Μπα και το 14 τιεγινε; Και το αποτελεσμα το βλεπω, σμπαραλιασμα των ρωσσικων εδ που ειναι για τον πουτσο. Ερχεται ομως και η σειρα των τουρκων επι του θεματος. Μην ανησυχεις.Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:12Να παραδοθεί με την στρατιωτική έννοια δεν χρειαζόταν γιατί δεν θα γινόταν επίθεση αλλά κάποιοι τα σχεδίασαν αλλιώς. Το αποτέλεσμα το βλέπεις.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:02Ε ναι επρεπε να παραδοθει το Κιεβο αμεσα για να μην πεθαινε τοσος κοσμος τσαμπα. Ομως δεν ειναι ολοι συνηθισμενοι να γλειφουν τα αρχιδια του εισβολεα.
Ποτε θα τελειωσει ο Ρωσο-Ουκρανικος πολεμος
- Οργισμένος
Re: Ποτε θα τελειωσει ο Ρωσο-Ουκρανικος πολεμος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Το πιο ειναΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και υποκριτης , κοτουλα διχως καν το θαρρος να γραψει την αληθινη του αποψη ανωνυμα σε ενα φορουμ το βλεπουμε. Και το βλεπουμε ξεκαθαρα.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:04Έπρεπε να μιλάς λιγότερο γιατί είσαι ηλιθιος αλλά δεν το κανειςΟργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:02Ε ναι επρεπε να παραδοθει το Κιεβο αμεσα για να μην πεθαινε τοσος κοσμος τσαμπα. Ομως δεν ειναι ολοι συνηθισμενοι να γλειφουν τα αρχιδια του εισβολεα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ακόμα και τώρα αδυνατείς να καταλάβεις ότι η Καμάλα ήταν ο Δούρειος Ίππος του μποτοξία και όχι ο Τράμπ?Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:07Εννοεις ολοι οι τραμπιστι. Διοτι ολοι οι τραμπιστι και ο ιδιος ο τραμπας ονομαζουν τη ρωσσικη εισβολη ως ρωσοουκρανικο πολεμο..Unique έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 04:41Έτσ έτσι. Μαζευτείτε όλοι οι χαμασοπουτινίστες να μοιράσω πεοσκάμπιλα.Jolly Roger_ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 04:02
Kauldron για έλα από 'δω μπρε, δίνει signature material με το τσουβάλι ο Λαφκιότς κι εσύ κοιμάσαι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ταφόπλακα πλέον στο σχέδιο της ΕΕ να μοιράσει τα κέρδη από το Ρωσία- Ουκρανία.
Έρχεται ο λογαριασμός, σωστόπλευρακηδες.
https://www.politico.eu/article/volodym ... urnalists/
https://www.reuters.com/world/ukraines- ... 024-11-06/
Ο Άδωνις ήδη ετοιμάζει format στα μποτ και θα ξαναπεράσει το παλιό λειτουργικό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αγγλία εκτιμάει ότι θα είναι δύσκολο, αλλά το 'χουμε. Γαλλία και Γερμανία θα πέσουν σαν ώριμα συκα.Jolly Roger_ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 02:05Ομολογουμένως τολμηρό σενάριο αυτό με την Ευρώπη ως Βολιβία και τον Δονάλδο σε ρόλο Σόσα του Σημαδεμένου, να ρίχνει μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση κάθε μήνα έτσι για την κάβλα του, και μετά να στέλνει και hit squad στον Μποτοξάκια. Θα το παίξω στο στοίχημα εγώ αυτό, τον εμπιστεύομαι το Λαφκιότ.
Δανία και Σουηδία να κοιτάξουν να είναι φρόνιμα παιδιά αλλιώς τους τελειώσαμε κι αυτούς, τέρμα οι μαγκιές.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:00Πάλι κάνεις προβλέψεις; Πάλι θα βγεις χαμένος όπως με τον κορωνοϊό;
Παιζει να ειμαι ιστορικα το μελος με τις περισσοτερες ευστοχες προβλεψεις στην ιστορια του πχορουμ
Αν παρει πρωταθλημα ο ΑΡΗΣ η αν το στοιχημα μου αφησει μεγαλα κερδη τοτε δεν θα ειμαι εδω ωστε να δουμε αν δικαιωθηκα στην συγκεκριμενη προβλεψη καθως θα αποχωρησω οικιοθελως απο το διαδικτυο στο πικ μου αφηνοντας πισω δυο προσφατα διαμαντια παγκοσμιου επιπεδου το στοιχηματικο και το ακτινιδιακο τοπικ, ενω εσυ θα συνεχιζεις να γραφεις αθλια ποιηματα και να κοβεις μορταδελα.
