Ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που φρέναραν την ιλιγγιώδη κατρακύλα.Bill Hicks έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 18:09νταξ, όλα είναι σχετικά.
είμαστε μεν 28% «φτωχότεροι» σε πραγματικό εισόδημα σε σχέση με το 2010 όταν και χρεωκοπήσαμε, αλλά είμαστε 22% «πλουσιιότεροι» σε σχέση με το 2015 όταν και πατώσαμε με -41% πραγματικό εισόδημα σε σχέση με το 2010.
Income in real terms - Greece (2010 = 100)
Φτωχότεροι κατά 30% το 2024 στην Ελλάδα σε σχέση με 14 χρόνια πριν
Re: Φτωχότεροι κατά 30% το 2024 στην Ελλάδα σε σχέση με 14 χρόνια πριν
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
απ τη μια τα νεοφιλ σκιάχτρα, από την άλλη οι αιματοβαμμένες φράξιες της αριστεράς
ρε σεις
δεν γλιτώνουμε με τίποτα
πάμε χαμένοι από χέρι
ρε σεις
δεν γλιτώνουμε με τίποτα
πάμε χαμένοι από χέρι
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Πάντως και ο ΟΟΣΑ χτυπά τον Κούλη μας...

Τέτοια αλφαδιά και οι μισθοί μας να είναι στον πάτο;
Σίγουρα ο Αντρέας φταίει.

Τέτοια αλφαδιά και οι μισθοί μας να είναι στον πάτο;
Σίγουρα ο Αντρέας φταίει.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Bill Hicks
εσύ να δούμε πότε θα κάνεις αναβάθμισηΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 21:37το ζήτημα είναι πως η τεχνολογία έχει προχωρήσει και από το ένα σημείο και από το άλλοSpoilerShowBill Hicks έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 18:09νταξ, όλα είναι σχετικά.
είμαστε μεν 28% «φτωχότεροι» σε πραγματικό εισόδημα σε σχέση με το 2010 όταν και χρεωκοπήσαμε, αλλά είμαστε 22% «πλουσιιότεροι» σε σχέση με το 2015 όταν και πατώσαμε με -41% πραγματικό εισόδημα σε σχέση με το 2010.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι καλά, απλά σταμάτησαν να επιβάλλονται νέα μνημονιακά μέτρα και είχαμε φαινόμενο rebound. Όποια κυβέρνηση και να ήταν το ίδιο θα γινόταν.nrg έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 00:19Ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που φρέναραν την ιλιγγιώδη κατρακύλα.Bill Hicks έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 18:09νταξ, όλα είναι σχετικά.
Μεταξύ '22 και '23 φαίνεται και το γαμήσι που μας έριξε ο πόλεμος.
- Bill Hicks
εννοείται «σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα».hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 22:52Θα ίσχυε αυτό αν δεν παρίστανε η ΕΛΣΤΑΤ ότι δεν έχουν εκτοξευτεί οι τιμές των ενοικίων και αν δεν μαγείρευε χοντρά τους δείκτες στο λιανικό εμπόριο, που δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με τις πραγματικές αυξήσεις των τιμών.Bill Hicks έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 18:09νταξ, όλα είναι σχετικά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
nrg έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 00:19Ας είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που φρέναραν την ιλιγγιώδη κατρακύλα.Bill Hicks έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 18:09νταξ, όλα είναι σχετικά.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ το συνεχίζω αλητάμπουρα, που μπήκες στο νήμα μόνο για να προσβάλλεις τον ΓΓ και μένα, αρχίδι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Otto Weininger
Αφήνω ασχολίαστο που κάνεις πάλι αλχημείες μέσα στο κεφάλι σου για να δείξεις τότε η ΝΔ κυβερνάει σερί από το 1890 έως σήμερα και λέω ότι αν λες ότι δεν δικαιολογείται σήμερα να είμαστε χειρότερα από το 2010 σε καθιστά αστείο.hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 22:19Εγώ δεν βάσισα τίποτα σε τίποτα, μην μου μιλάς στο δεύτερο πρόσωπο. Όσο για την Ελλάδα, το κόμμα σου ήταν αυτό που προώθησε αυτήν την πολιτική, όπως και αυτό το οικονομικό μοντέλο κατανάλωσης.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:27Έλα ρε, αλήθεια;hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 12:31
Δεν συγκρίνουμε απλώς με το 2010, συγκρίνουμε με το 2010 σε συνάρτηση με το 2024 στον υπόλοιπο κόσμο. Το 2010 η Ελλάδα ήταν σε σχετικά καλή κατάταξη στην Ευρωζώνη, τώρα είναι η τελευταία χώρα.
Μάθε να μην βασίζεις την αγοραστική σου δύναμη σε δανεικά, πιστωτικές και διακοποδάνεια γιατί μετά έρχεται μια δεκαετία μνημονίου και σε πάει γαμιοντας.
