Argentina
Argentina
Είναι κρίμα μια τόσο ωραία χώρα να έχει κακούς κυβερνήτες διαχρονικά και να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Το Buenos Aires είναι η πιο Ευρωπαϊκή πόλη της Λατινικής Αμερικής με αύρα σύγχρονης μεγαλούπολης.
Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα μέρη να επισκεφτεί κανείς.
Το Buenos Aires είναι η πιο Ευρωπαϊκή πόλη της Λατινικής Αμερικής με αύρα σύγχρονης μεγαλούπολης.
Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα μέρη να επισκεφτεί κανείς.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Argentina
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χώρα.
Το 2014 την επισκέφτηκα από το Buenos Aires και κάτω.
Θα ήθελα πάρα πολύ, αν ποτέ ξαναβρώ ευκαιρία, να πάω πάλι για να επισκεφτώ από το B.A. και πάνω.
Το 2014 την επισκέφτηκα από το Buenos Aires και κάτω.
Θα ήθελα πάρα πολύ, αν ποτέ ξαναβρώ ευκαιρία, να πάω πάλι για να επισκεφτώ από το B.A. και πάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Έχω πάει Buenos Airers, Bahia Blanca, Rosario, Villa Constitucion με καράβι πολύ παλιά.
Τότε ασφαλής χώρα, περισσότερο από την Βραζιλία. Τώρα δεν ξέρω.
Αγοράζουμε οπωσδήποτε δερμάτινο.
Τρώμε cabrito κλπ κρεατικά και ξεσκιζόμαστε στο κρασί.
Πλην των Άνδεων στα δυτικά δεν υπάρχουν βουνά και είναι μονότονος ο ορίζοντας για ταξίδια με αυτοκίνητο και οι αποστάσεις ατελείωτες.
Πέραν των Iguazu Falls, Άνδεων και Παταγωνίας δεν βλέπω κάτι το αξιοπερίεργο για να πας εκεί κάτω.
.
Έχω πάει Buenos Airers, Bahia Blanca, Rosario, Villa Constitucion με καράβι πολύ παλιά.
Πλην των Άνδεων στα δυτικά δεν υπάρχουν βουνά και είναι μονότονος ο ορίζοντας για ταξίδια με αυτοκίνητο και οι αποστάσεις ατελείωτες.
Πέραν των Iguazu Falls, Άνδεων και Παταγωνίας δεν βλέπω κάτι το αξιοπερίεργο για να πας εκεί κάτω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Περιμένω από σένα νήμα για τη Βραζιλία. Έχω πάει Ρίο και αν δώσει ο Θεός να πάω Balneário Camboriú και άλλες πόλεις καθώς και ΑμαζόνιοNandros έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 18:41.
.