σαχλαμάρες, εμεις τον τρέχουμε σε εξομοίωση.
Nephilim (trailer)
Re: Nephilim (trailer)
Ναι, αυτός ο κόσμος που καταστρέφεται επί δυο χιλιάδες χρόνια και καταστροφή δεν έχει.Green Dragon έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 14:58Θα απογοητευτεί που δεν θα καταστραφεί ο κόσμος; Κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή η θεωρία;
Άσε που εμείς θα καταφέρουμε να καταστρέψουμε τον κόσμο χωρίς την ανάγκη των Νεφελίμ.
Θα βγούν οι Νεφελιμ, θα τρώνε ανθρώπους, μετά θα βγει ο πολέμαρχος του Θεού (κατ' εντολή του Λιακόπουλου), θα τους πλακώσει, μετά θα βεγι ο Διάβολος, κατόπιν άλλοι πρωταγωνιστές και μετά θα καταστραφεί ο κόσμος...μην βιάζεσαι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Really?
Τι άλλο θα ακούσω...
Τι άλλο θα ακούσω...
ξερει κανείς αν υπάρχουν δεδομένα, αν ειναι σίγουρο πως οσοι κανουν πλακίτσες με την νατάσα και τα νεφελίμ θα εχουν μπόνους πόντους συνεργασίας με τον σατανά μετά, ή τα λέτε γιατι είσαστε πλανεμένοι;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
κοιτα....
επειδή η Πασιφάη αναφέρθηκε στον Δία
οφείλω να ενημερώσω τους συμπχορουμίτες ότι τον έχω δίπλα μου... γειτονάκι σα να λέμε

προς το παρον, δεδομένης της ομίχλης... και πιθανής δυσλειτουργίας των γραμμών επικοινωνίας [ δε βλεπουμε Χριστό, ειλικρινά, μετά απο τα 20 μέτρα....

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ε, μα πχια..Ας το πει κάποιος. Γι'αυτό έχω δυσκολία στη σύνδεση με Όλυμπο.Andromachi έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 20:09κοιτα....
επειδή η Πασιφάη αναφέρθηκε στον Δία
οφείλω να ενημερώσω τους συμπχορουμίτες ότι τον έχω δίπλα μου... γειτονάκι σα να λέμε
προς το παρον, δεδομένης της ομίχλης... και πιθανής δυσλειτουργίας των γραμμών επικοινωνίας [ δε βλεπουμε Χριστό, ειλικρινά, μετά απο τα 20 μέτρα....] δεν δίναμαι μανα μ να ρωτήσω... όταν θα εχουμε αποκατάσταση και μείωση των φαινομένων υποσχομαι να το κοιτάξω, ναι? αυτός σίγουρα κάτι θα ξέρει παραπάνω... λέω...

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
"Άχρι καιρού..."
Κατσε βρε Λοξια, επειδη δεν βγηκε η προφητεια 5-5-2024, δεν σημαινει οτι ολες οι προφητειες ειναι ακυρες! Περιμενε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα γεγονοτα και μετα τα λεμε.

"Άχρι καιρού..."
Ποιος το ειπε οτι θα καταστραφει ο κόσμος; Η "θεωρια" λεει ότι μετα τους νεφελιμ θα εμφανιστει ο Πολεμαρχος του Θεου, θα τους παρει τα κεφαλια παντου οπου βρισκονται, σε ολο τον πλανητη και μετα θα ερθει η περιφημη Αναλαμπη που λεει η Αποκαλυψη και θα ζησουν ολοι σαν πλουσιοι και υγιεις και θα ειναι μαζι ο λυκος με το αρνι...Green Dragon έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 14:58Θα απογοητευτεί που δεν θα καταστραφεί ο κόσμος; Κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή η θεωρία;
"Άχρι καιρού..."
Null έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 15:02Πιστεύουν πως μας τρέχει ο σατανάς μέσα σε simulationGreen Dragon έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 14:58Θα απογοητευτεί που δεν θα καταστραφεί ο κόσμος; Κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή η θεωρία;

"Άχρι καιρού..."
Τελικα εσυ εισαι πολυ βαθυστοχαστος παρατηρητης των πραγματων...Ευγε enaon!
"Άχρι καιρού..."
Τρέχω να το παραγγείλω! Αν έχει εξαντληθεί, παρακαλώ ενημέρωσέ με, ή βάλε τα ''μεγάλα μέσα'' να το πάρω και με έκπτωση.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτά τα διαβάσματα, είναι ο ορισμός του σύγχρονου αναλφαβητισμού βρε κουτό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρεις ΠΟΣΟΙ και επί ΠΟΣΑ χρόνια περίμεναν να βγουν οι προφητείες στις οποίες πίστευαν;Νατάσα έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 12:40Κατσε βρε Λοξια, επειδη δεν βγηκε η προφητεια 5-5-2024, δεν σημαινει οτι ολες οι προφητειες ειναι ακυρες! Περιμενε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα γεγονοτα και μετα τα λεμε.
Εσύ πόσο θα περιμένεις για να βγει η "προφητεία-θεωρία" (του Λιακόπουλου βεβαίως βεβαίως...), που περιγράφεις για εμφάνιση του πολέμαρχου του Θεού κ.λπ. Θα μου δώσεις μία ημερομηνία, όπως μου έδωσες και για την προφητεία 5-5-2024 που ΔΕΝ βγήκε;
Για δώσε μία ημερομηνία...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Road House : Trailer
από Otto Weininger » 30 Ιαν 2024, 12:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 2 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Ιαν 2024, 12:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Επιστροφη -The return (trailer)
από Νατάσα » 13 Νοέμ 2024, 21:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
13 Νοέμ 2024, 21:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση WEAPONS 2025 : Movie Trailer
από Otto Weininger » Χθες, 20:15 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 47 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
Χθες, 20:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση KARATE KID: ΘΡΥΛΟΙ (Karate Kid: Legends) - new trailer (greek subs)
από tanipteros » 07 Απρ 2025, 14:39 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
07 Απρ 2025, 18:58
-