κι εγώ τον ύμνο του Παπασημακό στον Τραμπ άργησα να τον μάθω, αλλά ρε συ ο Κολέτσης είναι staple moment για τη σύγχρονη ελληνική καλτίλα. Ο ΣΕ κάτι τέτοια τα κάνει bookmark συνήθως, πώς του ξέφυγε ο Δεύτερος Ντίκινσον;

Δεν είναι χουντικός, από που προκύπτει αυτό;
Κι εγώ νομίζω ότι ο ΣΕ ετοιμαζει κάποιο plot twist, κάποια φορουμικη τρίπλα τύπου ΓΓJolly Roger_ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:27κι εγώ τον ύμνο του Παπασημακό στον Τραμπ άργησα να τον μάθω, αλλά ρε συ ο Κολέτσης είναι staple moment για τη σύγχρονη ελληνική καλτίλα. Ο ΣΕ κάτι τέτοια τα κάνει bookmark συνήθως, πώς του ξέφυγε ο Δεύτερος Ντίκινσον;
ε ναι, σαν να λεει δεν ξερει Ελληνικά, θα του πουμε φεαρ οφ δε δαρκ και θα κοιταει σαν χανος, ειναι τρομακτικό οτι ενα ωραιο αστειο μπορει να παει χαμένο γιατι ο αλλος ειναι αναλφαβητος.Jolly Roger_ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:27αλλά ρε συ ο Κολέτσης είναι staple moment για τη σύγχρονη ελληνική καλτίλα
μπα οχι,παει να το παιξει Ρενος αποστολιδης των φτωχων αλλα δεν εχει το μπριο και την ιδιοσυγκρασια του Ρενου
Είναι κρυφοχουντικος, τον παρεξήγησαμε, της ορθολογικής αυταρχικής δεξιάς.ο Πλεύρης ήταν υπέρχουντικός.
μιλάμε για βίντεο που εμφανίζεται ΤΡΙΤΟ στα αποτελέσματα στο ΥΤ όταν κάνεις αναζήτηση για Fear of the Dark. Έχει γεράσει καλύτερα από Ανδρέα Άνεργο, Μάρκο "νιάου" Ιερωνυμάκη και λούσιμο Ραπτόπουλου με μέλι. Δεν δικαιολογείται, πράγματι.enaon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:33ε ναι, σαν να λεει δεν ξερει Ελληνικά, θα του πουμε φεαρ οφ δε δαρκ και θα κοιταει σαν χανος, ειναι τρομακτικό οτι ενα ωραιο αστειο μπορει να παει χαμένο γιατι ο αλλος ειναι αναλφαβητος.Jolly Roger_ έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:27αλλά ρε συ ο Κολέτσης είναι staple moment για τη σύγχρονη ελληνική καλτίλα
Kαλά εσύ πίστευε πως ο Κούτουλας είναι χουντικόςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:36Είναι κρυφοχουντικος, τον παρεξήγησαμε, της ορθολογικής αυταρχικής δεξιάς.ο Πλεύρης ήταν υπέρχουντικός.
Είναι χουντοκεντρωος.Αλιόσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:39Kαλά εσύ πίστευε πως ο Κούτουλας είναι χουντικόςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:36Είναι κρυφοχουντικος, τον παρεξήγησαμε, της ορθολογικής αυταρχικής δεξιάς.ο Πλεύρης ήταν υπέρχουντικός.
ο διαμαντής έχει κάνει δήλωση πως είναι με την επιστήμη... ό,τι λέει η επιστήμη κι ό,τι ΘΑ πει η επιστήμη... αν η επιστήμη δείξει άλλο απ'αυτό που έδειχνε τότε ο διαμαντής ακολουθεί το δείχνει κι ανακολουθεί το έδειχνε...Αλιόσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:39Kαλά εσύ πίστευε πως ο Κούτουλας είναι χουντικόςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:36Είναι κρυφοχουντικος, τον παρεξήγησαμε, της ορθολογικής αυταρχικής δεξιάς.ο Πλεύρης ήταν υπέρχουντικός.
Ο Ρένος μόνο χουντικός δεν ήταν, πάντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:34μπα οχι,παει να το παιξει Ρενος αποστολιδης των φτωχων αλλα δεν εχει το μπριο και την ιδιοσυγκρασια του Ρενου
δώσε περιγραφή ρένου με μέγιστο όριο 2 λέξειςBeria έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:55Ο Ρένος μόνο χουντικός δεν ήταν, πάντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 18:34μπα οχι,παει να το παιξει Ρενος αποστολιδης των φτωχων αλλα δεν εχει το μπριο και την ιδιοσυγκρασια του Ρενου