Μακάρι. Για την ώρα δίνεις βάσεις, δίνεις λεφτά για εξοπλισμούς, δίνεις το τιμόνι της εξωτερικής σου πολιτικής και παίρνεις ανατιναγμένους αγωγούς. Δεν είναι πολύ καλό ντηλ. Να μη δίνουμε τίποτα και να μην παίρνουμε τίποτα θα ήταν τεράστια αναβάθμιση.nostromos έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:50οτι δινεις παιρνεις ... αυτο θα ισχυσει αναμεσα στην Ευρωπη και τις ΗΠΑ ... το γραφω μηπως δεν το καταλαβαινει κανειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:42Να πω δηλαδή τι πρέπει να πάρει ο Αμερικανός που θα το ζητήσει;
Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.

Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
Σε ερώτηση στον Γερμανό και στον Γάλλο σε ξεχωριστές στιγμές πριν βγεί ο Τραμπ αν βγεί ο Τραμπ και πιέσει για μια λύση που δεν είναι δίκαια την οποία δεν την δεχτεί η Ουκρανία τι θα κάνει η Ευρώπη; και οι δύο απάντησαν θα συνεχίσουμε την στήριξη μας στον Ουκρανικό λαό.
Αυτό ξέρετε τι σημαίνει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 07 Νοέμ 2024, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
ας το δοκιμασουμε τοτε ... αν και νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να ξοδευεις για την αμυνα οσα χρειαζονται και να μην κανεις το κοροιδοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:54Μακάρι. Για την ώρα δίνεις βάσεις, δίνεις λεφτά για εξοπλισμούς, δίνεις το τιμόνι της εξωτερικής σου πολιτικής και παίρνεις ανατιναγμένους αγωγούς. Δεν είναι πολύ καλό ντηλ. Να μη δίνουμε τίποτα και να μην παίρνουμε τίποτα θα ήταν τεράστια αναβάθμιση.nostromos έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:50οτι δινεις παιρνεις ... αυτο θα ισχυσει αναμεσα στην Ευρωπη και τις ΗΠΑ ... το γραφω μηπως δεν το καταλαβαινει κανειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:42
Να πω δηλαδή τι πρέπει να πάρει ο Αμερικανός που θα το ζητήσει;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ρωσος Ολιγαρχης προβλεψε οτι το αργοτερο το Μαιο του 2025 θα υπαρχει ειρηνη στην Ουκρανια και η τιμη του βαρελιου στο πετρελαιο θα εχει πεσει διεθνως στα 50 ευρω.
.
.
Αυτό με την προϋπόθεση ότι οι Ευρωπαίοι θα θυσιάσουν την Ουκρανία.
Όμως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Dwarven Blacksmith
Φυσικά.nostromos έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:56ας το δοκιμασουμε τοτε ... αν και νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να ξοδευεις για την αμυνα οσα χρειαζονται και να μην κανεις το κοροιδοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:54Μακάρι. Για την ώρα δίνεις βάσεις, δίνεις λεφτά για εξοπλισμούς, δίνεις το τιμόνι της εξωτερικής σου πολιτικής και παίρνεις ανατιναγμένους αγωγούς. Δεν είναι πολύ καλό ντηλ. Να μη δίνουμε τίποτα και να μην παίρνουμε τίποτα θα ήταν τεράστια αναβάθμιση.
Ευχαρίστως να τα ξοδεύω, αρκεί να είναι όσα εγώ νομίζω ότι χρειάζονται, σε δικές μου εταιρίες, για τις απειλές που θεωρώ εγώ ότι έχω.

Κρατάει κανείς λίστα με τις προβλέψεις του σχιζοφρενή υποστηρικτή βιαστών Οργισμένος;
εθελοντικο σωμα Κρητων θα εκστρατευσει εις Κριμαιαν ;Niki έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:56Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
Σε ερώτηση στον Γερμανό και στον Γάλλο σε ξεχωριστές στιγμές πριν βγεί ο Τραμπ αν βγεί ο Τραμπ και πιέσει για μια λύση που δεν είναι δίκαια την οποία δεν την δεχτεί η Ουκρανία τι θα κάνει η Ευρώπη; και οι δύο απάντησαν θα συνεχίσουμε την στήριξη μας στον Ουκρανικό λαό.
