Φαντασιώνεται πως είναι ιεροεξεταστής και ανεβάζει τους άπιστους στην πυρά!

.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Φαντασιώνεται πως είναι ιεροεξεταστής και ανεβάζει τους άπιστους στην πυρά!
Ό,τι να 'ναι... Νάδρε αν ήμουν πιστός δεν θα ντρεπόμουν να το πω. Παρόλα αυτά όταν βλέπω την αδικία θα μιλάω και ας νομίζετε ό,τι θέλετε.Nandros έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:29[1] Το να αποκαλεί συλλήβδην μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων βλάκες, ανόητους που τους ταπώνει - τρομάρα του ο τάλιμπάνοςΠάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:17Πόσο άστοχα και προκλητικά είναι[1];
Εγώ βλέπω ανθρώπους και μάλιστα αριστερούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα να στηρίζουν το Ισλάμ και να επιτίθενται στους χριστιανούς μαζί με μιά μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την αριστερά και που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και υπεράνω και νομίζουν πως κάτι κάνουν.(;)
Εγώ είμαι αγνωστικιστής[2], δεν μπορώ όμως να κλείνω τα μάτια μου σε μια τόσο μεγάλη αδικία.- δεν είναι άστοχος και προκλητικός;
[2] Το βλέπουμε από τα γραπτά σου. Χριστιανός είσαι και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς, επειδή δεν είναι in.
.
Και μεις θα απαντούμε αναλόγως ή θα σε συνδέουμε με Κάιρο.Πάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:37Ό,τι να 'ναι... Νάδρε αν ήμουν πιστός δεν θα ντρεπόμουν να το πω. Παρόλα αυτά όταν βλέπω την αδικία θα μιλάω και ας νομίζετε ό,τι θέλετε.Nandros έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:29[1] Το να αποκαλεί συλλήβδην μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων βλάκες, ανόητους που τους ταπώνει - τρομάρα του ο τάλιμπάνοςΠάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:17Πόσο άστοχα και προκλητικά είναι[1];
Εγώ βλέπω ανθρώπους και μάλιστα αριστερούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα να στηρίζουν το Ισλάμ και να επιτίθενται στους χριστιανούς μαζί με μιά μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την αριστερά και που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και υπεράνω και νομίζουν πως κάτι κάνουν.(;)
Εγώ είμαι αγνωστικιστής[2], δεν μπορώ όμως να κλείνω τα μάτια μου σε μια τόσο μεγάλη αδικία.- δεν είναι άστοχος και προκλητικός;
[2] Το βλέπουμε από τα γραπτά σου. Χριστιανός είσαι και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς, επειδή δεν είναι in.
Πάρε μια Βίκη στην μάπα τώρα να ησυχάσεις: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%83%CE%B7
Στην μάπα σου τρως την κάθε συνωμοσιολογική σαβούρα που σου πέφτει στην πλώρη και την αναχαράζεις, σαν το σανό που καταπίνεις.Πάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:39Πάρε μια Βίκη στην μάπα τώρα να ησυχάσεις: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%83%CE%B7
Ρε Πάνα, επειδή ακριβώς είσαι λογικός και δεν ταλιμπανίζεις, στο παρών νήμα πόσες αδικίες είδες από τους άθεους κατά του Χριστιανισμού;Πάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:37Ό,τι να 'ναι... Νάδρε αν ήμουν πιστός δεν θα ντρεπόμουν να το πω. Παρόλα αυτά όταν βλέπω την αδικία θα μιλάω και ας νομίζετε ό,τι θέλετε.Nandros έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:29[1] Το να αποκαλεί συλλήβδην μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων βλάκες, ανόητους που τους ταπώνει - τρομάρα του ο τάλιμπάνοςΠάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:17Πόσο άστοχα και προκλητικά είναι[1];
.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τους κατονομάζει η Βίκη δεν χρειάζεται να το κάνω... το διάβασες ή δεν την εμπιστεύεσαι;Nandros έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:45Στην μάπα σου τρως την κάθε συνωμοσιολογική σαβούρα που σου πέφτει στην πλώρη και την αναχαράζεις, σαν το σανό που καταπίνεις.Πάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:39Πάρε μια Βίκη στην μάπα τώρα να ησυχάσεις: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%83%CE%B7
Τους συνωμότες δεν θα τους κατονομάσεις;:
.
Αντιδρούν και αυτοί όπως κάθε ομάδα που δέχεται μπούλινκ, είτε αυτοί λέγονται γκέι, ο παναθηναϊκοι, βίγκαν, ζωόφιλοι κλπ... Αν δεν τους την έπεφταν θα συζήταγαν τα δικά τους και δεν θα ενοχλούσαν κανέναν.
