Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Re: Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 27 Απρ 2024, 12:10

Oι 7 προβλέψεις της Baba Vanga για το 2024

Δολοφονία του Πούτιν
Τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη
Κλιματικές καταστροφές
Οικονομική κρίση
Κυβερνοεπιθέσεις
Τεχνολογική επανάσταση
Ιατρικές ανακαλύψεις

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 19 Ιουν 2024, 20:04

18/06/2024
Οι ιθαγενείς της Αμερικής βλέπουν εκπλήρωση προφητείας στη γέννηση ενός λευκού βίσονα.
Ο βίσονας εντοπίστηκε στην περιοχή Lamar Valley και είναι το πρώτο λευκό βουβάλι που γεννήθηκε στο τελευταίο άγριο κοπάδι στις ΗΠΑ.

Εικόνα

Ένας σπάνιος λευκός βίσονας φωτογραφήθηκε στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone των ΗΠΑ, συναρπάζοντας τις φυλές των ιθαγενών της Αμερικής που το εκλαμβάνουν ως οιωνό, ο οποίος προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές.

Ο βίσονας εντοπίστηκε στην περιοχή Lamar Valley και είναι το πρώτο λευκό βουβάλι που γεννήθηκε στο τελευταίο άγριο κοπάδι στις ΗΠΑ, σύμφωνα με σύγχρονα αρχεία.

Η φωτογράφος Erin Braaten, τράβηξε φωτογραφίες από τον νεαρό βίσονα στις 4 Ιουνίου, ενώ επισκεπτόταν το πάρκο με τα τρία από τα οκτώ παιδιά της. Την ώρα που το κοπάδι κινούνταν αργά, παρατήρησε τον μικρό βίσονα απέναντι από ένα ποτάμι, σχεδόν 100 μέτρα μακριά. Στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για κογιότ λόγω του ανοιχτού χρώματός του.

«Υπήρχαν τόσες πολλές διαφορετικές σκέψεις και συναισθήματα», είπε η Erin Braaten στο BBC. «Ήταν καταπληκτικό. Σκέφτηκα ότι θα είχα περισσότερες πιθανότητες να φωτογραφίσω έναν μεγαλοπόδαρο από έναν λευκό βίσονα» (https://www.bbc.com/articles/ckrrlpdlzj7o).

Η γέννηση ενός λευκού βίσονα αποτελεί ιερό γεγονός για πολλές φυλές ιθαγενών των Μεγάλων Πεδιάδων, συμπεριλαμβανομένων των Lakota, οι οποίοι πιστεύουν ότι σχετίζεται με μια εποχή πριν από περίπου 2.000 χρόνια, όταν η τροφή ήταν λιγοστή και οι βίσονες σπάνια εμφανίζονταν.

Ο θρύλος των Lakota μιλάει για μια όμορφη γυναίκα που εμφανίστηκε και παρέδωσε στους ανθρώπους μια ιερή πίπα και ένα πακέτο. Η γυναίκα τούς είπε ότι θα επέστρεφε για να αποκαταστήσει την αρμονία σε έναν ταραγμένο κόσμο και στη συνέχεια κύλησε στο έδαφος τέσσερις φορές, αλλάζοντας χρώμα κάθε φορά πριν μεταμορφωθεί σε ένα λευκό βουβάλι. Επομένως, τα λευκά βουβάλια θεωρούνται πλέον σημάδι ότι οι προσευχές εισακούονται και ότι η αλλαγή έρχεται.

Η λευκή βουβαλίστρια θεωρείται επίσης η κύρια προφήτης στη θρησκεία πολλών φυλών, συμπεριλαμβανομένων των Sioux, Cherokee, Comanche και Navajo. Η ιστορία της συχνά παρομοιάζεται με εκείνη του Ιησού στον Χριστιανισμό.

Ο Simon Moya-Smith, ένας συγγραφέας των Oglala Lakota, δήλωσε στο BBC ότι σύμφωνα με την παράδοση, η άφιξη ενός λευκού μοσχαριού θεωρείται ταυτόχρονα «ευλογία και προειδοποίηση για σημαντικές αλλαγές».