Αυτό ξέρετε τι σημαίνει;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
-
Να φτιάξει στρατό η Ευρώπη. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Στο πού και γιατί θα τον χρησιμοποιεί είναι το θέμα. Αν ο στρατός φτιαχτεί για να πολεμάει Ρώσους και Κινέζους, η Ευρώπη θα έχει παραμείνει ένα εξαρτημένο πρόξυ της Αμερικής, ένα πολεμοχαρές πρόξυ μάλιστα, κι ο πόλεμος πάντα γυρνάει σ' αυτόν που τον εξαπολύει, οπότε ετοιμαστείτε για πείνα και καταφύγια.
Αν τον φτιάξει με σκοπό να γίνει ήπειρος γεωπολιτικά ανεξάρτητη και από την Ανατολή και από τις ΗΠΑ, μια χαρά τότε. Αλλά γι' αυτό θες και οικονομία στιβαρή. Αν είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά σου, δεν πα να έχεις και πυρηνικά, στο τέλος θα εξαρτηθείς από κάποιον που έχει τα μαγαζιά του ανοιχτά.
Αν τον φτιάξει με σκοπό να γίνει ήπειρος γεωπολιτικά ανεξάρτητη και από την Ανατολή και από τις ΗΠΑ, μια χαρά τότε. Αλλά γι' αυτό θες και οικονομία στιβαρή. Αν είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά σου, δεν πα να έχεις και πυρηνικά, στο τέλος θα εξαρτηθείς από κάποιον που έχει τα μαγαζιά του ανοιχτά.
Ειναι ποιο ετοιμοι για το fuck u του Τραμπ απλα διαβασε την εκθεση Νιινιστο. Απλα βγειτε απο την αυταπατη οτι μια στρατιωτικα ανεξαρτητη ΕΕ θα ειναι συμμαχος των ΗΠΑ. Και γενικα απο ολες τις αυταπατες που εχεται.nostromos έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:53αυτο το fuck you θα πει και ο Τραμπ στους ευρωπαιους ... η εποχη του τζαμπα τελειωσε ... ευτυχως για την Ευρωπη για οσους εχουν ελαχιστη νοημοσυνη και οραμα για το μελλονzteo έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:45Ακομα και στρατο να φτιαξουν η απαντηση θα πρεπει να ειναι Fuck u στους Αμερικανους. Αυτο θα πει ανεξαρτητη πολιτικη.Εκτος εαν δεχτουν οι Αμερικανοι οτι τουλαχιστον το 50% των πρωτων υλων στις περιοχες που γινονται επεμβασεις θα τις ελεγχουν Ευρωπαικες εταιρειες.
Χλωμο το κοβω.
Υ.Γ. By the way τι ποιο βολικο να επανδρωθουν οι Ευρωπαικοι στρατοι απο μεταναστες οπως κανουν οι ΗΠΑ. Οποτε να πεθαινουν αυτοι στο τελευταιο χωριο της Λιθουανιας και να πινουν οι Ευρωπαιοι το φρεντο τους
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού κάθε μέρα έχει και μια νέα αποτυχημένη πρόβλεψηEchelon έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:59Κρατάει κανείς λίστα με τις προβλέψεις του σχιζοφρενή υποστηρικτή βιαστών Οργισμένος;
ναι ρε φιλε ... και αν ο Γερμανος εχει μεγαλες επενδυσεις στην Τουρκια να μας γραφει στα παπαρια του αφου θα εχει τις δικες του εταιριες και αλλες απειλες ... το ειδαμε το εργοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:59Φυσικά.nostromos έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:56ας το δοκιμασουμε τοτε ... αν και νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να ξοδευεις για την αμυνα οσα χρειαζονται και να μην κανεις το κοροιδοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:54
Μακάρι. Για την ώρα δίνεις βάσεις, δίνεις λεφτά για εξοπλισμούς, δίνεις το τιμόνι της εξωτερικής σου πολιτικής και παίρνεις ανατιναγμένους αγωγούς. Δεν είναι πολύ καλό ντηλ. Να μη δίνουμε τίποτα και να μην παίρνουμε τίποτα θα ήταν τεράστια αναβάθμιση.