Η δημοκρατία είχε εντυπωσιακή αύξηση, όπου σχεδόν σε κανένα κράτος δεν υπήρχε δικαίωμα ψήφου για όλους το 1900, σε σύγκριση με 62.5% όλων των κρατών το 2000.[7]Πάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:46Τους κατονομάζει η Βίκη δεν χρειάζεται να το κάνω... το διάβασες ή δεν την εμπιστεύεσαι;Nandros έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:45Στην μάπα σου τρως την κάθε συνωμοσιολογική σαβούρα που σου πέφτει στην πλώρη και την αναχαράζεις, σαν το σανό που καταπίνεις.Πάνας έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:39Πάρε μια Βίκη στην μάπα τώρα να ησυχάσεις: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%83%CE%B7
Τους συνωμότες δεν θα τους κατονομάσεις;:
.
Tι σε κάνει να δίνεις βάση σε αυτό το quote; Γιατί να ισχύει αυτό και όχι το αντίθετο;
Δεν στηρίζουν το Ισλάμ ως θρησκεία αλλά ως πολιτική που πρέπει να επιβληθεί στους γηγενείς για λόγους που βρίσκονται πολλά σκαλοπάτια πάνω από αυτούς. Να βλέπουμε τι γίνεται πίσω απ τις λέξεις που δεν κρύβεται πλέον μόνο ο Αλέξης (ο τσίπρας).
Επιτίθενται σε οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με τις δικές τους απόψεις,είτε είναι χριστιανός,είτε άθεος που δεν συμφωνεί με τις πολιτικές που υπηρετούν κ.ο.κκαι να επιτίθενται στους χριστιανούς
Στα λόγια μου έρχεσαι.μαζί με μια μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την αριστερά
Τα φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων. Απ την στιγμή που μπαίνει ο φανατισμός ενδιάμεσα ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Είτε είναι χριστιανός,είτε άθεος,είτε δωδεκάθεο, είτε βούδας κλπ. Απ την άλλη ο κόσμος είναι αρκετά εύθικτος.Δεν δέχεται κουβέντα. Άσε που ο γραπτός λόγος τις περισσότερες φορές δεν δίνει στον άλλον να καταλάβει πως το λες και γιατί το λες....και που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και υπεράνω και νομίζουν πως κάτι κάνουν.
Ο καθένας απ την σκοπιά του το βλέπει διαφορετικά.Εγώ είμαι αγνωστικιστής δεν μπορώ όμως να κλείνω τα μάτια μου σε μια τόσο μεγάλη αδικία
Δεν πρόκειται να διαφωνήσω, αντιθέτως είσαι πολύ πιο σαφής από εμένα.taliban έγραψε: ↑06 Δεκ 2018, 15:56Δεν στηρίζουν το Ισλάμ ως θρησκεία αλλά ως πολιτική που πρέπει να επιβληθεί στους γηγενείς για λόγους που βρίσκονται πολλά σκαλοπάτια πάνω από αυτούς. Να βλέπουμε τι γίνεται πίσω απ τις λέξεις που δεν κρύβεται πλέον μόνο ο Αλέξης (ο τσίπρας).
Το ότι το Ισλάμ χρησιμοποιείται για την διάλυση της συνοχής του Εθνικού κορμού ταυτόχρονα με το μεταναστευτικό είναι δεδομένο.
Αν και δεν πιστεύω πως πρόκειται για αριστερούς αλλά τέσπα. Απλά φοράνε μια ταμπέλα την οποία τους εξυπηρετεί προς το παρόν.
Αν είχαμε ώριμες συνθήκες για σοσιαλισμό στα Γκουλάγκ θα ήταν να σπάνε πέτρες.Επιτίθενται σε οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με τις δικές τους απόψεις,είτε είναι χριστιανός,είτε άθεος που δεν συμφωνεί με τις πολιτικές που υπηρετούν κ.ο.κκαι να επιτίθενται στους χριστιανούςΣτα λόγια μου έρχεσαι.μαζί με μια μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την αριστεράΤα φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων. Απ την στιγμή που μπαίνει ο φανατισμός ενδιάμεσα ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Είτε είναι χριστιανός,είτε άθεος,είτε δωδεκάθεο, είτε βούδας κλπ. Απ την άλλη ο κόσμος είναι αρκετά εύθικτος.Δεν δέχεται κουβέντα. Άσε που ο γραπτός λόγος τις περισσότερες φορές δεν δίνει στον άλλον να καταλάβει πως το λες και γιατί το λες....και που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι και υπεράνω και νομίζουν πως κάτι κάνουν.
Αν η διαφωνία με έναν χριστιανό είτε άθεο είτε μουσουλμάνο ανάγεται σε γήπεδο ανταλλαγής αντ χομινιών προφανώς μιλάμε για οπαδισμό-δείγμα της ανύπαρκτης παιδείας όμως και της εξάντλησης της υπομονής από τον καθένα.Ο καθένας απ την σκοπιά του το βλέπει διαφορετικά.Εγώ είμαι αγνωστικιστής δεν μπορώ όμως να κλείνω τα μάτια μου σε μια τόσο μεγάλη αδικία
Αδικίες συμβαίνουν παντού. Άλλος τα κλείνει επιλεκτικά άλλος δεν τα κλείνει καθόλου και δέχεται και τις παπαριές των δήθεν δικαίων που πολεμούν την αδικία όποτε θιχτούν οι ιερές τους αγελάδες βάζοντας τους όλους σε ένα τσουβάλι και ξεμπέρδεψε.