Δειξε επιτελους λιγο σεβασμο εκτος αν σου αρεσει να εχεις τον ρολο αυτου στον οποιο μπροστα καρφωνει ο τζορνταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 08 Νοέμ 2024, 09:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:50Ερχεται ομως και η σειρα των τουρκων επι του θεματος. Μην ανησυχεις.
Οι Τούρκοι είναι συντηρητικοί,δεν κάνουν παράτολμες κινήσεις.Θα περιμένουν την κατάλληλη συγκυρία.
- hellegennes
SeaHawk έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 09:24hellegennes έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:00Πάλι κάνεις προβλέψεις; Πάλι θα βγεις χαμένος όπως με τον κορωνοϊό;
Παιζει να ειμαι ιστορικα το μελος με τις περισσοτερες ευστοχες προβλεψεις στην ιστορια του πχορουμ

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Απ' ότι βλέπω πάντως ο Ζελένσκι πρακτικά λέει ότι δεν θέλουμε γρήγορο τέλος, χρειαζόμαστε χρόνο για να νικήσουμε. Εντελώς delusional.nyxtovios έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 09:08Ταφόπλακα πλέον στο σχέδιο της ΕΕ να μοιράσει τα κέρδη από το Ρωσία- Ουκρανία.
Την 21/1/2025.
Χωρίς την οικονομική στήριξη των ΗΠΑ, η Ουκρανία δεν βγάζει ούτε εβδομάδα στον πόλεμο.
Χωρίς την οικονομική στήριξη των ΗΠΑ, η Ουκρανία δεν βγάζει ούτε εβδομάδα στον πόλεμο.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Θα συμφωνήσω πάντως με τον Γιαννόπουλο, αυτός ο πόλεμος δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα καθώς και ειρήνη να υπογραφεί δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ο χρόνος που θα μεσολαβήσει μέχρι την επόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ή ακόμη και στις Βαλτικές, Πολωνία ή Φινλανδία. Η μόνη λύση για ειρήνη με γερές βάσεις είναι η ηττα της ρωσίας και να πάρει τον πούλο από κάθε ουκρανικό εδαφος και εννοείται η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.
Αλιόσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 09:48Θα συμφωνήσω πάντως με τον Γιαννόπουλο, αυτός ο πόλεμος δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα καθώς και ειρήνη να υπογραφεί δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ο χρόνος που θα μεσολαβήσει μέχρι την επόμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ή ακόμη και στις Βαλτικές, Πολωνία ή Φινλανδία. Η μόνη λύση για ειρήνη με γερές βάσεις είναι η ηττα της ρωσίας και να πάρει τον πούλο από κάθε ουκρανικό εδαφος και εννοείται η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Και την Πορτογαλία
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν βλεπω τον λογο να συμφωνησει η Ρωσσια χωρις να εχει παρει την Οδησσο,η τουλαχιστον Ζαποριζια και Χαρκοβο και καποιο καθεστως ιδιαιτερο για την Οδησσο
-
Και δεν είναι μόνο τα λεφτά ώστε να λειτουργεί το κράτος ή ο οπλισμός που στέλνεται, είναι και η βοήθεια στην πληροφόρηση μέσω δορυφόρων, AWACS και drones.
Και μιλάμε για δις, όχι στραγάλια...
=
- Οργισμένος
Ε ακριβως, α που συμφωνουμε. Και η συγκυρια αρχιζει να φαινεται ως η καταλληλοτερη αν υποθεσουμε οτι η τραμπικη αμερικη θα εφαρμοσει οντως απομωνοτισμο και με μια ευρωπη με ημιψεκ κυβερνησεις εν μεσω οικονομικης θυελλας που ουτε θα θελουν να ακουσουν για τα οποια προβληματα αλλων, τυπου στα αρχιδια μας.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 09:31Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:50Ερχεται ομως και η σειρα των τουρκων επι του θεματος. Μην ανησυχεις.
Οι Τούρκοι είναι συντηρητικοί,δεν κάνουν παράτολμες κινήσεις.Θα περιμένουν την κατάλληλη συγκυρία.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Tελειώνει ο Ρωσο-Ουκρανικος πολεμος?
από George_V » 13 Φεβ 2025, 03:22 » σε Διεθνής πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 1668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Φεβ 2025, 22:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραμπ: ο Πούτιν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος και θα φανεί μεγαλόψυχος και γεναιωδορος
από Mitharadir » 08 Μαρ 2025, 11:01 » σε Διεθνής πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
10 Μαρ 2025, 16:42
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 89 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
19 Φεβ 2025, 14:37
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-