Εγώ; Φίλε, δες το λίγο..Δεν ξέρω τι σκατά εμμονές εχεις στο κεφάλι σου, αλλά δεν μένω Αθήνα.20--- έγραψε: ↑02 Νοέμ 2024, 16:30Οκ αν κανονίσετε με την ομάδα μασαμπούκας πες μου και 'μένα...Πασιφάη έγραψε: ↑02 Νοέμ 2024, 15:22Ωραίοι οι στίχοι του άσματος, σ'ευχαριστώ.
Άκουσε φίλε για να το λήγουμε, μιας και το παίζεις ψυχολόγος των μελών εδώ μέσα απ'ότι καταλαβαίνω.
Είμαι άνθρωπος που γουστάρω τους ντόμπρους γύρω μου, Ειτε εικονικά είτε στην πραγματική ζωή.
Αλλά μπορώ να γίνω μεγάλη καργιόλα όταν καταλάβω οτι με κοροϊδεύεις. Διάλεξε και πάρε, αν θες να λέμε καμιά κουβέντα. Ειδάλλως, άσε τις σάπιες μαλακίες.
Φιλικά.
Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σταμάτα να βρίζεις ρε σούργελο, λες και σου πατάμε το κάλλο. Εντάξει στ' αστεία το είπα.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 00:17Εγώ; Φίλε, δες το λίγο..Δεν ξέρω τι σκατά εμμονές εχεις στο κεφάλι σου, αλλά δεν μένω Αθήνα.20--- έγραψε: ↑02 Νοέμ 2024, 16:30Οκ αν κανονίσετε με την ομάδα μασαμπούκας πες μου και 'μένα...Πασιφάη έγραψε: ↑02 Νοέμ 2024, 15:22
Ωραίοι οι στίχοι του άσματος, σ'ευχαριστώ.
Άκουσε φίλε για να το λήγουμε, μιας και το παίζεις ψυχολόγος των μελών εδώ μέσα απ'ότι καταλαβαίνω.
Είμαι άνθρωπος που γουστάρω τους ντόμπρους γύρω μου, Ειτε εικονικά είτε στην πραγματική ζωή.
Αλλά μπορώ να γίνω μεγάλη καργιόλα όταν καταλάβω οτι με κοροϊδεύεις. Διάλεξε και πάρε, αν θες να λέμε καμιά κουβέντα. Ειδάλλως, άσε τις σάπιες μαλακίες.
Φιλικά.
To πας γύρω- γύρω, δεν σου φταίει κανένας. Αν ήθελα να σε βρίσω, μπορούσα, αλλά δεν αξίζει. Για συνέχισε και βλέπουμε.
Τι γελάς? Αλήθεια σου λέω. Τι τραβάνε κάθε μέρα το κωλάντερο τους το ξέρει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unicex την 03 Νοέμ 2024, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το παλιό ήταν γεμάτο με ΜΟΥΝΑΡΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ναι, αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν εμπόδισε τα νάζουλα να συνεχίσουν να αλωνίζουν εκεί μέσα και να εξαπολύουν τον οχετό μισανθρωπικής σκατίλας.
Οι μόνοι που εμποδίστηκαν (με την απειλή μπαν κτλ) ήταν όσοι τόλμησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή να αποκαλέσουν τους νάζουλες νάζουλες, και την ναζοφωλιά ναζοφωλιά.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε, όχι ακριβώς.
Με το πρόσχημα της τήρησης ίσων αποστάσεων, κάποιοι είχαν αφεθεί να συμπεριφέρονται με τρόπο που είχε αρχίσει να προσεγγίζει τα όρια του παρανόμου. Όλοι τους από τον ίδιο πολιτικό χώρο, και σαφώς όχι αναρχικοί/αριστεροί/σταλινικοί.
Μη λέμε κι ότι θέλουμε, έχουν κρατηθεί screenshots για πιθανή μελλοντική χρήση.