Και πάλι, ακόμα και μ' αυτές τις μαλακίες που έκανε το κόμμα σου, δεν δικαιολογείται με τίποτα 15 χρόνια μετά να είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από τότε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δε μιλάω για καφετέρια, αλλά για έξοδο ΣΚ. Μια οικονομική έξοδος χωρίς διανυκτέρευση κοστίζει κάποιο διακοσάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:47Απλό είναι, οι προορισμοί, οι καφετέριες κλπ είναι πολύ μικρότερης χωρητικότητας από τον πληθυσμό. Ότι γεμίζουν δεν λέει κάτι, αν φύτρωναν νέα μαγαζιά τότε θα έλεγε κάτι για αυξανόμενη ζήτηση. Προσωπικά νέα μαγαζιά δεν βλέπω, θα δεις ακόμα κλειστά παντζούρια σε κεντρικές τοποθεσίες. Κεραμεικό π.χ.Ερμής έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:41Προσωπικά το βλέπω οτι όντως υπάρχει δυσκολία.βοθρατζης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:36είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται η φτώχεια που μαστίζει τον ελληνικό λαό
Όμως κάπου εκεί και ο λαός έχει την ευθύνη του
πως ρε φίλε βλέπουμε τώρα πια μετά από τόσο σκίσιμο να υπάρχουν ακόμα κομματόσκυλα και συνδικαλιστες;
στην Ισλανδία τους πήραν με τις πέτρες από τότε που ξέσπασε η κρίση πριν τα μνημόνια, εμείς εδώ σαν καλοί ραγιάδες πάντα γλύφαμε εκεί που κατουράγαμε
Αρα καμία δικαιολογία και καμία λύπηση
Πάθαμε ότι μας άξιζε και το χειρότερο όταν βλέπω ακόμα κομματόσκυλα δηλ πουλημένα τομάρια για να καβατζώσουν τον κώλο τους και να θάψουν όλους τους άλλους , ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό...
Εξηγησέ μου πως κάθε ΣΚ ειναι πήχτρα οι τουριστικοί προορισμοί; Απο Ελ όλοι.
Εγραψα και παραπάνω πόσο κοστίζει μια εξοδος χωρις διανυσκτέρευση σε κοντινό προορισμό στην Αττική για τετραμελή οικογένεια.perseus έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 21:29ποιο τουριστικοι προορισμοι?Ερμής έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:41Προσωπικά το βλέπω οτι όντως υπάρχει δυσκολία.βοθρατζης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:36είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται η φτώχεια που μαστίζει τον ελληνικό λαό
Όμως κάπου εκεί και ο λαός έχει την ευθύνη του
πως ρε φίλε βλέπουμε τώρα πια μετά από τόσο σκίσιμο να υπάρχουν ακόμα κομματόσκυλα και συνδικαλιστες;
στην Ισλανδία τους πήραν με τις πέτρες από τότε που ξέσπασε η κρίση πριν τα μνημόνια, εμείς εδώ σαν καλοί ραγιάδες πάντα γλύφαμε εκεί που κατουράγαμε
Αρα καμία δικαιολογία και καμία λύπηση
Πάθαμε ότι μας άξιζε και το χειρότερο όταν βλέπω ακόμα κομματόσκυλα δηλ πουλημένα τομάρια για να καβατζώσουν τον κώλο τους και να θάψουν όλους τους άλλους , ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό...
Εξηγησέ μου πως κάθε ΣΚ ειναι πήχτρα οι τουριστικοί προορισμοί; Απο Ελ όλοι.
πχ Νομος Ιωαννινων αντε να εχει 10000 κλινες αντε να ερθουν 5000 νοματαιοι ,δεν υπαρχουν 5 χιλιαδες με λεφτα?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Ωραία, κρατά το κομμάτι ότι γεμίζει με ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμό.Ερμής έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 10:21Δε μιλάω για καφετέρια, αλλά για έξοδο ΣΚ. Μια οικονομική έξοδος χωρίς διανυκτέρευση κοστίζει κάποιο διακοσάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:47Απλό είναι, οι προορισμοί, οι καφετέριες κλπ είναι πολύ μικρότερης χωρητικότητας από τον πληθυσμό. Ότι γεμίζουν δεν λέει κάτι, αν φύτρωναν νέα μαγαζιά τότε θα έλεγε κάτι για αυξανόμενη ζήτηση. Προσωπικά νέα μαγαζιά δεν βλέπω, θα δεις ακόμα κλειστά παντζούρια σε κεντρικές τοποθεσίες. Κεραμεικό π.χ.Εγραψα και παραπάνω πόσο κοστίζει μια εξοδος χωρις διανυσκτέρευση σε κοντινό προορισμό στην Αττική για τετραμελή οικογένεια.

