Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 07 Νοέμ 2024, 19:22

Polaris3 έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:14
Niki έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:08
Polaris3 έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:03

Ποιο είναι το πρόβλημα ? Δηλαδή εσείς κυρία Γαλή είστε οκ με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δηλώσει :
1) Ότι αν εχεις κοβιντ χρησιμοποίησε αντισηπτικό σαν θεραπεία
2) Είναι κατά των αμβλώσεων
3) Δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή που σημαίνει ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος από τις αμερικάνικες εαιτρίες θα συνεχίσει
4) έχει δηλώσει ότι οι Μετανάστες από Αϊτή τρώνε σκυλιά.

Αν είστε οκ με έναν νάρκισσο κοινωνιοπαθή να έχει πρόσβαση σε πυρηνικές κεφαλές τότε οκ, δεν εχω να προσθέσω κάτι :o:xena:
To νήμα δεν είναι για να σχολιάσουμε το βρώμικο του χαρακτήρα του.
Αν ήτανε για αυτό θα μπορούσα να γράψω πολλά για την γούνα του.
Το νήμα είναι γιατί πανηγυρίζουν οι Έλληνες για την επανεκλογή του ψάχνουμε να μας γράψει κάποιος ένα λόγο φτάσαμε στις 14 σελιδες και δεν βρέθηκε ένας να μας γράψει ένα σοβαρό λόγο που πανηγυρίζουν.
Ακόμα και οι Σπαρτιάτες , Νίκη , Βελόπουλος , Λατινοπούλου δεν είπανε τίποτα ουσιαστικό στις ανακοινώσεις τους αλλά πανηγυρίζουν.
Πανηγυρίζουν οι Έλληνες δεξιοί, όχι όλοι οι Έλληνες. Θεωρούν ότι η άνοδος του εθνικισμού και της συντηρητικής ατζέντας είναι κάτι θετικό. Προφανώς δεν γνωρίζουν από ιστορία. Το 1930 είναι πολύ κοντά.
Δεν μπορείς να πεις ότι πανηγυρίζουν μόνο οι δεξιοί , το μεγαλύτερο ποσοστό που πανηγυρίζει είναι οι ακροδεξιοί, ακολουθούν οι Ρωσόφιλοι ανεξαρτήτως κόμματος φυσικά και κάποιοι δεξιοί που νοιώθουν πιο πολύ ακροδεξιοί αλλά το κρύβουν ε ναι πανηγυρίζουν και αυτοί.
Είναι φυσικά και κάποιοι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές κάποιοι οπαδοί της επίπεδης γής , του συστήματος χαρπ των ψεκασμών και αυτοί πανηγυρίζουν.
Έχει πάρει πολύ κόσμο ο Τραμπ με το μέρος του.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Νοέμ 2024, 19:22

Polaris3 έγραψε:
Niki έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

Ποιο είναι το πρόβλημα ? Δηλαδή εσείς κυρία Γαλή είστε οκ με έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δηλώσει :
3) Δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή που σημαίνει ότι η καταστροφή του περιβάλλοντος από τις αμερικάνικες εαιτρίες θα συνεχίσει

Αν είστε οκ με έναν νάρκισσο κοινωνιοπαθή να έχει πρόσβαση σε πυρηνικές κεφαλές τότε οκ, δεν εχω να προσθέσω κάτι :o:xena:
Το νήμα είναι γιατί πανηγυρίζουν οι Έλληνες για την επανεκλογή του ψάχνουμε να μας γράψει κάποιος ένα λόγο φτάσαμε στις 14 σελιδες και δεν βρέθηκε ένας να μας γράψει ένα σοβαρό λόγο που πανηγυρίζουν.
Ακόμα και οι Σπαρτιάτες , Νίκη , Βελόπουλος , Λατινοπούλου δεν είπανε τίποτα ουσιαστικό στις ανακοινώσεις τους αλλά πανηγυρίζουν.
Πανηγυρίζουν οι Έλληνες δεξιοί, όχι όλοι οι Έλληνες. Θεωρούν ότι η άνοδος του εθνικισμού και της συντηρητικής ατζέντας είναι κάτι θετικό. Προφανώς δεν γνωρίζουν από ιστορία. Το 1930 είναι πολύ κοντά.
Ποια είναι η συντηρητική ατζέντα βρε κουρκουμπίνια μου;