Κάθε φορά που βλέπεις ένα λευκό βουβάλι, «έχεις αυτήν την προφητεία ότι κάτι καλό ή κάτι κακό θα συμβεί. Αλλά ξέρουμε ότι θα είναι σπουδαίο – σπουδαίο με την έννοια ότι θα είναι σημαντικό».

Ο Moya-Smith δήλωσε ότι οι φυλές εργάζονται για να ερμηνεύσουν το νόημα της άφιξης του μικρού βουβαλιού. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του πάρκου Yellowstone δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη γέννηση του βουβαλιού.

Η National Bison Association υπολογίζει ότι μόνο ένας έως δύο λευκοί βίσονες γεννιούνται κάθε χρόνο.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/oi- ... bf8cf780c2

Άβαταρ μέλους
Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 16 Αύγ 2024, 20:50

Ανατριχίλα με την προφητεία του γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού: «Η Ελλάδα θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει»

«Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αδερφοί μου γιατί δεν θα το αντέξετε» λέει σε κάποια στιγμή και όταν τον ρωτάνε αν θα γίνει στη γενιά μας απαντάει ότι όσοι ζουν θα το ζήσουν.
Ξέχασε να πει,επί ΝΔ μήπως? Είμαστε εν εξέλιξη της φτώχιας και εν μέρει πείνας.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 16 Αύγ 2024, 21:07

Μπορείτε να σταματήσετε, τύποι, γιατί δεν την αντέχω;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 17 Αύγ 2024, 12:30

Garcia έγραψε:
16 Αύγ 2024, 20:50
Ανατριχίλα με την προφητεία του γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού: «Η Ελλάδα θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει»

«Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αδερφοί μου γιατί δεν θα το αντέξετε» λέει σε κάποια στιγμή και όταν τον ρωτάνε αν θα γίνει στη γενιά μας απαντάει ότι όσοι ζουν θα το ζήσουν.
Ξέχασε να πει,επί ΝΔ μήπως? Είμαστε εν εξέλιξη της φτώχιας και εν μέρει πείνας.
Δεν μπορείς να αγοράσεις το νέο iphone ε? Σε καταλαβαίνω. :g018:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 17 Αύγ 2024, 12:32

Nandros έγραψε:
17 Αύγ 2024, 12:30

Δεν μπορείς να αγοράσεις το νέο iphone ε? Σε καταλαβαίνω. :g018:
Το χρειαζομαι το νεφρο μου,αιφον με δοσεις αγοραζουν οι μπλουζιοι. :smt005: Τι προφητεια ειναι αυτη οταν δεν παιζουν ημερομηνιες,γεροντα,πες ημερομηνια και δεσμευσου,πχ ο αλλος ειπε 5 Μαη το Πασχα του 2024 θα γινει γερο τρανταγμα και δεν εγινε τιποτε παλι.
:c020:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 02 Νοέμ 2024, 19:59

Λοξίας έγραψε:
14 Απρ 2024, 09:08
Νατάσα έγραψε:
21 Ιαν 2024, 21:05
Λοξίας έγραψε:
20 Ιαν 2024, 22:59

Μουτράκλα ο Λιακό...βάζει καβάντζα άλλα 5 χρονάκια! :lol:
Και αφού ΔΕΝ θα γίνει τίποτε στις 5/5/2024 (όπως και ΔΕΝ έγινε το τέλος του κόσμου που χτυπιόταν ότι θα γίνει το 2009), θα σου πει:
Περιμένετε 5 χρονάκια ακόμα...
Και οι Λιακοπουλο-χτυπημένοι θα το χάψετε για άλλη μια φορά...

