είσαι ;
Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taxalata xalasa
Re: Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ενώ το να μας λες άκρατες χαζομάρες εσύ, έχει νόημα. Άσε ρε Τασούλα τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Ελληνική;

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Το πρόβλημα δεν είναι ότι πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά το ότι ψηφίζεις.Νατάσα έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 16:10Αντε παλι τα ιδια και τα ....γιδια. Βρε κοπελια, αφου δεν πιστευεις σε κανεναν οπως λες, τι χωνεσαι στον αλλον; Με λυπασαι δηλ που πιστευω στον Λιακο και θελεις να με απαλλαξεις απο αυτην την πιστη μου; Ή μηπως αυτο-οριστηκες προστατρια μου και θελεις να με σωσεις απο αυτον; Εσυ πιστευεις οτι ειναι απατεωνας, εγω απο την αλλη σου ειπα οτι τον παραδεχομαι, τον θαυμαζω και αναγνωριζω την μεγαλη του αξια, παρα το γεγονος οτι διαφωνω μαζι του σε μερικα θεματα που δεν ειναι της παρουσης. ΠΩΣ λοιπον θελεις να αλλαξεις την γνωμη και την κριση ενος ανθρωπου;;; Ειναι αυτο δυνατον; Ωραια, καναμε εναν διαλογο στο παρελθον και ειδες και ειδα οτι ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατι η καθεμια εχει την δικη της κοσμοθεαση. Εχεις ορεξη συνεχως να μου λες τα ιδια και τα ιδια; Εγω λυπαμαι, δεν μπορω να σε ακολουθησω σ αυτην την ματαιοπονια. Ειναι σαν να μιλαμε και οι δυο σε τοιχο! Δεν κουραστηκες ακομα; Δεν βαρεθηκες;Πασιφάη έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 11:17Μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά κοπελιά. Έχω κρατήσει τα πμ και επίσης η μνήμη μου είναι εξαιρετικά καλή.Νατάσα έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 11:06Βρε...τυπισσα, δεν θυμαμαι τι μου ειπες στο παρελθον, δεν τα γραφω οτι μου λεει ο ενας και ο αλλος εδω και κει, αλλα για να σε εβρισα, παει να πει οτι και συ κατι βαρυ θα μου ειπες και σου απαντησα ετσι πανω στον θυμο μου! Θυμαμαι ομως οτι σου ειχα πει "περασμενα ξεχασμενα" σαν συγγνωμη δηλαδη. Εσυ τωρα μετα απο πολυ καιρο πεταχτηκες παλι να με ειρωνευτεις, να με μειωσεις, να με υποτιμησεις και περιμενεις ΞΑΝΑ να σου φερομαι σαν να μην συμβαινει τιποτα...συγγνωμη, πας καλα;;; Ο καθενας εδω μεσα εχει την γνωμη του, χωνεψε το, εγω τον Λιακοπουλο τον πιστευω στην θεωρια του μεχρι εκει που δεν παιρνει. Και σας το εχω ξαναπει εδω, καντε υπομονη, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ θα δειξει αν μιλαει σωστα ή αν λεει μπαρουφες! Οποτε, αν σε βοηθησει ο Θεος να αντεξεις καποιες εσχατες δοκιμασιες και σε κρατησει στην ζωη, θα δεις και τους νεφελιμ στο τελος και ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα με δικαιωσεις και μενα οπως και τον Λιακοπουλο φυσικα και ολους οσοι τον πιστεψαμε.
Εν τω μεταξύ προσπαθούσα να σε κάνω να καταλάβεις με χίλιους δυο τρόπους, που βαδίζεις, σε είχε συνεπάρει ο Δημοσθένης και σου έλεγα διαρκώς οτι μπαίνεις σε άσχημες ατραπούς, όντας μαγεμένη απ'τον απατεώνα. Δεν ξέρω αν σου έφαγε λεφτά, ελπίζω όμως οτι μέχρις εκεί να σου έκοψε.
Επίσης αυτό που σχολιάζω, ΔΕΝ είναι ο χαρακτήρας σου, αλλά τα γραφόμενά σου. Τα οποία εν προκειμένω είναι γελοία. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ακριβώς σε υποτιμώ και σε μειώνω. Όταν από μόνη σου εκτίθεσαι και το κάνεις πολύ καλά κιόλας.
Για το μπολνταρισμένο, ουδέν σχόλιο.
Αν συνεχισεις να μου λες τα ιδια, θα σε αγνοησω. Δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.
Αυτό είναι πραγματικά σοβαρό πρόβλημα.
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Νοέμ 2024, 12:15Τα ιερατεία προκαλούν το φόβο στους ανθρώπους, για να έχουν μαζεμένο το κοπάδι σε κάτι ανύπαρκτο και ελεγχόμενο. Αν οντως υπήρχε, ίσως συζητούσαμε κάτω από άλλη βάση. Δεν έχει αποδειχτεί τίποτα περί φιλεύσπλαχνου παππούλη.
Όλες οι δοξασίες και οι γραφές, κατά το δοκούν.

Απορω με αυτους που δεν τα βλεπουν αυτα και πιστευουν σε τετοιες χαζομαρες...
Ειμαι χαρουμενη σημερα, βγηκε ο Τραμπιδης!!! Τουλαχιστον να ηρεμησουμε απο το θεμα του πολεμου, οταν ειχε παλι την εξουσια δεν επεσε ουτε μια σφαιρα στον πλανητη...Ολες οι προφητειες που μιλανε για πολεμο μπορουν να περιμενουν...Παιρνουμε παραταση, γιουπι!!!!!!!!!!!!
"Άχρι καιρού..."
- tanipteros
ο Τραμπίδης αναιρεί τον Λιακόπουλο... τώρα τι θα κάνεις ; Πώς θα ζήσεις με τέτοια ντροπή....Νατάσα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 11:42Ειμαι χαρουμενη σημερα, βγηκε ο Τραμπιδης!!! Τουλαχιστον να ηρεμησουμε απο το θεμα του πολεμου, οταν ειχε παλι την εξουσια δεν επεσε ουτε μια σφαιρα στον πλανητη...Ολες οι προφητειες που μιλανε για πολεμο μπορουν να περιμενουν...Παιρνουμε παραταση, γιουπι!!!!!!!!!!!!

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Αφήστε την τύπισσα στην νιρβάνα της. Καμία ελπίδα.
- taxalata xalasa
ποια τυπισσα;
είναι ο ίδιος ο λιακοσθένης δημοπουλος... που κάνει διαφήμιση στον γίδιο τον λιακοσθένη δημόπουλο....
username: να-τα-σα, password: a satan ή σα-τα-να

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Μπορώ να προφητευσω ότι καποτε θα πεθάνω , προς το παρον παω παραταση αν και δεν ξερω τι μου ξημερώνει
αλλα το σίγουρο ειναι οτι κάπότε θα πεθάνω
υγ: εχω ζητήσει να με κάψουν να με βάλουν σε ενα ωραίο βάζο και να με στολίσουν επανω στο τζάκι
αν βλεπω μαλακίες γυρω γυρω θα πηγαίνω και θα τους ρίχνω μπούφλες
αυτά
υγ: εχω ζητήσει να με κάψουν να με βάλουν σε ενα ωραίο βάζο και να με στολίσουν επανω στο τζάκι
αυτά
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Μωρε δεν τον αναιρει καθολου, ισα ισα...Ξερεις τι λεει; Οτι ο Τραμπιδης ελεγχεται απο την Μαυρη Αδελφοτητα που δεν θελουν μεν τον πολεμο, αλλα θελουν να αυξησουν τον πληθυσμο και να ρουφηξουν ολη την ζωικη ενεργεια απο τους ανθρωπους...Και οτι η προεδρια του Τραμπ θα ειναι ενα διαλειμμα ειρηνης ωστε να φερουν την ψηφιακη χουντα...Και οτι μετα θα επανελθουν οι διεθνιστες με ο,τι συνεπαγεται αυτο!...tanipteros έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 13:30ο Τραμπίδης αναιρεί τον Λιακόπουλο... τώρα τι θα κάνεις ; Πώς θα ζήσεις με τέτοια ντροπή....Νατάσα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 11:42Ειμαι χαρουμενη σημερα, βγηκε ο Τραμπιδης!!! Τουλαχιστον να ηρεμησουμε απο το θεμα του πολεμου, οταν ειχε παλι την εξουσια δεν επεσε ουτε μια σφαιρα στον πλανητη...Ολες οι προφητειες που μιλανε για πολεμο μπορουν να περιμενουν...Παιρνουμε παραταση, γιουπι!!!!!!!!!!!!
Διαβασε πιο κατω:
"Το σενάριο που δείχνει να κερδίζει έδαφος μετά την νίκη του Τραμπ"
Τι είχε γράψει το ΕΛ
Στο ΕΛ είχατε διαβάσει για το σενάριο να αποδεχθεί η διεθνιστική τάξη πραγμάτων στην Αμερική την νίκη Τραμπ, ο οποίος πράγματι κέρδισε πολύ άνετα παρά τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων ΜΜΕ.
Όπως είχε γράψει το ΕΛ:
Για ποιόν σκοπό θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Στόχος και των δύο κέντρων εξουσίας στον πλανήτη είναι η επικράτηση της νέας ψηφιακής εποχής, μέσω της οποίας πέραν της όποια τεχνολογικής αλματώδους ανάπτυξης, θα προωθηθεί παντού σε όλες τις χώρες ο έλεγχος και η επιτήρηση των πολιτών, οι οποίοι θα ταυτοποιούνται ψηφιακά και θα μπορούν ενδεχομένως αργότερα να συνδέονται απευθείας με το κεντρικό σύστημα ψηφιακής διοίκησης, προφανώς με την παρουσία μιας υπερτεχνητής νοημοσύνης.
Ωστόσο χρειάζεται κάποιος χρόνος, προκειμένου όλα αυτά να προχωρήσουν και σίγουρα όχι μεγάλες και ανεξέλεγκτες εντάσεις στον πλανήτη. Δεδομένου ότι η πλευρά Τραμπ είναι σε θέση να συνεννοηθεί με εκείνη της Ρωσίας και των BRICS, οι οποίοι ενσωματώνουν όλες τις αδικημένες από την Δύση χώρες, αναβαθμίζοντάς τες οικονομικά και τεχνολογικά, το σενάριο θα μπορούσε να αφορά τακτική υποχώρηση στο θέμα της Αμερικής από την διεθνιστική τάξη πραγμάτων. Το Βαθύ Κράτος να μην ξεσηκώσει μαζικά κόσμο σε αριστερόστροφες Πολιτείες των ΗΠΑ και να επιτρέψει στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, τον οποίο ακόμα και τα πιο ανήσυχα πνεύματα της Αμερικής αποδέχονται ως πρόεδρο, μαζί με τον Έλον Μασκ και γιατί όχι σε συνεργασία με δισεκατομμυριούχους της άλλης πλευράς, να εφαρμόσουν ειρηνικά στην Αμερική την νέα ψηφιακή εποχή. Και όταν όλα είναι έτοιμα ή σχεδόν έτοιμα, τότε η διεθνιστική τάξη μπορεί να αναθεωρήσει την στάση της!
Πράγματι υπάρχει η σκέψη, άγνωστο αν θα υλοποιηθεί, ο Έλον Μασκ να αναλάβει σημαντικό ρόλο εντός ή εκτός αμερικανικής κυβέρνησης, με ΜΜΕ να γράφουν ακόμα και για επικεφαλής επιτροπής που θα ελέγχει το κυβερνητικό έργο.
Στην Ευρώπη δε, δυναμώνουν οι φωνές με αφορμή την νίκη του Τραμπ, οι οποίες ζητούν «απογαλακτισμό» από την Αμερική και άμεση δημιουργία ευρωστρατού! Υπάρχουν ωστόσο και σκεπτικιστές που βλέπουν στην δημιουργία ευρωστρατού την πιθανότητα πολυεθνικής δύναμης καταστολής ακόμα και εναντίον πολιτών. Άλλωστε, σε πολλές χώρες ο στρατός συμμετέχει πλέον στην αστυνόμευση, ειδικά όταν ξεσπούν αναταραχές λόγω της παράνομης μετανάστευσης, της αυξανόμενης φτώχειας κτλ. Και η φτώχεια στην Ευρώπη ενδεχομένως αυξηθεί κι άλλο, αν σπάσουν οι δεσμοί των Βρυξελλών ταυτόχρονα με Ρωσία, Κίνα και Τραμπ.
Μένει να φανεί, τι θα γίνει στην συνέχεια! Πάντως, η άνετη και αναίμακτη -ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ- νίκη Τραμπ είναι γεγονός! Όλοι περιμένουν τώρα τι θα συμβεί μέχρι τον Γενάρη και αν πράγματι γίνει ήρεμη μετάβαση εξουσίας. Αν και αυτό το γεγονός συμβεί χωρίς κάποια ταραχή, τότε το παραπάνω σενάριο, με τις όποιες άγνωστες πτυχές, θα γίνεται όλο και πιο «ζωντανό».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
https://www.el.gr/nea-taxh/to-senario-p ... dizei-eda/
"Άχρι καιρού..."
taxalata xalasa έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 18:20ποια τυπισσα;
είναι ο ίδιος ο λιακοσθένης δημοπουλος... που κάνει διαφήμιση στον γίδιο τον λιακοσθένη δημόπουλο....
username: να-τα-σα, password: a satan ή σα-τα-να

"Άχρι καιρού..."
Και γω εχω ενα προαισθημα οτι συντομα θα ψοφησω και θα ησυχασω και γω και σεις απο μενα...Πως μπορω να ενημερωσω το φορουμ οτι πεθανα;...Andromachi έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 19:47Μπορώ να προφητευσω ότι καποτε θα πεθάνω , προς το παρον παω παραταση αν και δεν ξερω τι μου ξημερώνει
αυτά
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
από Νατάσα » 20 Νοέμ 2024, 10:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 119 Απαντήσεις
- 3043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
25 Νοέμ 2024, 10:22
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Οκτ 2023, 03:03
-
-
Νέα δημοσίευση ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:59 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Φεβ 2025, 16:00
-