Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών
-
Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών
Εδώ δίνει ο καθένας την δική του πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών.Αν μπορείτε δώστε και πρόβλεψη για κάθε Πολιτεία και εκτίμηση εκλεκτόρων.Αρχιζω.
Νικητής θα είναι η Καμαλα Χάρρις κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πέραν πάσης αμφιβολίας.Τωρα όμως εδώ θα δώσω τις εκτιμήσεις μου για τις Πολιτείες:
Πενσυλβάνια: Χάρις
Μίσιγκαν: Χάρις
Γουισκόνσιν: Χάρις
Νεβάδα: Χάρις
Βόρεια Καρολίνα: Τραμπ (κρατώ μια επιφύλαξη καθώς εδώ έχει και η Χάρις αρκετες πιθανότητες αλλά στην παρούσα κατάσταση γέρνει έστω ελαφρώς προς Τραμπ)
Τζώρτζια: Τραμπ
Αριζόνα: Τραμπ
Αυτό σημαίνει ότι η Χάρις θα κινηθεί στους 276-292 εκλέκτορες (270 απαιτούνται για την νίκη).
Νικητής θα είναι η Καμαλα Χάρρις κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πέραν πάσης αμφιβολίας.Τωρα όμως εδώ θα δώσω τις εκτιμήσεις μου για τις Πολιτείες:
Πενσυλβάνια: Χάρις
Μίσιγκαν: Χάρις
Γουισκόνσιν: Χάρις
Νεβάδα: Χάρις
Βόρεια Καρολίνα: Τραμπ (κρατώ μια επιφύλαξη καθώς εδώ έχει και η Χάρις αρκετες πιθανότητες αλλά στην παρούσα κατάσταση γέρνει έστω ελαφρώς προς Τραμπ)
Τζώρτζια: Τραμπ
Αριζόνα: Τραμπ
Αυτό σημαίνει ότι η Χάρις θα κινηθεί στους 276-292 εκλέκτορες (270 απαιτούνται για την νίκη).
Re: Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών
Κάμαλα με blowout.
- Otto Weininger
Δίνεις την Pennsylvania και Νεβάδα στην Χάρις και κρατάς και επιφύλαξη για την NC;
Τουλάχιστον πόνταρες φράγκα να κονομήσεις ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί ;

Ενώ η NC είναι 65-35 υπέρ Τράμπ.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχετε ανοιξει 300 νηματα για αμερικανικες εκλογες.
Ας παιξει καμιά συγχώνευση αν γινεται, να τα διαβάζουμε ολα συγκεντρωμένα και να μην ψαχνόμαστε, οταν ερθει η ωρα τους.
Ας παιξει καμιά συγχώνευση αν γινεται, να τα διαβάζουμε ολα συγκεντρωμένα και να μην ψαχνόμαστε, οταν ερθει η ωρα τους.
- Otto Weininger
Η δική μου τελική πρόβλεψη:
Trump : 268 - 297
Trump : 268 - 297
H AtlasIntel ήταν η πιο ακριβής Pollster το '20.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Πεσμένος κατά 1.2% ο Τράμπ στο Polymarket. Κλείνει η ψαλίδα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Είπα ήδη ότι δεν κοιτάω Pollymarket λογω κρυπτονομισματων.Ακομα και αν το κοιτούσα θα έβλεπα ότι πριν 1 εβδομάδα στην Πενσυλβάνια οι πιθανότητες του Τραμπ για νίκη ήταν 70%(στο Pollymarket) και τώρα έπεσαν στο 55%.Παρομοια εικόνα με τη Νεβάδα.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Νοέμ 2024, 09:48Δίνεις την Pennsylvania και Νεβάδα στην Χάρις και κρατάς και επιφύλαξη για την NC;
[img]https://i.postimg.cc/Kvqpk6RM/2024 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/MpnPy9Qr/2024 ... .jpg[/img]
-
Από την στιγμή που τα κατάφερε η Καμάλα να αντιστρέψει όλο το σκηνικό και να το φέρει σε αγώνα στήθους δεν τις χάνει τις εκλογές.
Όπως είπε μια ψηφοφόρος το στήθος θα νικήσει σε αυτές τις εκλογές.
Δηλαδή οι γυναίκες.
Όπως είπε μια ψηφοφόρος το στήθος θα νικήσει σε αυτές τις εκλογές.
Δηλαδή οι γυναίκες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
60% να νικήσει ο Τραμπ, 40% η Χάρις. Αρα η πρόβλεψή μου είναι Τραμπ αλλά με δυσκολία. Πιστεύω ότι μόνο την Πενσυλβάνια θα πάρει από τις 3 διεκδικούμενες.
- Otto Weininger
ποιες εννοείς 3 διεκδικούμενες;Green Dragon έγραψε: ↑04 Νοέμ 2024, 10:3860% να νικήσει ο Τραμπ, 40% η Χάρις. Αρα η πρόβλεψή μου είναι Τραμπ αλλά με δυσκολία. Πιστεύω ότι μόνο την Πενσυλβάνια θα πάρει από τις 3 διεκδικούμενες.
Michigan, Wisconsin, Pennsylvania;
γιατί αν εννοείς αυτές, αν πάρει την Pennsylvania, νίκησε.
Έφαγες καταγγελία για το τρανσοφοβικό σχόλιό σου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
No bet πραγματικά. Είναι γεγονός οτι κάποιες δεκάδες χιλιάδες ψήφοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα που θα είναι λογικά οριακό. Εχω την αίσθηση οτι θα στοιχίσουν στον Trump τα τελευταία με Πορτορικανούς Αντεκοτούμπο κτλ. Θα δούμε όμως. Πάντως η λογική λέει οτι όποιος πάρει την Πενσυλβάνια θα κερδίσει.
Επί του θέματος, με εκλέκτορες δεν ασχολούμαι γιατί οι περισσότερες swing states είναι εντελώς tossup, οπότε ό,τι και να πω θα είναι απλά θέμα τύχης το αν θα βγει. Η πρόβλεψή μου παραμένει η ίδια από τη στιγμή που οι Δημοκρατικοί επέλεξαν να κάνουν primaries χωρίς άλλους υποψηφίους πέρα από το ανοϊκό ζόμπι: Εμφατική νίκη του Τραμπ. Δεν μεσολάβησε τίποτα στον ένα αυτό χρόνο για να μου αλλάξει γνώμη, οπότε μένω σε αυτή.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα πρώτα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών
από Philip Mortimer » 17 Σεπ 2024, 16:54 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
17 Σεπ 2024, 16:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να μην γίνει το αποτέλεσμα των εκλογών δικαιολογία για παραίτηση από διεκδικήσεις
από Sol » 23 Αύγ 2023, 12:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Μαρ 2025, 16:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Κατάρ ο μεγαλύτερος χρηματοδοτης των Αμερικάνικων Πανεπιστημιων
από Ίακχος » 19 Δεκ 2024, 21:16 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
19 Δεκ 2024, 21:16
-
-
- 138 Απαντήσεις
- 2823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
05 Μαρ 2025, 10:39