Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Νοέμ 2024, 20:37

προτείνω τρύπα κρου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Νοέμ 2024, 20:38

Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:35
Ο γνωστός σκύλος στο Λούκυ Λουκ που του πατάς την ουρά και ουρλιάζει μετά από 5 λεπτά. Τόσο θέλει η πληροφορία για να φτάσει στον εγκέφαλό του.
Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι. Νομίζω ότι ο κόσμος κατανόησε πως επρόκειτο για μια μάχη που δεν μπορούσε να κερδηθεί, η διαφορά ισχύος ήταν συντριπτική.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Νοέμ 2024, 20:39

Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:38
Green Dragon έγραψε:
Ο γνωστός σκύλος στο Λούκυ Λουκ που του πατάς την ουρά και ουρλιάζει μετά από 5 λεπτά. Τόσο θέλει η πληροφορία για να φτάσει στον εγκέφαλό του.
Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι. Νομίζω ότι ο κόσμος κατανόησε ότι επρόκειτο για μια μάχη που δεν μπορούσε να κερδηθεί, η διαφορά ισχύος ήταν συντριπτική.
Στον περίγυρό μου είχα πολλούς που λειτούργησαν ακριβώς σαν τον Ραν Ταν Πλαν. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ήταν τόσοι πολλοί που αποκλείεται να ήταν outlier, πρέπει να ήταν γενικευμένο.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 09 Νοέμ 2024, 20:39

Δεν πήγε σε εκλογές αμέσως μετά.
Αναγκάστηκε να πάει σε εκλογες γιατί κάποιοι σεβάστηκαν τα παντελόνια τους και λακισαν μετά την ξεφτύλα του δημοψηφίσματος.
Και φυσικά πιστοποιήθηκε με τη βούλα ότι οι πανηλίθιου τους ξαναέκαναν κυβέρνηση. Θα μπορούσαν κάλλιστα να μην έχουν κάνει δημοψήφισμα, και να έβγαιναν να πουν ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ....
Αν αυτού αφού ο λαός τους έδωσε το ΟΧΙ βρήκαν δεκανίκια στον Μεϊμαράκη. Δεν μπορούσαν να κυβερνήσουν.

Να θυμίσω στους παλιούς και να μάθουν οι νέοι, ότι τότε είχα γίνει κώλος στο φόρουμ με ομοϊδεάτες μου, γιατί έλεγα και Ψήφισα ΝΑΙ.

Σεβαστό για όσους ψήφισαν ΟΧΙ, και σεβασμός αλλά μέχρι εκεί χρονικά. Μετά το όχι που έγινε ΝΑΙ καλοχωνευτα τα φλόκια, για όποιον τους ξαναψήφισε.

ΕΝΤΙΤ. Ο Απατεώνας φαίνεται αν είναι απατεώνας στα πάνω του. Όταν έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι και χειραγωγεί. Τώρα ήταν το κερασάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρούραρχος την 09 Νοέμ 2024, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Νοέμ 2024, 20:41

Δημοκράτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:36
Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:34
Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:32

Εγώ πιστεύω ότι απλά είχαμε το φαινόμενο Ραν Ταν Πλαν, άργησαν να συνειδητοποιήσουν τι έγινε :lol:

Αυτό διαπίστωσα στον περίγυρό μου.
Δεν ξέρω τι είναι το φαινόμενο Ραντανπλάν, πάντως το '15 ο Τσίπρας φέρθηκε έντιμα. Σε αντίθεση με τώρα.
Πήξαμε στην εντυμοτητα το 14 19
εδώ κυκλοφορούνε ακόμη οχιτζήδες εν έτει 2024 :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Νοέμ 2024, 20:41

AlienWay έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:36
Τώρα παρατήρησα ότι ο στιχουργός βαράει παλαμάκια στη Τζέλα. Όμοντιέ ξανά.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 09 Νοέμ 2024, 20:42

Δεν πολυπαρακολουθώ, αλλά έχω μια απορία: αυτοί που διοικούν ό,τι έχει απομείνει από το τσίρκο, πώς δικαιολογούν τους συνεχείς αποκλεισμούς του Κασέλ, παρά το γεγονός ότι σε κάθε διαδικασία που περιλαμβάνει ψηφοφορία, αυτός παίρνει τουλάχιστον ένα πολύ σεβαστό ποσοστό ψήφων;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Νοέμ 2024, 20:44

Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:39
Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:38
Green Dragon έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι. Νομίζω ότι ο κόσμος κατανόησε ότι επρόκειτο για μια μάχη που δεν μπορούσε να κερδηθεί, η διαφορά ισχύος ήταν συντριπτική.
Στον περίγυρό μου είχα πολλούς που λειτούργησαν ακριβώς σαν τον Ραν Ταν Πλαν. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ήταν τόσοι πολλοί που αποκλείεται να ήταν outlier, πρέπει να ήταν γενικευμένο.
Ρε συ, το δημοψήφισμα έγινε Ιούνιο και οι (δεύτερες) εκλογές Σεπτέμβριο. Όλοι είχαν καταλάβει τι έπαιξε. Απλά κατανόησαν και συναίνεσαν.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 09 Νοέμ 2024, 20:46

Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:26
George_V έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:25
Kανενα ελαφρυντικό. Ένα ψευτοδιλημμα έβαλαν για να έχουν άλλοθι όταν θα έκαναν το Υ.

Αλλά τους έσκασε στα μούτρα γιατί περίμεναν να βγει το Υ.

Εσκεμμένα πήγαν να ρίξουν την ευθύνη στο λαό και δεν τους βγήκε.

Εξαπάτηση και ασέβεια lvl 9000
Πως δεν τους βγήκε; Αφού τους ξαναψήφησαν σχεδόν με το ίδιο ποσοστό. Τα ξέχασες;
Βασικά δεν τους βγήκε. Γιατι τότε ήταν φρέσκοι.

Μετά από τετραετή διακυβερνηση όπου δεν έκαναν τίποτε από όσα υποσχέθηκαν απλά κατέρρευσαν και έκαναν τον Κούλη μάγκα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Νοέμ 2024, 20:48

Scouser έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:42
Δεν πολυπαρακολουθώ, αλλά έχω μια απορία: αυτοί που διοικούν ό,τι έχει απομείνει από το τσίρκο, πώς δικαιολογούν τους συνεχείς αποκλεισμούς του Κασέλ, παρά το γεγονός ότι σε κάθε διαδικασία που περιλαμβάνει ψηφοφορία, αυτός παίρνει τουλάχιστον ένα πολύ σεβαστό ποσοστό ψήφων;
Κάναμε ένα λάθος, λένε, και το διορθώνουμε. Αν τα μέλη δεν συμφωνούν, τόσο το χειρότερο για τα μέλη. Ο σύριζα είναι ασθενής και ο ασθενής βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Νοέμ 2024, 20:49

Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:44
Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:39
Ρε συ, το δημοψήφισμα έγινε Ιούνιο και οι (δεύτερες) εκλογές Σεπτέμβριο. Όλοι είχαν καταλάβει τι έπαιξε. Απλά κατανόησαν και συναίνεσαν.
Ήταν σε άρνηση, δεν ήθελαν να το πιστέψουν. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, τόσες συζητήσεις είχα κάνει τότε. Μετά από μερικούς μήνες ακόμα που το χώνεψαν, έριξαν μούτζα διαστημική. Καταλαβαίνεις βέβαια τι καζούρα τους έκανα.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 09 Νοέμ 2024, 20:49

Scouser έγραψε:
Απλό
Σε αυτούς που απευθύνονται, δεν χρειάζεται να δικαιολογήσουν τίποτα. Δεν μπορούν να το επεξεργαστούν νοητικά.

Η ιστορία όλη είναι η σφραγίδα, δηλαδή τα λεφτά της επιχορήγησης. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάπου είχα διαβάσει, ότι αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα, θα παίρνει μεγαλύτερη επιχορήγηση, από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η επιχορήγηση δεν είναι σταθερή αλλά εξαρτάται από τον αριθμό των βουλευτών. Δηλαδή το 2025, θα πέσει κι άλλο.
Επαναλαμβάνω δεν το λέω με σιγουριά. Θα το ψάξω.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 09 Νοέμ 2024, 20:50

Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:19
George_V έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:16
Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:12
Δεν είναι το ίδιο.