Δε μιλάω για αυτούς που διανυκτερεύουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 10:45Ωραία, κρατά το κομμάτι ότι γεμίζει με ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμό.Ερμής έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 10:21Δε μιλάω για καφετέρια, αλλά για έξοδο ΣΚ. Μια οικονομική έξοδος χωρίς διανυκτέρευση κοστίζει κάποιο διακοσάρι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 15:47
Απλό είναι, οι προορισμοί, οι καφετέριες κλπ είναι πολύ μικρότερης χωρητικότητας από τον πληθυσμό. Ότι γεμίζουν δεν λέει κάτι, αν φύτρωναν νέα μαγαζιά τότε θα έλεγε κάτι για αυξανόμενη ζήτηση. Προσωπικά νέα μαγαζιά δεν βλέπω, θα δεις ακόμα κλειστά παντζούρια σε κεντρικές τοποθεσίες. Κεραμεικό π.χ.Εγραψα και παραπάνω πόσο κοστίζει μια εξοδος χωρις διανυσκτέρευση σε κοντινό προορισμό στην Αττική για τετραμελή οικογένεια.
Επίσης επειδή κινούμαι στο δρόμο 20 χρόνια τώρα
Αυτο που βλέπω την τελευταία διετία δεν έχει προηγούμενο.
- hellegennes
Ναι, αλλά το "εννοείται" είναι διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Προφανώς αυτά είναι τα επίσημα διαθέσιμα στατιστικά, δεν υπάρχει κάποια άλλη ανεξάρτητη ανάλυση, ούτε όμως και ξέρει κανείς μας πώς έχει κάνει την ανάλυση η ΕΛΣΤΑΤ ή τι δειγματοληπτικά δεδομένα έχει χρησιμοποιήσει.Bill Hicks έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 08:14εννοείται «σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα».hellegennes έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 22:52Θα ίσχυε αυτό αν δεν παρίστανε η ΕΛΣΤΑΤ ότι δεν έχουν εκτοξευτεί οι τιμές των ενοικίων και αν δεν μαγείρευε χοντρά τους δείκτες στο λιανικό εμπόριο, που δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με τις πραγματικές αυξήσεις των τιμών.Bill Hicks έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 18:09νταξ, όλα είναι σχετικά.
Για μένα το "σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα" δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει αυτό που έγραψες, γιατί μοιάζει σαν να το έγραψες ως ντεφάκτο πραγματικότητα. Η ΕΛΣΤΑΤ έχει τρομερά αμαρτωλό παρελθόν, για το οποίο έχουμε φάει και ευρωπαϊκή πούτσα, θυμίζω.
Πέρα απ' αυτό όμως, υπάρχουν πλείστες ενδείξεις ότι ο πληθωρισμός είναι καραμαγειρεμένος. Για αρχή υπάρχουν δυο πολύ εύκολοι τομείς που μπορείς να ελέγξεις, ο ένας δειγματοληπτικά (τιμές ακινήτων) και ο άλλος πλήρως (ενέργεια). Και στους δυο η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει τελείως κουκουρούκου νούμερα, απολύτως εκτός πραγματικότητας.
Δεύτερον, η ΕΛΣΤΑΤ σημειώνει στα δελτία της διάφορες παπαριές που ξέρω ότι δεν βγαίνουν. Π.χ. λέει στο δελτίο ενός μήνα ότι η αύξηση των τιμών στα τρόφιμα αντισταθμίστηκε από την πτώση της τιμής στο τάδε και δείνα είδος (π.χ. καφές), που όμως ξέρω πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν υπήρξε πτώση, αλλά αντιθέτως υπήρξε άνοδος. Αυτό βέβαια δεν το ξέρεις εσύ, θα πρέπει να αρκεστείς στον λόγο μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, αλλά σου έβαλα τα δεδομένα που λένε ότι υπάρχει πτώση και μάλιστα σημαντική στον κύκλο εργασιών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό, παρόλο που προσωπικά είμαι στα λεφτά μου(με περισσότερο όγκο πωλήσεων).hellegennes έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 12:33Ναι, αλλά σου έβαλα τα δεδομένα που λένε ότι υπάρχει πτώση και μάλιστα σημαντική στον κύκλο εργασιών.
Τα άλλα είναι παρατήρηση που βλέπω καθημερινά και δεν είχα δει ουτε πριν την κρίση με τη βενζίνη τότε χαμηλότερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
18 Αύγ 2024, 12:14
-
- 128 Απαντήσεις
- 2172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
31 Οκτ 2024, 17:02
-
-
Νέα δημοσίευση Χρόνια πολλά !!! Καλά Χριστούγεννα 2024 !!!
από tanipteros » 24 Δεκ 2024, 21:23 » σε Θρησκειολογία - 20 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
25 Δεκ 2024, 16:13
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Evritis
21 Ιαν 2025, 00:28