Να έχεις 2ευρα να μοιραζεις
Δημοσκόπηση Real Polls: 6.5% Κασσελάκης 3.6% ΣΥΡΙΖΑ
Re: Δημοσκόπηση Real Polls: 6.5% Κασσελάκης 3.6% ΣΥΡΙΖΑ
Τέτοιες δημοσκοπήσεις ουσιαστικά ξεφτυλιζουν το επιστημονικό υπόβαθρο των δημοσκοπησεων.
Μπήκε στο ερωτηματολόγιο ένα κομμα( κόμμα Κασσελακη) που στην ουσία δεν υπάρχει. Δεν έχει ακόμα όνομα δεν έχει πολιτικές θέσεις και κάνεις δεν ξέρει τα στελέχη του πάρα μόνο τον wannabe αρχηγό του.
Μάλιστα είναι τόσο γελοία στημένη που σε αυτό το κόμμα δίνουν 6.5%.
Ας έμπαινε ένα ξεχωριστό ερώτημα για το κόμμα Κασσελακη όχι στην πρόθεση ψήφου ακόμα.
Μετά θα λέμε γιατί οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω. Ε με τέτοιες στημένες δημοσκοπήσεις πως να έχουν αξιοπιστία.
Μπήκε στο ερωτηματολόγιο ένα κομμα( κόμμα Κασσελακη) που στην ουσία δεν υπάρχει. Δεν έχει ακόμα όνομα δεν έχει πολιτικές θέσεις και κάνεις δεν ξέρει τα στελέχη του πάρα μόνο τον wannabe αρχηγό του.
Ας έμπαινε ένα ξεχωριστό ερώτημα για το κόμμα Κασσελακη όχι στην πρόθεση ψήφου ακόμα.
Μετά θα λέμε γιατί οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω. Ε με τέτοιες στημένες δημοσκοπήσεις πως να έχουν αξιοπιστία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μην αγχώνεσαι έχει ακόμα 3 εβδομάδες μέχρι ο Κασσελάκης να φάει το ΚΚΕ.zteo έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 22:07Τέτοιες δημοσκοπήσεις ουσιαστικά ξεφτυλιζουν το επιστημονικό υπόβαθρο των δημοσκοπησεων.
Όταν τον ρίξει η Τζάκρη από Αξ. Αντιπολίτευση άρχισε να αγχώνεσαι.
Δεδομένου ότι έχει υπάρξει πλέον καθαρό διαζύγιο των κασσελακικων με τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ και μένει πλέον μόνο τυπικά να ανακοινωθεί το κόμμα δεν είναι παράλογο που το περιελαβαν. Έβγαλε πάντως δημοσκόπηση και η opinion poll σήμερα χωρίς κόμμα Κασσελακη.zteo έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 22:07Τέτοιες δημοσκοπήσεις ουσιαστικά ξεφτυλιζουν το επιστημονικό υπόβαθρο των δημοσκοπησεων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
o θεός συγχωρεί, ο αντώναρος πάλι δεν είμαι σίγουρος

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άλλο το διαζύγιο και άλλο υπαρκτό κόμμα. Η δημοσκόπηση opinion poll είναι ποιο σωστή μεθοδολογικα. Δηλαδή τι ακριβώς στηρίζει το 6.5% ένα πρόσωπο.με επικοινωνιακο χάρισμα.KRAKEN έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 22:12Δεδομένου ότι έχει υπάρξει πλέον καθαρό διαζύγιο των κασσελακικων με τον υπόλοιπο ΣΥΡΙΖΑ και μένει πλέον μόνο τυπικά να ανακοινωθεί το κόμμα δεν είναι παράλογο που το περιελαβαν. Έβγαλε πάντως δημοσκόπηση και η opinion poll σήμερα χωρίς κόμμα Κασσελακη.zteo έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 22:07Τέτοιες δημοσκοπήσεις ουσιαστικά ξεφτυλιζουν το επιστημονικό υπόβαθρο των δημοσκοπησεων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Υπάρχει κάποιος στο πχωρουμ που στηρίζει ακόμη ΣΥΡΙΖΑ;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Για να τελειώνουμε την φαρσοκωμωδια . Απαγόρευση δημοσιοποιησης δημοσκοπησεων εταιρειών. Μόνο μυστικες και για τους πελάτες τους.
Οι μόνες δημοσκοπήσεις που να επιτρέπεται να δημοσιοποιουνται είναι μόνο αυτές των πανεπιστημίου.
Οι μόνες δημοσκοπήσεις που να επιτρέπεται να δημοσιοποιουνται είναι μόνο αυτές των πανεπιστημίου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Στον Alpha η δημοσκόπηση - παρωδία
στον Alpha και η συνέντευξη

Εντάξει καταλάβαμε ποιον υποστηρίζουν τα βοθροκαναλα και η διαπλοκή

στον Alpha και η συνέντευξη

Εντάξει καταλάβαμε ποιον υποστηρίζουν τα βοθροκαναλα και η διαπλοκή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 13 Νοέμ 2024, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

SpoilerShow
Οτι η διαπλοκή θέλει Κασσελάκη ας πούμε.
Οτι του φανεί του λωλοστεφανή.
Οτι του φανεί του λωλοστεφανή.
Ολη η Ελλαδα μια ατελειωτη παραγκα - του καραγκιοζη - ενα θεατρο σκιων -μια ξεφτιλα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκοπηση φωτια της Real Polls
από southern » 08 Φεβ 2025, 12:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
08 Φεβ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls Απρίλιος 2025
από KRAKEN » 10 Απρ 2025, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
10 Απρ 2025, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls Δεκέμβριος 2023
από KRAKEN » 03 Δεκ 2023, 01:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
03 Δεκ 2023, 19:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls.Φευγω απο την χωρα.
από Vardos » 13 Μαρ 2025, 10:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 62 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
13 Μαρ 2025, 10:45
-