βοθρατζης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 14:34
στάσου βρε γάλη
δηλ πρέπει ντε και καλά να ψηφίζουμε κάποιος απ όλους αυτούς;
δεν συμφωνώ
μπορώ να διατηρήσω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω την ψήφο μου
αφού δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος απ όλους αυτούς με αντιπροσωπεύει
δεν έχω δίκιο;
φυσικά γνωρίζω ότι έτσι καταφέρνει και βγαίνει ο κουλής γιατί διαλύει τους πάντες γύρω του, αλλά αυτή είναι η δημοκρατία έτσι δεν είναι;
Αρα αν μας φταίει κάτι είναι το πολίτευμα και όχι τι κόμματα υπάρχουν
Το πολίτευμα δεν μας δίνει τη δυνατότητα να υπάρξουν ή να εκφραστούν δυνάμεις που να μας αντιπροσωπεύουν
οταν λέω πολίτευμα εννοώ την οργάνωση του πολιτεύματος δηλ τον τρόπο που μπορεί κάποιος να φτιάξει κόμμα ή να διεκδικήσει ψήφο
πιο αναλυτικά: τα λεφτά που θέλει κανείς για να επηρεάσει ψηφοφόρους
είδες τι έγινε στην κύπρο; αυτό το χαμένο ο ινφλουένσερ βγήκε ευρωβουλευτής
ωραία ..ας το σκεφτούν κι εδώ κάποιοι άλλοι , ίσως υπάρχει λύση..μέχρι τότε φάτε κούλη να ευχαριστηθείτε
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες. Αντιθέτως.
Στο σημερινό πολιτικό πλαίσιο (ελληνικό και διεθνές) το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη. Χωρίς χρήμα και χορηγούς με τα ανάλογα συμφέροντα, επικοινωνιακή δυνατότητα γιοκ.
Και για να το κάνω πιο σαφές, ούτε οι δημοκράτες ούτε οι ρεπουμπλικάνοι στις ΗΠΑ, υποστηρίζονται από τον "φτωχό λαό".
Οπότε το να το ρίχνει ο οποιοσδήποτε στον "κουλισμό" είναι απλώς μια παιδιάστικη αποφόρτιση και τίποτα περισσότερο.
Με λίγα λόγια, ο οποιοσδήποτε νοιώθει γαμάουα όταν αναφέρεται στον Μητσοτάκη ως "Κούλη" και στον Κασσελάκη ως "πουστάρα" είναι μια προσομοίωση τυπάκου που κάνει τον αφέντη στην άνεργη γυναίκα του και γίνεται στο χαλαρό υποτακτικός στη γυναίκα προϊσταμένη του, τόσο στο ιδιωτικό όσο και στο πολιτικό πλαίσιο.