έργο_μακέτο έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 20:51
Ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε ενα εσπερειδοειδές. Άρχισε να προωθεί τη δική του ατζέντα να χτίζει ρεύμα στο κόμμα. Σήμερα, το 2024, το Ρεπουμπλικανικό κόμμα όχι απλά δεν μπήκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας αλλά είναι πιο δυνατό από ποτέ.
Εμφανίστηκε αυτό που ζητούσε ο κόσμος. Ένας άνθρωπος άφθαρτος στην πολιτική (βασικά δεν είχε καμία σχέση), με ατσάλινα αρχίδια, που ξέρει να βάζει στόχους και να τους κατακτά και δεν είναι θηλυπρεπής αριστεροσοσιαλιστής που κλαίγεται για δικαιώματα 24/7. Σε δύσκολους και περίεργους (και ανώμαλους, να συμπληρώσω) καιρούς, ο κόσμος θέλει αρρενωπούς ηγέτες. Όσο για την ατζέντα του που λες, στην πραγματικότητα ατζέντα έχουν οι democrats και ήταν αυτή που έκανε τον απλό κόσμο να τους σιχαθεί. Για την ακρίβεια, ο κόσμος γενικότερα στη Δύση:
1) Σιχάθηκε να τον αποκαλούν ρατσιστή, γιατί δεν αντέχει άλλο να βλέπει την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά τους υπερασπίζονται κιόλας, ό,τι αθλιότητα κι αν κάνουν.
2) Σιχάθηκε να μην έχει να βγάλει το μήνα, να χρειάζεται να δουλεύει πολλές παραπάνω από τις 40 ώρες τη βδομάδα και να τον γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι, θέτοντας σαν ιερή αγελάδα του δυτικού πολιτισμού τους ΛΟΑΤΚΙ, τις αντωνυμίες φύλου τους, τη ρευστή σεξουαλικότητα και άλλες παλαβομάρες.
3) Σιχάθηκε να του λένε να μην κρίνει τον άλλον για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και το χρώμα του δέρματός του, και να να βλέπει να μπαίνουν σε καίριες θέσεις (στον Λευκό Οίκο, για παράδειγμα) άτομα απλά επειδή είναι όσο πιο μαύρα γίνεται και άντρες ντυμένοι γυναίκες.
4) Σιχάθηκε να βλέπει να γίνεται πόλεμος στη λευκή φυλή και τις παραδοσιακές μας αξίες, την ίδια ώρα που αφιερώνουν έναν ολόκληρο μήνα για να γιορτάσουν τη μαύρη φυλή (Φεβρουάριο) και έναν ακόμα για τους ΛΟΑΚΤΙ (Ιούνιο.)
5) Σιχάθηκε να βλέπει να αποκαλούν ρατσιστές, μισογύνηδες και φαλλοκράτες άτομα που πιστεύουν στον Χριστό, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζονται το δέκα φορές χειρότερο Ισλάμ σε αυτά τα ζητήματα.
6) Σιχάθηκε να βλέπει την εκθήλυνση της κοινωνίας, τον εμετικό πόλεμο που βιώνει ο σύγχρονος άντρας, απλά και μόνο επειδή είναι άντρας.
7) Σιχάθηκε να βλέπει άτομα με διαταραχές να γίνονται πρότυπα θεσμικά και αυτό να φτάνει μέχρι και στην μέγιστη ύβρι της βεβήλωσης των Ολυμπιακών αγώνων.
8) Σιχάθηκε να βλέπει την «καλλιτεχνική» προώθηση της ατζέντας των μειοψηφιών στις τέχνες, οι οποίες πλέον το μόνο για το οποίο δεν χρησιμοποιούνται είναι η έννοια της τέχνης, αλλά για να προωθηθεί το αφήγημα.
9) Σιχάθηκε να ακυρώνονται άνθρωποι επειδή λένε την αλήθεια, επειδή μιλάνε για το φυσιολογικό ή τουλάχιστον λένε τη γνώμη τους.
Γενικότερα, ο κόσμος σιχάθηκε την αριστερίλα, σε οποιαδήποτε μορφή της (ακόμα και αυτή την ψευτοαριστερά των ΗΠΑ.)