Όπως όλοι οι νεοδημοκρατες. Να μην ξεχνάς απο που ξεκίνησε η συγκεκριμένη Χρήστρια και που κατεληξεOtto Weininger έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 16:45Απλά έχεις μια δική σου πραγματικότητα.
Δεν είναι κακό πάντα , αλλά μερικές φορές μας μπερδεύει και χάνουμε επαφή με τον κόσμο.
Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
Re: Ευρώπη η επόμενη μέρα με Τράμπ.
Από το ημερολόγιο του Τραμπ
Δευτέρα
Σταματάω τον πόλεμο στην Ουκρανία
Τρίτη
Τελειώνω την συραξη στην Μ.Ανατολη.
Τετάρτη
Διώχνω 15 μύρια μετανάστες
Πέμπτη
Πειθώ όλους τους gay να γίνουν straight
Παρασκευή
Παίρνω όλα τα εργοστάσια Ρωσια-ΕΕ-Κινα στην Αμερική.
Σάββατο
Εξαφανίζω τις αρρώστιες σε όλο τον κόσμο
Κυριακή
Ξεκουράζομαι πίνω μπύρες με τον Ελον και ρίχνω την κυβέρνηση Κουλη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Δεν ξέρω από που ξεκίνησε και σίγουρα δεν ξέρω που θα καταλήξει πολιτικά.Aitwlos έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 21:10Όπως όλοι οι νεοδημοκρατες. Να μην ξεχνάς απο που ξεκίνησε η συγκεκριμένη Χρήστρια και που κατεληξεOtto Weininger έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 16:45Απλά έχεις μια δική σου πραγματικότητα.
Δεν είναι κακό πάντα , αλλά μερικές φορές μας μπερδεύει και χάνουμε επαφή με τον κόσμο.
Αυτό που ξέρω είναι ότι μετά το δυστύχημα στα Τέμπη είναι σε παράκρουση και γράφει ασυναρτησίες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε τον μασκ...
Ο Waltz ως σύμβουλος εθνικής ασφαλείας είναι σχεδον ότι πιο "γερακισιο" μπορούσε να βάλει ο Τραμπ. Κατάφερε να εξαγριώσει και αριστερούς και MAGA με αυτή την επιλογή. Τύφλα να χει η Κοντολιζα Ραις.
Πήρε η Φλόριντα όλη την εξωτερική πολιτική με αυτόν και Ρουμπιο. Tarpon Springs rulez
Πήρε η Φλόριντα όλη την εξωτερική πολιτική με αυτόν και Ρουμπιο. Tarpon Springs rulez
- Οργισμένος
Και μαυτα και με τα αλλα, αν και εφοσον επελθει συμφωνια με τραμποΗΠΑ στο ενεργειακο, βλεπω κοντα στα 100 δις στρ βοηθεια προς Ουκρανια μονον απο Εε ΔΙΧΩς ΗΠΑ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Το τραμπικο "κινημα" εν Ελλαδι, οπως φαινεται και εδω μεσα ειναι εξοχως αντιΝΔ. Πρωην ψεκες και αγανακτισμενοι.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 09:39Δεν ξέρω από που ξεκίνησε και σίγουρα δεν ξέρω που θα καταλήξει πολιτικά.Aitwlos έγραψε: ↑11 Νοέμ 2024, 21:10Όπως όλοι οι νεοδημοκρατες. Να μην ξεχνάς απο που ξεκίνησε η συγκεκριμένη Χρήστρια και που κατεληξεOtto Weininger έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 16:45Απλά έχεις μια δική σου πραγματικότητα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι μετά το δυστύχημα στα Τέμπη είναι σε παράκρουση και γράφει ασυναρτησίες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ο ρεμπελ ξερει μοναχα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κουβά θα πας πάλι. Στη Γερμανία έπεσε η κυβέρνηση για 3 δισ βοήθεια στην Ουκρανία (μεταξύ άλλων). Ουκρανία τέλος.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:15Και μαυτα και με τα αλλα, αν και εφοσον επελθει συμφωνια με τραμποΗΠΑ στο ενεργειακο, βλεπω κοντα στα 100 δις στρ βοηθεια προς Ουκρανια μονον απο Εε ΔΙΧΩς ΗΠΑ.
Δηλαδή ακόμα υπάρχει κόσμος που περιμένει να πέσει η Μοσχα;

- Οργισμένος
Ισως να δολοφονηθει ο πουτλερ, ποτε δεν ξες.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:22Κουβά θα πας πάλι. Στη Γερμανία έπεσε η κυβέρνηση για 3 δισ βοήθεια στην Ουκρανία (μεταξύ άλλων). Ουκρανία τέλος.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:15Και μαυτα και με τα αλλα, αν και εφοσον επελθει συμφωνια με τραμποΗΠΑ στο ενεργειακο, βλεπω κοντα στα 100 δις στρ βοηθεια προς Ουκρανια μονον απο Εε ΔΙΧΩς ΗΠΑ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι, μπορεί να πέσει και κάνας μετεωρίτης πάνω στο Κρεμλίνο. Σαχλαμάρες.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:24Ισως να δολοφονηθει ο πουτλερ, ποτε δεν ξες.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:22Κουβά θα πας πάλι. Στη Γερμανία έπεσε η κυβέρνηση για 3 δισ βοήθεια στην Ουκρανία (μεταξύ άλλων). Ουκρανία τέλος.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:15Και μαυτα και με τα αλλα, αν και εφοσον επελθει συμφωνια με τραμποΗΠΑ στο ενεργειακο, βλεπω κοντα στα 100 δις στρ βοηθεια προς Ουκρανια μονον απο Εε ΔΙΧΩς ΗΠΑ.
Η εκλογή Τραμπ είναι καταλύτης για την Ουκρανία. Δυστυχώς.
- Οργισμένος
Καταστροφικος καταλυτης θα ελεγα, αλλα πολλες φορες οι χαωδεις καραμπολες φερνουν και καποια απροσδοκητα αποτελεσματα.Ναύτης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2024, 13:26Ναι, μπορεί να πέσει και κάνας μετεωρίτης πάνω στο Κρεμλίνο. Σαχλαμάρες.
Η εκλογή Τραμπ είναι καταλύτης για την Ουκρανία. Δυστυχώς.
Ας ειμαστε αισιοδοξοι αν και τα πραματα πλεον για Ουκρανια ειναι δυσκολα. Μονο αν ενωθει η ΕΕ μπορουν πολλα να γινουν , αλλα που...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι ο Τραμπ θέλει να γκρεμισει την Ευρώπη και να την ξαναφτιάξει στα μετρα του?
από George_V » 06 Μαρ 2025, 10:53 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
08 Μαρ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24