Ευχαρίστως να τα ξοδεύω, αρκεί να είναι όσα εγώ νομίζω ότι χρειάζονται, σε δικές μου εταιρίες, για τις απειλές που θεωρώ εγώ ότι έχω.
zteo έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 16:01Ειναι ποιο ετοιμοι για το fuck u του Τραμπ απλα διαβασε την εκθεση Νιινιστο. Απλα βγειτε απο την αυταπατη οτι μια στρατιωτικα ανεξαρτητη ΕΕ θα ειναι συμμαχος των ΗΠΑ. Και γενικα απο ολες τις αυταπατες που εχεται.nostromos έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:53αυτο το fuck you θα πει και ο Τραμπ στους ευρωπαιους ... η εποχη του τζαμπα τελειωσε ... ευτυχως για την Ευρωπη για οσους εχουν ελαχιστη νοημοσυνη και οραμα για το μελλονzteo έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 15:45
Ακομα και στρατο να φτιαξουν η απαντηση θα πρεπει να ειναι Fuck u στους Αμερικανους. Αυτο θα πει ανεξαρτητη πολιτικη.Εκτος εαν δεχτουν οι Αμερικανοι οτι τουλαχιστον το 50% των πρωτων υλων στις περιοχες που γινονται επεμβασεις θα τις ελεγχουν Ευρωπαικες εταιρειες.
Χλωμο το κοβω.
Υ.Γ. By the way τι ποιο βολικο να επανδρωθουν οι Ευρωπαικοι στρατοι απο μεταναστες οπως κανουν οι ΗΠΑ. Οποτε να πεθαινουν αυτοι στο τελευταιο χωριο της Λιθουανιας και να πινουν οι Ευρωπαιοι το φρεντο τους
αν δεν δω ταγμα Γερμανων πεζοναυτων να φυλαει το Καστελοριζο σε ροτατιον δεν πειθομαι φιλε ...
Το ωραιο ειναι οτι οι Ευρωπαιοι σε περιπτωση πολεμου με Ρωσια-Κινα θα εχουν τον πολεμο στα σπιτια τους,ενω οι ΗΠΑ απο Ρωσια και Κινα εχουν ωκεανο μεταξυ τουςJolly Roger_ έγραψε: ↑07 Νοέμ 2024, 16:00Να φτιάξει στρατό η Ευρώπη. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Στο πού και γιατί θα τον χρησιμοποιεί είναι το θέμα. Αν ο στρατός φτιαχτεί για να πολεμάει Ρώσους και Κινέζους, η Ευρώπη θα έχει παραμείνει ένα εξαρτημένο πρόξυ της Αμερικής, ένα πολεμοχαρές πρόξυ μάλιστα, κι ο πόλεμος πάντα γυρνάει σ' αυτόν που τον εξαπολύει, οπότε ετοιμαστείτε για πείνα και καταφύγια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Τραμπ θέλει να γκρεμισει την Ευρώπη και να την ξαναφτιάξει στα μετρα του?
από George_V » 06 Μαρ 2025, 10:53 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
08 Μαρ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Τραμπ Εφέκτ σαρώνει στην Ευρώπη: πρώτος ο πατριώτης Τζορτζ Σιμιόν στη Ρουμανία με 30-35%
από Αρίστος » 04 Μάιος 2025, 21:38 » σε Διεθνής πολιτική - 103 Απαντήσεις
- 2078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
06 Μάιος 2025, 23:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24