Τί ακριβώς πιστεύετε ότι θα αλλάξει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με την εκλογή του Τραμπ, που θα σας επηρεάσει σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, ώστε να νοιώθετε ευτυχείς ή δυστυχείς;

Και για να γίνει πιο σαφές, τί προς το καλύτερο ή χειρότερο άλλαξε για εσάς στο ενδιάμεσο κυβέρνησης των δημοκρατικών, μετά την πρώτη εκλογή του Τραμπ;

Για πείτε, γιατί έχουμε γκώσει :D με τις εκθέσεις παραληρηματικών ιδεών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Νοέμ 2024, 19:23

Dwarven Blacksmith έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 16:31
Niki έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 16:27
Σοβαρευτείτε λίγο δεν έχετε ένα γερό στα οικονομικά να συμβουλευτείτε;
Παιδιά έχετε.
Το ξέρεις ότι και να μας πείσεις δεν μπορούμε να ξε-εκλέξουμε τον Τραμπ ε;
:003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 07 Νοέμ 2024, 19:26

Polaris3 έγραψε:
Niki έγραψε:
Polaris3 έγραψε:

O Ντ. Τραμπ δεν είναι εθνικιστής
Δεν ξέρω καν αν είναι συντηρητικός με την έννοια που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους όταν το γράφουν.

Το τι θα κάνει στην εσωτερική πολιτική του μου είναι εντελώς αδιάφορο. Εάν όμως τηρήσει όσα έχει πει πολλές φορές για την πορεια της αμερικανικής στρατηγικής στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, τότε η εκλογή του θα αλλάξει την Ευρώπη εκ βάθρων. Και αυτό είναι καλό όπως και να το δεις
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Νοέμ 2024, 19:26

Niki έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 16:49
Otto Weininger έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 16:45
Απλά έχεις μια δική σου πραγματικότητα.
Δεν είναι κακό πάντα , αλλά μερικές φορές μας μπερδεύει και χάνουμε επαφή με τον κόσμο.
Εντάξει αναλυτές διαβάζω , Αμερικανούς ρωτάω , Ελληνοαμερικανούς ρωτάω.
Εγώ δεν ζω εκεί δεν δηλώνω γνώστρια το διευκρίνισα από αυτά που διάβασα.
Εσείς που πανηγυρίζετε σίγουρα θα έχετε κάποιους λόγους δεν μας τους λέτε και μάς να τους μάθουμε;
Να σταματήσουμε να ανησυχούμε;
Εγώ σου έγραψα κάποιους πολύ πολύ συγκεκριμένους αλλά από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Έχεις φάει την προπαγάνδα 'κακός Τραμπ'.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 07 Νοέμ 2024, 19:30

Green Dragon έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:26
Niki έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 16:49
Otto Weininger έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 16:45
Απλά έχεις μια δική σου πραγματικότητα.
Δεν είναι κακό πάντα , αλλά μερικές φορές μας μπερδεύει και χάνουμε επαφή με τον κόσμο.
Εντάξει αναλυτές διαβάζω , Αμερικανούς ρωτάω , Ελληνοαμερικανούς ρωτάω.
Εγώ δεν ζω εκεί δεν δηλώνω γνώστρια το διευκρίνισα από αυτά που διάβασα.
Εσείς που πανηγυρίζετε σίγουρα θα έχετε κάποιους λόγους δεν μας τους λέτε και μάς να τους μάθουμε;
Να σταματήσουμε να ανησυχούμε;
Εγώ σου έγραψα κάποιους πολύ πολύ συγκεκριμένους αλλά από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Έχεις φάει την προπαγάνδα 'κακός Τραμπ'.
Νομίζω ξεκαθάρισα δεν θέλω να μιλήσω για το βρώμικο του χαρακτήρα του αυτό το ξέρουμε όλοι είναι λυμένο.
Νομίζω ξεκαθάρισα ότι για τους Αμερικανούς είναι καλό που βγήκε ο Τραμπ από άποψη οικονομίας.'
Νομίζω ξεκαθάρισα για την Ε.Ε είναι πολύ κακό.
Καμία προπαγάνδα δεν έφαγα όπως βλέπεις.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 07 Νοέμ 2024, 19:30

Polaris3 έγραψε:
Το 1930 τι έγινε;
Μην μου πεις εννοείς Χίτλερ και τέτοια

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Νοέμ 2024, 19:32

Beria έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:26
O Ντ. Τραμπ δεν είναι εθνικιστής
Δεν ξέρω καν αν είναι συντηρητικός με την έννοια που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους όταν το γράφουν.