Για να δούμε λοιπόν...
:003:
Αστον τον Λιακο τωρα, ας δουμε πρωτα τι θα γινει και μετα ας κρινουμε. Εγω παντως θα αναθεωρησω αμα δεν γινει τιποτε. Το εχω πει.
Νατάσαααααα...
Πού είσαι ρε παιδί;
:lol:

.
Ελα, εδω ειμαι, δεν ξεχνω αυτα που ειπα, λοιπον, αλλαζω γνωμη για τις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, δεν τις πιστευω μεχρι να δω εαν θα επαληθευτουν. Οριστε, ικανοποιηθηκες τωρα;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Νοέμ 2024, 20:04

Νατάσα έγραψε:
02 Νοέμ 2024, 19:59
Λοξίας έγραψε:
Νατάσα έγραψε:

Αστον τον Λιακο τωρα, ας δουμε πρωτα τι θα γινει και μετα ας κρινουμε. Εγω παντως θα αναθεωρησω αμα δεν γινει τιποτε. Το εχω πει.
Νατάσαααααα...
Πού είσαι ρε παιδί;

.
Ελα, εδω ειμαι, δεν ξεχνω αυτα που ειπα, λοιπον, αλλαζω γνωμη για τις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, δεν τις πιστευω μεχρι να δω εαν θα επαληθευτουν. Οριστε, ικανοποιηθηκες τωρα;
:smt023

καιρός είναι να αλλάξεις γνώμη και για τις παλιές προφητείες και να μην τις πιστεύεις...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 02 Νοέμ 2024, 20:07

taxalata xalasa έγραψε:
02 Νοέμ 2024, 20:04
Νατάσα έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Νατάσαααααα...
Πού είσαι ρε παιδί;

.

καιρός είναι να αλλάξεις γνώμη και για τις παλιές προφητείες και να μην τις πιστεύεις...
Για τις παλιες δυσκολα να αλλαξω γνωμη γιατι πιστευω οτι οσο πιο πισω παμε στα χρονια τοσο πιο γνησιο το προφητικο χαρισμα και η δωρεα του αγιου Πνευματος. Θα δειξει taxalata.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 02 Νοέμ 2024, 21:12

Νατάσα έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
Νατάσα έγραψε:

Νατάσαααααα...
Πού είσαι ρε παιδί;

.
Βρε την Νατάσα! Καλώς την!

Με την ελπίδα να τις δεις, θα μείνεις Νατάσα...

Αλλά να συνεχίσεις να έχεις πίστη στον Λιακόπουλο, δεν το περίμενα... :fp:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 03 Νοέμ 2024, 03:18

Νατάσα έγραψε:
02 Νοέμ 2024, 20:07
taxalata xalasa έγραψε:
Νατάσα έγραψε:

Για τις παλιες δυσκολα να αλλαξω γνωμη γιατι πιστευω οτι οσο πιο πισω παμε στα χρονια τοσο πιο γνησιο το προφητικο χαρισμα και η δωρεα του αγιου Πνευματος. Θα δειξει taxalata.
το βοηθητικό οξυγόνο (άγιο πνευμα) υπήρχε παλιά, υπάρχει και τώρα...

γιατί θαρείς πως παλιότερα ήτανε πιο αβέρτο το οξυγόνο βοήθειας και δώριζε προφητικά χαρίσματα;

γιατί τσιγγούνεψε και δεν δωρίζει πχιά;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 03 Νοέμ 2024, 07:55

Απόκάλυψη 12
Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα· καὶ κράζει ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν. καὶ ὤφθη ἄλλο σημεῖον ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ ἰδοὺ δράκων μέγας πυρρός, ἔχων κεφαλὰς ἑπτὰ καὶ κέρατα δέκα καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ἑπτὰ διαδήματα, καὶ ἡ οὐρὰ αὐτοῦ σύρει τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων τοῦ οὐρανοῦ, καὶ ἔβαλεν αὐτοὺς εἰς τὴν γῆν. καὶ ὁ δράκων ἕστηκεν ἐνώπιον τῆς γυναικὸς τῆς μελλούσης τεκεῖν, ἵνα ὅταν τέκῃ τὸ τέκνον αὐτῆς καταφάγῃ.
Ο δράκων - σατανάς είναι το Ισραήλ. Πιο κάτω βλέπουμε το επόμενο πρωί μετά από την γέννηση του τωρινού προέδρου του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν (Masoud Pezeshkian). Σημείο παρατήρησης με την βοήθεια λογισμικού αστρονομίας είναι η πόλη που γεννήθηκε Μαχαμπάντ. Βλέπουμε ότι η γυναίκα - αστεριμός της Παρθένου είναι λουσμένη - περιβλημένη τον Ήλιο(Sun) και κάτω από τα πόδια της είναι η Σελήνη(Moon).

Εικόνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 03 Νοέμ 2024, 12:56

Λοξίας έγραψε:
02 Νοέμ 2024, 21:12
Νατάσα έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Νατάσαααααα...
Πού είσαι ρε παιδί;

.
Βρε την Νατάσα! Καλώς την!

Με την ελπίδα να τις δεις, θα μείνεις Νατάσα...

Αλλά να συνεχίσεις να έχεις πίστη στον Λιακόπουλο, δεν το περίμενα... :fp:
Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα Λοξια! Θα δειξει, δεν ξερω, περιμενω πως και πως να δω τι θα επαληθευτει απο ολα αυτα. Εχω ομως πια τις επιφυλαξεις μου οπως ειπα. Κοιτα, ο Λιακος για μενα ειναι κορυφη και ετη φωτος μπροστα απο ολους, θεολογους, θετικους επιστημονες, αρχαιολογους κτλ. Εχω καποιες διαφωνιες μαζι του σε μερικα θεματα, αλλα αυτα θα τα πω σε καποιο αλλο θεμα. :hebit::wave:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 03 Νοέμ 2024, 12:58

taxalata xalasa έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 03:18
Νατάσα έγραψε:
02 Νοέμ 2024, 20:07
taxalata xalasa έγραψε:

το βοηθητικό οξυγόνο (άγιο πνευμα) υπήρχε παλιά, υπάρχει και τώρα...

γιατί θαρείς πως παλιότερα ήτανε πιο αβέρτο το οξυγόνο βοήθειας και δώριζε προφητικά χαρίσματα;

γιατί τσιγγούνεψε και δεν δωρίζει πχιά;
Δεν ξερω ρε συ, ετσι νομιζω, ο πνευματικος μου μου ειπε οτι στις προφητειες εμπλεκεται και η ΚΡΙΣΗ του καθενος πιστου που δεχεται το αγιο Πνευμα, οποτε μπορει να γινονται και λαθη μερικες φορες.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 03 Νοέμ 2024, 13:13

Σπύρος έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 07:55
Απόκάλυψη 12
Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα· καὶ κράζει ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν. καὶ ὤφθη ἄλλο σημεῖον ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ ἰδοὺ δράκων μέγας πυρρός, ἔχων κεφαλὰς ἑπτὰ καὶ κέρατα δέκα καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ἑπτὰ διαδήματα, καὶ ἡ οὐρὰ αὐτοῦ σύρει τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων τοῦ οὐρανοῦ, καὶ ἔβαλεν αὐτοὺς εἰς τὴν γῆν. καὶ ὁ δράκων ἕστηκεν ἐνώπιον τῆς γυναικὸς τῆς μελλούσης τεκεῖν, ἵνα ὅταν τέκῃ τὸ τέκνον αὐτῆς καταφάγῃ.
Ο δράκων - σατανάς είναι το Ισραήλ. Πιο κάτω βλέπουμε το επόμενο πρωί μετά από την γέννηση του τωρινού προέδρου του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν (Masoud Pezeshkian). Σημείο παρατήρησης με την βοήθεια λογισμικού αστρονομίας είναι η πόλη που γεννήθηκε Μαχαμπάντ. Βλέπουμε ότι η γυναίκα - αστεριμός της Παρθένου είναι λουσμένη - περιβλημένη τον Ήλιο(Sun) και κάτω από τα πόδια της είναι η Σελήνη(Moon).

Εικόνα

.

Τι σημαίνουν ολαφ τά και φτούνα φτού Γέροντα ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών