Είχε κ στην έξω πόρτα έναν μουσάτο με άσπρο μπουφάν. Αυτό το αρχίδι είχε παρεισφρήσει στο κασσελακικό μπλοκ και μέχρι τις 7-7.30 το έπαιζε Κασσελακικός. Και ξαφνικά η μεταμόρφωση του. Μιλάμε ούτε το game of thrones τέτοιο σενάριο. Κ γω ο μαλακάς καθόμουν κ του έπιανα κουβέντα.
Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
Re: Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
Η Τζάκρη πήγε για τσαμπουκά ντυμένη γκράντε. Λογικό, σε μπουζουξίδικο ήταν. Πάντως εγώ θα την προτιμούσα με σκισμένο τζιν, αμπέχωνο και ελβιέλες, να τραγουδάει: βαρούν το βράδυ μπρος στην πόρτα τον Βαγγέλα.
Η Ραλλία πάντως την έπιασα σε 2 στιγμές να κλαίει. Τελικά από τους πιο ψύχραιμους ήμουν εκεί πέρα. Είχα βγάλει το κινητό κ αθόρυβα κατέγραφα τα πάντα. Έχω τεράστιο βιντεοληπτικό υλικό.
Τι που ζω ρε φίλε, στο κρεβάτι του άλλου είμαι να ξέρω τι κάνει ή θα μου πει ότι είναι κρυφογκέι παντρεμένος για τα μάτια του κόσμου;
Και τι με νοιάζει στην τελική;
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
ναι αλλά εσύ είσαι ψέκας ρε μπρο κ πιστεύεις οτι είναι στρέητ ο Κασσελάκης που το παίζει γκέι. Μιλάμε για το πιο ψεκ σενάριο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας έβερ.
Μέχρι και Συριζαίοι τα λέτε αυτά.
Τέλος πάντων, αδιάφορο στην τελική το τι είναι. Το θέμα είναι πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να θεωρείται και να λατρεύεται ως ήρωας που κατάστρεψε το τριμπούρδελο.
Ήδη γυρνάμε, ήδη η γη τρέμει ;)
Να ενα καλυτερο λογκοnikos p 2020 έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 23:59Δημοκρατικό Κόμμα, αυτό θα είναι το όνομα
και το logo .
Τα είχε αποκαλύψει ο Μπογδάνος από το Σεπτέμβρη
Το έκανα με το photoshop περίπου, όπως των ΗΠΑ.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αντί να ενωθεί η κεντροαριστερά για να διώξουμε τον εθνικό ολετηρα Μητσοτάκη, διασπάται.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να αλλάξει γραμματοσειρά ο κύριος, αυτή μοιάζει με εκείνη που έχω στο λογότυπο της εταιρείας που επίσης έχει μεγάλο Δέλτα. Μην είναι και ακριβώς η ίδια.nikos p 2020 έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 23:59Δημοκρατικό Κόμμα, αυτό θα είναι το όνομα
και το logo .
Τα είχε αποκαλύψει ο Μπογδάνος από το Σεπτέμβρη
Το έκανα με το photoshop περίπου, όπως των ΗΠΑ.
[img]https://i.postimg.cc/vBgSVKkZ/Demo ... .png[/img]
* Έχω κάνει κατοχύρωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Νοέμ 2024, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zούσα το πιο σουρεάλ πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Το πιο dystopic σενάριο επιστημονικής φαντασίας που το βλέπεις κ δεν μπορείς να πιστέψεις οτι δεν είναι ταινία. Μιλάμε τα 87 τράμπια παίρνουν όσκαρ gaslighting κ μεθόδευσης. Τους το δίνω.
Δεν μπορούσα να μη το καταγράψω αυτό. Να το λέω στα εγγόνια μου. Θα είναι καμπή στην ιστορία της κεντροαριστεράς αυτό το συνέδριο. Θα έχει μεγάλη ιστορικότητα.
Ο ολετήρας πρέπει όντως να φύγει, αλλά οπωσδήποτε να μην αντικατασταθεί από βρωμερούς φορείς ιδεολογιών που ασχολούνται 24/7 με λάθροορκ και λοάτκι. Η ακροδεξιά απλώνεται σε όλη την Ευρώπη, πήραμε και τις ΗΠΑ, όσο κι αν η σιχαμερή ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς στη χώρα ακόμα κρατάει, κάποια στιγμή θα πέσει κι αυτή. Ένας ηγέτης λείπει, οπότε μόλις αποφυλακισθεί ο Κασιδιάρης, συμπληρώνεται το παζλ...
Για να παραφράσω και τον Εβραίο μουσάτο:
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη, το φάντασμα της ακροδεξιάς.
καρφωνεσαιArcher29 έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 09:08Zούσα το πιο σουρεάλ πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Το πιο dystopic σενάριο επιστημονικής φαντασίας που το βλέπεις κ δεν μπορείς να πιστέψεις οτι δεν είναι ταινία. Μιλάμε τα 87 τράμπια παίρνουν όσκαρ gaslighting κ μεθόδευσης. Τους το δίνω.
Δεν μπορούσα να μη το καταγράψω αυτό. Να το λέω στα εγγόνια μου. Θα είναι καμπή στην ιστορία της κεντροαριστεράς αυτό το συνέδριο. Θα έχει μεγάλη ιστορικότητα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
η ακροδεξιά θα διώξει τον κουλη
αυτήν φοβούνται γιατί όλα τα κινήματα τους γιγαντώνονται σε όλη την Ευρώπη
για παράδειγμα κοιτάξτε τη λεπεν, ή το γερμανικό κόμμα
χαμός γίνεται
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο κόμμα πρέπει να είναι αρχηγός ο Κασσελάκης;
από Σέλευκας » 16 Σεπ 2023, 11:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης προς Πολάκη: Τον πούλο απ το κόμμα μου....ουστ !!!
από georgebi » 25 Ιούλ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Ιούλ 2024, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λάκης Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και ο Κασσελάκης το ζωντάνεψε λίγο
από pylothess » 23 Ιαν 2024, 01:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
23 Ιαν 2024, 01:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49618 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-