Το τι θα κάνει στην εσωτερική πολιτική του μου είναι εντελώς αδιάφορο. Εάν όμως τηρήσει, όσα έχει πει πολλές φορές για την πορεια της αμερικανικής στρατηγικής στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, τότε η εκλογή του θα αλλάξει την Ευρώπη εκ βάθρων. Και αυτό είναι καλό όπως και να το δεις
Ούτε εθνικιστής είναι, ούτε φυσικά φασίστας και ακροδεξιός και όλα αυτά τα γελοία που φώναζαν οι βλαμμένοι της άλλης όχθης. Είναι όμως συντηρητικός (όχι γιαλαντζί σαν κάτι Ρούτηδες κλπ) και αυτό δίνει αβάντα και σε πολιτικούς σχηματισμούς πιο δεξιά από αυτόν (στην Ευρώπη). Πάντως ήδη έχουμε επιπτώσεις, σιγά μην πιστέψουμε ότι έγινε ότι έγινε στην Γερμανία τυχαία. Το ίδιο και με τον υπουργό του Νετανιάχου (που δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά κάτι σημαίνει).

Ούτε φυσiκά θα διαλύσει το ΝΑΤΟ, αν είναι δυνατό να το πιστεύει αυτό κάποιος. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σίγουρα θα έχουμε εκπλήξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 07 Νοέμ 2024, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 07 Νοέμ 2024, 20:09

Niki έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 18:58

Οπότε, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Όσοι θα πανηγύριζαν με εκλογή Χάρις θα κέρδιζαν την πρωτιά στην υποταγή; Και αυτό δεν θα ήταν αστείο αλλά σοβαρό;

Το νήμα είναι γιατί πανηγυρίζουν οι Έλληνες για την επανεκλογή του με τόσα που θα γίνουν στην Ευρώπη , ψάχνουμε να μας γράψει κάποιος ένα λόγο φτάσαμε στις 15 σελιδες και δεν βρέθηκε ένας να μας γράψει ένα σοβαρό λόγο που πανηγυρίζουν.
Α δεν φτανει οσοι σου γραψαμε λογους, πρεπει να τους κρινεις εσυ κιολας ως σοβαρους 🤣

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 07 Νοέμ 2024, 20:17

panos291 έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 19:23
Niki έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 18:51
Σέλευκας έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 18:02

αυτό να το ρωτούσες αν έβγαινε η Χαρις που θα κατέβαιναν στο Σύνταγμα και η τηλεόραση θα το έκανε εθνική γιορτή μαζι με το Μπολυτεχνείο
Αυτή δεν μίλησε για δασμούς στα Ευρωπαϊκά προϊόντα.
Δεν μίλησε για πιο ακριβά Αμερικανικά προϊόντα.
Δεν μίλησε για αναθεώρηση του ΝΑΤΟ με συνέπεια αύξηση του στρατού στην Ευρώπη.
Δεν μίλησε για απογαλακτισμό των συμμάχων.
Με λίγα λόγια δεν είπε Ευρωπαίοι θα βάλετε γερά το χέρι στην τσέπη για να έχουν ακόμα καλύτερο βιοτικό επίπεδο οι Αμερικανοί πολίτες.
Σταματα να γραφεις σαχλαμαρες.
Οι δημοκρατικοι εφεραν την γουοκ παρανοια.
Οι δημοκρατικοι (και ο Μπους Jr) διελυσαν την μεση ανατολη και μας γεμισαν λαθρους.
Ο Τραμπ ζητησε ιση μεταχείριση των αμερικανικων προιοντων με τα ευρωπαικα. Στα αμαξια οι αμερικανοι εβαζαν φορο στα ευρωπαϊκά 2,5% και οι ευρωπαιοι στα αμερικανικα 10%.
Εβαλε λεει γκαζια στους Ευρωπαιους για τις αμυντικες δαπανες και ειπε οτι δεν θα προστατεψει οποια χωρα δεν δαπανα το 2% τουλαχιστον για την αμυνα, και πολυ καλα το ειπε. Free rides δεν υπαρχουν.
Εσενα σαν Ελληνιδα σου αρεσει να ξοδευουμε το 3%+ και οι Ευρωπαιοι να κοροιδευουν και να την βγαζουν στο τσαμπα με 1,5%??
Και οταν τους το ειπε, δεν τους αρεσε κιολας και μουρμουριζαν αντι να βγαλουν το σκασμο και να παραδεχτουν πως εχουν αδικο.
Ο Τραμπ εχει απολυτο δικιο. Δεν νοειται η ΕΕ με αεπ παρομοιο των ΗΠΑ να χρειαζεται βοήθεια για να προστατευτει απο μια χωρα με αεπ παρομοιο με της Ιταλιας!
Μα αφού γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν τα απλοποιείς τα αλλάζεις και γράφεις ότι εγώ γράφω σαχλαμάρες.
Αν εσύ διάβαζες κάτι και έγραφε 1,2,3,4, και ερχότανε κάποιος και σου έγραφε ... γράφεις σαχλαμάρες δεν είναι 1,2,3,4 άλλα 24 , 25, 26,27 θα έμπαινες σε διάλογο μαζί του;
Ποιος ο λόγος;
Δεν έχει νόημα να μπαίνεις σε διάλογο με τέτοιους ανθρώπους είναι χάσιμο χρόνου.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Νοέμ 2024, 20:19