Πράγματι, λάθος δικό μου. Πράγματι, ο kaskader ήταν, όχι ο oden.Isildur έγραψε: ↑01 Νοέμ 2024, 19:13Oden δεν είδα, ο kaskander όμως έκανε ένα ποστ προσπαθώντας να λειάνει κάπως τις γωνίες (ανεπιτυχώς, φυσικά).Allah έγραψε: ↑31 Οκτ 2024, 10:44Εμφανίστηκε φευγαλέα ο oden τις πρώτες εβδομάδες μετά το ξεκίνημα.dna replication έγραψε: ↑30 Οκτ 2024, 12:32αν τους ξέρεις να τους μεταφέρεις τα χαιρετίσματα απο εδώ, αν και δε νομίζω να έχουν μούτρα να εμφανιστούν
pumkin oden kaskander νομίζω ήταν ?
Ενα πρόβλημα ήταν οι ναζί και το άλλο οι πουτάνες της δολοφονικής μασονίας, που προσωπικά με μισούν απύθμενα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...Allah έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 13:43Ναι, αλλά αυτό για κάποιο λόγο δεν εμπόδισε τα νάζουλα να συνεχίσουν να αλωνίζουν εκεί μέσα και να εξαπολύουν τον οχετό μισανθρωπικής σκατίλας.
Οι μόνοι που εμποδίστηκαν (με την απειλή μπαν κτλ) ήταν όσοι τόλμησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή να αποκαλέσουν τους νάζουλες νάζουλες, και την ναζοφωλιά ναζοφωλιά.
Χαλαρώστε λίγο.
Μόνον όποιος λέει τα πράγματα με τ' όνομα τους δηλώνοντας και το δικό του όνομα, είναι στοιχειωδώς σοβαρός.
Οι υπόλοιποι είναι φοβικοί κανένες που αλυχτούν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΝΑΖΙΑΡΕΣ ήταν.
Τελοσπαντων. Αυτό που έπρεπε να γίνει είναι να φτιαχτεί ειδική ομάδα φόρουμοκομάντο, που να έβρισκε που μένει ο υπεύθυνος του κλεισίματος, να απαχθεί, και να ομολογήσει που κρατά τα χαμενα αρχεία του φόρουμ. Ναζιδια, σταλινια, αναρχικοί, κυριλέ και λούμπεν, όλοι ενωμένοι για τον ιερό σκοπό. Τώρα είναι αργά, χάθηκε το μομεντουμ. Αποφασίσαμε να ζήσουμε εν μέσω ερειπίων.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και πως θα γινόταν η επικοινωνία και η συννενόηση?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2024, 14:26ΝΑΖΙΑΡΕΣ ήταν.
Τελοσπαντων. Αυτό που έπρεπε να γίνει είναι να φτιαχτεί ειδική ομάδα φόρουμοκομάντο, που να έβρισκε που μένει ο υπεύθυνος του κλεισίματος, να απαχθεί, και να ομολογήσει που κρατά τα χαμενα αρχεία του φόρουμ. Ναζιδια, σταλινια, αναρχικοί, κυριλέ και λούμπεν, όλοι ενωμένοι για τον ιερό σκοπό. Τώρα είναι αργά, χάθηκε το μομεντουμ. Αποφασίσαμε να ζήσουμε εν μέσω ερειπίων.
Στο elefthero?

Γι'αυτό γραφτείτε στο discord

Εντάξει ίσως στο forum.gr ο Cataphract ο leo και οι φίλοι τους να είχαν έναν "αφανή" πόλεμο ας πούμε και να αντάλλαζαν φριχτά υπονοούμενα με φασίστες όμως τουλάχιστον τηρούνταν τα προσχήματα. Εδώ ούτε αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Αύγ 2024, 16:54
-
-
Νέα δημοσίευση Καλό φθινόπωρο. Θα περάσουμε τέλεια...!
από Frappezitis » 22 Αύγ 2024, 15:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Αύγ 2024, 15:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 103 Απαντήσεις
- 2914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56