Τώρα δεν τους πίεζε κανένας και τίποτα.
Το ίδιο ακριβώς είναι.

Ρώτησαν τον λαό για ένα θέμα και όταν ο λαός απάντησε Χ αυτοί έκαναν Υ.

Πιο επικό γράψιμο στα @@ δεν έχει υπάρξει ποτέ.
Όσοι ψηφίσαμε τότε ΟΧΙ είχαμε ο καθένας άλλα πράγματα στο μυαλό του, συν η δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης, κάποια ελαφρυντικά για το τότε τα έχουν, δεν μπορείς να το αρνηθείς. Τώρα γιατί δεν λειτούργησαν πιο φυσιολογικά; Τους εκβίαζε κανένας; Όχι.
Γιατί θα έχαναν το κόμμα από τον Κασσελάκη εάν τον άφηναν να κατέβει για πρόεδρος.Δεν έχεις καταλάβει από που προέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.Προέρχεται από το ΚΚΕ.Το τελικό επιχείρημα των κομμουνιστών όταν ρίχνουν τα προσωπεία είναι το ίδιο παντού και πάντοτε : Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. :D
Από αύριο θα δεις ότι θα λένε ότι ο Κασσελάκης είναι δεξιός,απολίτικος,φιλελές και παρόμοια και άρα καλώς δεν τον άφησαν να κατέβει για πρόεδρος και καλώς έβαλαν πορτιέρηδες στο μπουζουξίδικο να μην αφήνουν τους συνέδρους να μπουν μέσα και εν τέλει καλώς έγραψαν εκεί που πρέπει την ψήφο της βάσης τους ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΆΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΆ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ και όταν η βάση πέφτει θύμα αντιδραστικών επιρροών η πρωτοπορία την αγνοεί.Και ποιός είναι πρωτοπορία;Αυτός που το λέει. :lol:
Η απάντηση είναι για το ερώτημα Scouser.

Scouser έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Νοέμ 2024, 20:51

Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:48
Scouser έγραψε:
Κάναμε ένα λάθος, λένε, και το διορθώνουμε. Αν τα μέλη δεν συμφωνούν, τόσο το χειρότερο για τα μέλη. Ο σύριζα είναι ασθενής και ο ασθενής βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης.
Μπερδεύονται. Στο νεκροτομείο βρίσκονται.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 09 Νοέμ 2024, 20:51

πατησιωτης έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:50
Green Dragon έγραψε:
09 Νοέμ 2024, 20:19
Όσοι ψηφίσαμε τότε ΟΧΙ είχαμε ο καθένας άλλα πράγματα στο μυαλό του, συν η δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης, κάποια ελαφρυντικά για το τότε τα έχουν, δεν μπορείς να το αρνηθείς. Τώρα γιατί δεν λειτούργησαν πιο φυσιολογικά; Τους εκβίαζε κανένας; Όχι.
Γιατί θα έχαναν το κόμμα από τον Κασσελάκη εάν τον άφηναν να κατέβει για πρόεδρος.Δεν έχεις καταλάβει από που προέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.Προέρχεται από το ΚΚΕ.Το τελικό επιχείρημα των κομμουνιστών όταν ρίχνουν τα προσωπεία είναι το ίδιο παντού και πάντοτε : Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. :D
Από αύριο θα δεις ότι θα λένε ότι ο Κασσελάκης είναι δεξιός,απολίτικος,φιλελές και παρόμοια και άρα καλώς δεν τον άφησαν να κατέβει για πρόεδρος και καλώς έβαλαν πορτιέρηδες στο μπουζουξίδικο να μην αφήνουν τους συνέδρους να μπουν μέσα και εν τέλει καλώς έγραψαν εκεί που πρέπει την ψήφο της βάσης τους ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΆΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΆ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ και όταν η βάση πέφτει θύμα αντιδραστικών επιρροών η πρωτοπορία την αγνοεί.Και ποιός είναι πρωτοπορία;Αυτός που το λέει. :lol:
Η απάντηση είναι για το ερώτημα Scouser.

Scouser έγραψε:
Νομίζω πως έτσι είναι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών