Εσύ φέτος είσαι εθνικιστής;
Μητσοτάκης: Έχουμε τυραννία των μειονοτήτων - Αν αμφισβητήσεις τους woke, σε λένε φασίστα
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Μητσοτάκης: Έχουμε τυραννία των μειονοτήτων - Αν αμφισβητήσεις τους woke, σε λένε φασίστα
Θα ψηφίσεις Κυριάκο και εσύ λοιπόν;Αρίστος έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 21:15Ξεπερασε και τον Αδωνι.
Μητσοτάκης: Έχουμε τυραννία των μειονοτήτων - Αν αμφισβητήσεις τους woke, σε λένε φασίστα
«Ένας από τους καθηγητής μου, είπε αν έχεις το δικαίωμα του λόγου έχει το καθήκον να ακούσεις.
Φοβάμαι αυτό έχει χαθεί σε αυτό που λέμε woke κουλτούρα των ΗΠΑ.
Για εμένα αυτό διαφέρει από τον παραδοσιακό φιλελευθερισμό» σημείωσε για να προσθέσει:
«Έχουμε την τυραννία των μειονοτήτων και αν το αμφισβητήσεις σε λένε φασίστα, θιασώτη της πατριαρχίας».
https://www.bankingnews.gr/politiki/art ... ne-fasista
.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Re: Μητσοτάκης: Έχουμε τυραννία των μειονοτήτων - Αν αμφισβητήσεις τους woke, σε λένε φασίστα
Πρώτα από όλα οι δημοσκοπήσεις πέφτουν έξω και δεν εκφράζουν τις τάσεις στην κοινωνία. Αυτό απέδειξε και οι Αμερικανικές εκλογές.
Το να καθορίζεις την πολιτική σου με βάση στημένες δημοσκοπήσεις και έξωθεν παρεμβάσεις είναι ο ορισμός του οσφυοκαμπτη υπαλλήλου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σε τι απ' όσα λέει έχει άδικο;
Εντωμεταξύ δεν σε λένε φασίστα οι ίδιοι. Τις περισσότερες φορές, σε αποκαλούν φασίστα, κάτι ξανθιές στρέητ κυρίες που την έχουν δει συνήγοροι των μειονοτήτων.
Εντωμεταξύ δεν σε λένε φασίστα οι ίδιοι. Τις περισσότερες φορές, σε αποκαλούν φασίστα, κάτι ξανθιές στρέητ κυρίες που την έχουν δει συνήγοροι των μειονοτήτων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Διάβασα μέχρι το "είμαι εραστής της ιστορίας"πατησιωτης έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 23:46Όλη η συζήτηση.
https://www.iefimerida.gr/politiki/kyri ... l-mprikner

Δηλαδή; Της ψιθυρίζει γλυκόλογα και μετά της βάζει λίγο γλωσσίτσα στο αυτάκι;

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗΗΗΗ
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ο Μητσοτάκης δένει χελώνες για να τις δει.
Ομοσταυλος ιδεολογικά της Ντακοτας που τουφεκαει σκύλους και κατσίκες
Ομοσταυλος ιδεολογικά της Ντακοτας που τουφεκαει σκύλους και κατσίκες
Για να μην τα τρώνε οι μετανάστες τα πυροβολεί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν έχει σημασία μόνο η ουσία αλλά και οι εντυπώσεις.Κανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι είναι το woke στην Αμερική αλλά έδωσε την εντύπωση ότι είναι υπέρ οπότε όλο αυτό φαίνεται τώρα σαν γυριστή.
Μικρή σημασία όμως έχει.Επειδή ακριβώς αυτή η σύγχυση υπάρχει δεν θα αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα πέρα από λόγια και κανείς δεν θα καταλάβει ότι πρακτικά έγινε κάτι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει άδικο στο ότι μας δουλεύει κατάμουτρα. Αν ο Χίτλερ σου έκανε κύρηγμα για ανθρωπισμό θα τον έπαιρνες στα σοβαρά;
Προβλέπω να παίρνει χρυσό στην ρυθμική στους επόμενους Ολυμπιακούς.
Ο Μητσοτάκης πάντα ήταν κορονο-αρνητής*.
Απλά τον ενδιαφέρει το συμφέρον του πάνω από κάθε άλλη αρχή, και μιας και του είπαν οτι για να πάει μπρος πρέπει να αποκαλεί όλους "ψεκ", άρχισε κι αυτός.
Μετά του είπαν πρέπει να γίνει woke, δεν άφησε την ευκαιρία να του ξεφύγει.
Τώρα του είπαν πρέπει να γίνει Τραμπικός, να σου τον πάλι το παλληκάρι μας...
Oσφυοκαμπτης υπάλληλος που είπε και ο zteo
Ασπόνδυλο χαμερπές παραδόπιστο σίχαμα.
Και κάπου εδώ θα πεταχτεί ο Όττο να πει - "Μα γιατί, σωστά τα λέει ο άνθρωπος"

* Και μη τολμίσει να ρωτήσει κανείς γιατί το λέω, ρίχτε μια ματιά μόνο στον φάκελό του.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ωπ τι έχουμε εδώ; Τι λένε τωρα οι ΠΑΣοκοΖαιοι για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη απο την ΕΥΠ;
από talaipwros » 22 Μάιος 2024, 14:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
23 Μάιος 2024, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρούσε ότι έχουμε παραπανίσιους γιατρών
από Ληστοσυμμορίτης » 24 Αύγ 2024, 11:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2024, 14:09
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Ιαν 2024, 16:01
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-