Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν
https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... ran/%3famp
Όλη ιστορία μου φαίνεται μουφα. Απλά προετοιμάζει το έδαφος για την εισβολή ΗΠΑ Ισραήλ στο Ιράν.
Όλη ιστορία μου φαίνεται μουφα. Απλά προετοιμάζει το έδαφος για την εισβολή ΗΠΑ Ισραήλ στο Ιράν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν
Διαβάζω
Και μετά από όλα αυτά που είπε.Ο Σακερί είπε στους ανακριτές ότι, αν δεν μπορούσε να καταρτίσει ένα σχέδιο εντός του χρόνου που του δόθηκε, το IRGC θα περίμενε μετά τις εκλογές, καθώς πίστευε ότι ο Τραμπ θα έχανε.
Σοβαρά τώρα ομολογεί κάποιος οτι σχεδιάζει να σκοτώσει τον υποψήφιο πρόεδρο και τον άφησαν ελεύθερο να φύγει από την χώρα.Ο Σακερί παραμένει ελεύθερος στο Ιράν, όπως ανέφερε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Και μενα μου φαινεται μουφα. Την δεκαετια του 90 τα ιδια λεγανε οι μυστικες υπηρεσιες για τον Σανταμ οτι δηθεν θελει να δολοφονησει τον Μπουςzteo έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 15:17https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... ran/%3famp
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Αμερική είναι η χώρα των θαυμάτων. Εδώ βρήκαν άθικτα διαβατήρια αεροπειρατών μέσα σε αποκαΐδια πυρκαγιάς που έλιωσε κολώνες από σιδηρομπετόν.zteo έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 15:26ΔιαβάζωΚαι μετά από όλα αυτά που είπε.Ο Σακερί είπε στους ανακριτές ότι, αν δεν μπορούσε να καταρτίσει ένα σχέδιο εντός του χρόνου που του δόθηκε, το IRGC θα περίμενε μετά τις εκλογές, καθώς πίστευε ότι ο Τραμπ θα έχανε.Σοβαρά τώρα ομολογεί κάποιος οτι σχεδιάζει να σκοτώσει τον υποψήφιο πρόεδρο και τον άφησαν ελεύθερο να φύγει από την χώρα.Ο Σακερί παραμένει ελεύθερος στο Ιράν, όπως ανέφερε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Με αυτά τα γελοία παραμύθια θα κυβερνήσουν οι τραμπικοι; Μεγάλη αλλαγή δε λέω. Εντωμεταξυ ο δεύτερος που πήγε να τον εκτελέσει είχε μαλλί στα χρώματα της Ουκρανίας. Το Ιράν ,ναι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Μπορει να ειναι τρικλοποδια απ' τους εσωτερικους αντιπαλους του
Η Αμερικη μπορει να βομβαρδιζει το Ιραν για καμια δεκαετια, χωρις να ακουμπησουν χωμα
Αλλα, αν τον μπλεξουν με χερσαια εισβολη σε εναν πολεμο που δε μπορει να τον κερδισει, α λα Βιετναμ, θα τον φανε ουσιαστικα πριν προλαβει να ξανακατσει στην καρεκλα..
Η Αμερικη μπορει να βομβαρδιζει το Ιραν για καμια δεκαετια, χωρις να ακουμπησουν χωμα
Αλλα, αν τον μπλεξουν με χερσαια εισβολη σε εναν πολεμο που δε μπορει να τον κερδισει, α λα Βιετναμ, θα τον φανε ουσιαστικα πριν προλαβει να ξανακατσει στην καρεκλα..
- Golden Age
Ότι δεν συμφέρει τους κομμουνιστές είναι "παραμύθια". Σαν την 11/9 που "την έκαναν οι ΗΠΑ", γιατί..."ήθελαν να εισβάλλουν στο Αφγανιστάν προικειμένου να εκμεταλλευθούν τα (ανύπαρκτα) πετρέλαιά του".
Όχι δεν μπορειΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 20:09Μπορει να ειναι τρικλοποδια απ' τους εσωτερικους αντιπαλους του
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Με τους Δημοκρατικούς όλα γίνονται.zteo έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 15:26ΔιαβάζωΚαι μετά από όλα αυτά που είπε.Ο Σακερί είπε στους ανακριτές ότι, αν δεν μπορούσε να καταρτίσει ένα σχέδιο εντός του χρόνου που του δόθηκε, το IRGC θα περίμενε μετά τις εκλογές, καθώς πίστευε ότι ο Τραμπ θα έχανε.Σοβαρά τώρα ομολογεί κάποιος οτι σχεδιάζει να σκοτώσει τον υποψήφιο πρόεδρο και τον άφησαν ελεύθερο να φύγει από την χώρα.Ο Σακερί παραμένει ελεύθερος στο Ιράν, όπως ανέφερε το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Τα περι δήθεν "σχεδίων" να εισβάλλει ο Τραμπ στο Ιράν είναι απο τις μεγαλύτερες μπαρούφες.
Οι κομμουνιστεςGolden Age έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 20:17Ότι δεν συμφέρει τους κομμουνιστές είναι "παραμύθια". Σαν την 11/9 που "την έκαναν οι ΗΠΑ", γιατί..."ήθελαν να εισβάλλουν στο Αφγανιστάν προικειμένου να εκμεταλλευθούν τα (ανύπαρκτα) πετρέλαιά του".
Ο Τραμπ
Το Ισραηλ
Οι Μουλαδες του Ιραν
Μονο εγω δε βγαζω νοημα;
Εκτος αν εννοεις οτι οι Dem ειναι Com, αλλο αυτο
ΥΓ 1: Το Ιραν πρεπει να αποσυρει το στρατο του (Χεσμπολα) απ' τον Λιβανο
ΥΓ 2: Την 11/9 την εκαναν αντικειμενικα υπερανω υποψιας "εκκεντρικοι" Αραβες. Δεν επαιξε καμια αλλη συνομωσια.
Τους 2 πολεμους μετα τους εκαναν οι Rep καθαρα για να μην τους κατηγορησουν οι Dem οτι δεν εκαναν αρκετα σαν απαντηση στο χτυπημα.
Πρακτικα, και οι Ταλιμπαν και ο ξεδοντιασμενος Σανταμ πλεον ηταν περισσοτερο συμμαχοι παρα αντιπαλοι των ΗΠΑ
-
Το Ιράν αργά ή γρήγορα θα παριε νια δώσω δημοκρατίας για να στανιάρουν λίγο οι μουλαδες
Η αφορμή είναι αδιάφορη
Η αφορμή είναι αδιάφορη
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το Ιραν θα τους σκισει την κωλοτρυπιδα
- Golden Age
Για τους κομμουνιστές του φόρουμ λέω. Αλλά ναι, την 11/9 οι κομμουνιστές ανα τον κόσμο υποστήριζαν διάφορες θεωρίες ότι την έκαναν οι ίδιες οι ΗΠΑ. Στην Ελλάδα άκουγα τότε και την θεωρία ότι αυτό είχε γίνει με στόχο να εισβάλλουν στο Αφγανιστάν "για να εκμεταλλευτούν τα πετρέλαιά του".Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 21:30Οι κομμουνιστεςGolden Age έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 20:17Ότι δεν συμφέρει τους κομμουνιστές είναι "παραμύθια". Σαν την 11/9 που "την έκαναν οι ΗΠΑ", γιατί..."ήθελαν να εισβάλλουν στο Αφγανιστάν προικειμένου να εκμεταλλευθούν τα (ανύπαρκτα) πετρέλαιά του".
Ο Τραμπ
Το Ισραηλ
Οι Μουλαδες του Ιραν
Μονο εγω δε βγαζω νοημα;
Εκτος αν εννοεις οτι οι Dem ειναι Com, αλλο αυτο
ΥΓ 1: Το Ιραν πρεπει να αποσυρει το στρατο του (Χεσμπολα) απ' τον Λιβανο
ΥΓ 2: Την 11/9 την εκαναν αντικειμενικα υπερανω υποψιας "εκκεντρικοι" Αραβες. Δεν επαιξε καμια αλλη συνομωσια.
Τους 2 πολεμους μετα τους εκαναν οι Rep καθαρα για να μην τους κατηγορησουν οι Dem οτι δεν εκαναν αρκετα σαν απαντηση στο χτυπημα.
Πρακτικα, και οι Ταλιμπαν και ο ξεδοντιασμενος Σανταμ πλεον ηταν περισσοτερο συμμαχοι παρα αντιπαλοι των ΗΠΑ
Ο πόλεμος στο Ιράκ είναι άλλη ιστορία, αδικαιολόγητη.
Εισβολή στο Ιράν πάντως δεν παίζει. Και ούτε αποδεικνύεται απο κάπου "μούφα" ο σχεδιασμός δολοφονίας Τραμπ.
Τι δε μπορει;zteo έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 20:19Όχι δεν μπορειΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑10 Νοέμ 2024, 20:09Μπορει να ειναι τρικλοποδια απ' τους εσωτερικους αντιπαλους του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
από student » 14 Ιούλ 2024, 01:25 » σε Διεθνής πολιτική - 2885 Απαντήσεις
- 53888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
27 Σεπ 2024, 07:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποπειρα δολοφονιας - Πουτιν ????
από Nostalgia » 03 Μάιος 2023, 15:12 » σε Διεθνής πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
04 Μάιος 2023, 01:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απόπειρα δολοφονίας κατά ενός εκ των ιδρυτών του ισπανικού Vox
από Orion22 » 09 Νοέμ 2023, 19:42 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
09 Νοέμ 2023, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χίος μήνυσε τη Μαρέβα και τον Δημητριάδη για την απόπειρα δολοφονίας του
από Αρίστος » 18 Μάιος 2023, 04:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 83 Απαντήσεις
- 3871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Μαρ 2025, 18:32
-