Niki έγραψε:
06 Νοέμ 2024, 16:53
Δώστε μας ένα λόγο να πανηγυρίσουμε και εμεις ρε παιδιά.
Μην το κρατάτε για τον εαυτό σας.
γλυτωσαμε απο μια τρελλη ανικανη πουτανα?

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 07 Νοέμ 2024, 20:20

επίσης
προς το παρόν διασκεδάζουμε με όλα τα νεοφιλελε ερπετά που τρέμουν για το μέλλον τους
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 07 Νοέμ 2024, 20:29

Niki έγραψε:

Το νήμα είναι γιατί πανηγυρίζουν οι Έλληνες για την επανεκλογή του με τόσα που θα γίνουν στην Ευρώπη , ψάχνουμε να μας γράψει κάποιος ένα λόγο
Τελειώνει η δικτατορία του ψευτοπροοδευτισμού, της πολιτικής ορθότητας και του woke. Οι ΗΠΑ πλέον δεν θα πιέζουν την Ελλάδα για την επιβολή ενός τέτοιου ολοκληρωτισμού, αφού κι εκεί καταργηθεί ως πολιτική.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 07 Νοέμ 2024, 20:30

Rocco Siffredi έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:30
Polaris3 έγραψε:
Το 1930 τι έγινε;
Γιατί να μην στο πω ? Αυτό έγινε. Άνοδος των φασιστικών καθεστώτων. Τώρα βιώνουμε ξανά μια άνοδο της ακροδεξιάς. Δεν θα υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το 1940, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο αλλά μια επανάληψη θα την ζήσουμε απλώς πιο light.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 07 Νοέμ 2024, 20:32

Polaris3 έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 20:30
Rocco Siffredi έγραψε:
07 Νοέμ 2024, 19:30
Polaris3 έγραψε:
Το 1930 τι έγινε;
Γιατί να μην στο πω ? Αυτό έγινε. Άνοδος των φασιστικών καθεστώτων. Τώρα βιώνουμε ξανά μια άνοδο της ακροδεξιάς. Δεν θα υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως το 1940, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο αλλά μια επανάληψη θα την ζήσουμε απλώς πιο light.
Τί το κακό έχει η ακροδεξιά; Για δημοκρατία παλεύει. Σας χαλά απλώς το γεγονός ότι τελειώνει ο ολοκληρτισμός σας. Λέγαν όλα τα συστημικά ΜΜΕ ότι δήθεν οι ψηφοφόροι της Χάρις ψήφιζαν για δηυμοκρατία. Ποια δημοκρατία; Την δικτατορία της πολιτικής ορθότητας και των πολιτικών διώξεων;
Ολοκληρωτισμό πρέσβευε η Χάρις. Αντιθέτως, οι ψηφοφόροι του Τραμπ ψήφισαν για δημοκρατία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών