβες Χριστό από ό,τι έγραψα.
Μια χαρά κατάλαβα ότι πρέπει να είναι κανόνας το τι γουστάρεις εσύ. Εσύ είσαι που δεν καταλαβαίνεις επειδή δεν δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Άσε τώρα.
Παλιότερα έλεγαν ψεκασμένο και αγράμματο όποιον δεν πίστευε στους εξωγήινους, τώρα το λένε γι αυτούς που πιστεύουν.
To αντίθετο γίνεται ρε συ, μάλλον μπερδεύτηκες
Παλιά οι ψεκ διάβαζαν Ντενικε αλλά τώρα η σοφοί της νασα διαρρέουν σιγά σιγά την αλήθεια, μέσω της Ηuffpost
Mετά τον κοβιντ και την κλιματική θα ερθουν οι εξωγήινοι ώστε να υπάρχει ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης
οποιος δεν διάβαζε Ντένικεν στα νιάτα μου θεωρούνταν οπισθοδρομικός και οποιος διάβαζε πολύ προχώ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
οποιος δεν διάβαζε Ντένικεν στα νιάτα μου θεωρούνταν οπισθοδρομικός και οποιος διάβαζε πολύ προχώ.
Προχω μεταξύ των ψεκ
Για τα Μέσα ήταν αδιανόητο
Τώρα όμως τα Μέσα το προβάλλουν
Με ποια σκοπιμότητα ?
Περα του οτι πουλαει σαν ειδηση, εχει γινει το καταλληλο ''μασαζ'' εδω και δεκαετιες, για να δεχτει η ανθρωποτητα αυτο το έργο που θα δουμε μαλλον συντομα.
Κυκλοφορούν κάτι περίεργα που δεν τα παίρνω σοβαρά αλλά δεν είναι κακό μια ματιά. Για κάτι Βρετανούς ενός προγράμματος Breakthrough listen της Οξφόρδης που δημιουργήθηκε πριν κάποια χρόνια.
Για ένα σήμα από εξωπλανήτη στη γειτονιά μας. Του Κενταύρου.
Δεν υπάρχει σήμα από το Breakthrough listen. Ψεύτικες ειδήσεις των μήντια είναι. Ακόμη να καταλάβετε ότι πλέον πρακτικά το 99,99999% των μέσων ενημέρωσης είναι αναξιόπιστα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υπάρχει σήμα από το Breakthrough listen. Ψεύτικες ειδήσεις των μήντια είναι. Ακόμη να καταλάβετε ότι πλέον πρακτικά το 99,99999% των μέσων ενημέρωσης είναι αναξιόπιστα;
Πώς το ξερεις;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πώς το ξερεις;
Το ξέρω γιατί η ίδια η ομάδα του Breakthrough Listen έχει βγάλει εδώ και 1 ή 2 χρόνια 2-3 paper που όλα λένε ότι το σήμα ήταν παρεμβολή. Αλλά προς επιβεβαίωση, ρωτήθηκαν ξανά από την αστροφυσικό Μπέκι, που είναι επίσης στην Οξφόρδη, και απάντησαν αρνητικά. Το σήμα για το οποίο γίνεται λόγος (BLC1) είναι από το 2019. Αν θες λεπτομέρειες δες εδώ:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.