ο πιο φανατικος ειναι.
Ετοιμος να παραδοθει ο Ζελενσκυ και η Ουκρανια ;
- Οργισμένος
Re: Ετοιμος να παραδοθει ο Ζελενσκυ και η Ουκρανια ;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Dwarven Blacksmith
Είναι κάποια θεωρία συνομωσίας αυτό που ποσταρα δηλαδή;

-
Αυτός ο πολεμος ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο της Δύσης τα τελευταία 100 χρονια
Όχι. Οι γνώστες μαλακίες του ψέκα είναι. Στηρίζεις ψέκα?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:41Είναι κάποια θεωρία συνομωσίας αυτό που ποσταρα δηλαδή;
- Οργισμένος
Στεναχωρεθηκες ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:44Αυτός ο πολεμος ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο της Δύσης τα τελευταία 100 χρονια
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Dwarven Blacksmith
Οκ δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι ο Ζελένσκι έχει δίκιο ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πουν στην Ουκρανία τι να κάνει, και ο Μασκ απλά λέει ψεκιες. Αν καταλαβαίνω σωστά τους ορισμούς τότε ναι, στηρίζω τερμα τα μπεκ.

Γιατι;Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:44Αυτός ο πολεμος ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο της Δύσης τα τελευταία 100 χρονια
Οργισμένος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:53Στεναχωρεθηκες ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:44Αυτός ο πολεμος ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο της Δύσης τα τελευταία 100 χρονια
16/11/2024
Ο Έλον Μασκ προανήγγειλε το τέλος του Ζελένσκι.

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ο στενότερος συνεργάτης του αμερικανού προέδρου Τραμπ, εξόντωσε κυριολεκτικά τον Ζελένσκι.
Αφορμή ήταν η ακόλουθη δήλωση του Ζελένσκι: «Η Ουκρανία είναι ανεξάρτητη, οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αναγκάσουν το Κίεβο να διαπραγματευτεί».
Ο Έλον Μασκ απάντησε λέγοντας σαρκαστικά ότι «ο Ζελένσκι έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ»!
Πλέον οι εξελίξεις στο Ουκρανικό θα είναι ραγδαίες. Σας είχαμε γράψει πριν από τρεις ημέρες, ότι στόχος του Τραμπ είναι η άμεση αντικατάσταση του Ζελένσκι με προκήρυξη εκλογών στην Ουκρανία.

https://x.com/olympiada/status/1857843413581967458
https://www.olympia.gr/1608676/diethni/ ... -zelenski/
ΚΑτσε να το θεσω αλλιως. Στηριζεις υπουργο ψεκασμου που χλευαζει, σαν 12χρονο μαλακιστηρι, εναν προεδρο αλλης χωρας?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:55Οκ δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι ο Ζελένσκι έχει δίκιο ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πουν στην Ουκρανία τι να κάνει, και ο Μασκ απλά λέει ψεκιες. Αν καταλαβαίνω σωστά τους ορισμούς τότε ναι, στηρίζω τερμα τα μπεκ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:47Όχι. Οι γνώστες μαλακίες του ψέκα είναι. Στηρίζεις ψέκα?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:41
Είναι κάποια θεωρία συνομωσίας αυτό που ποσταρα δηλαδή;
- Οργισμένος
Ψεκας ειναι, τι ασχολεισαι; Τι περιενεις να σου πει; Οτι εχεις τελικα δικιο;;;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 20:02ΚΑτσε να το θεσω αλλιως. Στηριζεις υπουργο ψεκασμου που χλευαζει, σαν 12χρονο μαλακιστηρι, εναν προεδρο αλλης χωρας?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:55Οκ δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι ο Ζελένσκι έχει δίκιο ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πουν στην Ουκρανία τι να κάνει, και ο Μασκ απλά λέει ψεκιες. Αν καταλαβαίνω σωστά τους ορισμούς τότε ναι, στηρίζω τερμα τα μπεκ.
Γαμησε τον.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Λάθος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο που χλευαζει σαν 12χρονο τον " ηγέτη " ενός κατεστημένου προτεκτορατου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 20:02ΚΑτσε να το θεσω αλλιως. Στηριζεις υπουργο ψεκασμου που χλευαζει, σαν 12χρονο μαλακιστηρι, εναν προεδρο αλλης χωρας?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:55Οκ δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι ο Ζελένσκι έχει δίκιο ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πουν στην Ουκρανία τι να κάνει, και ο Μασκ απλά λέει ψεκιες. Αν καταλαβαίνω σωστά τους ορισμούς τότε ναι, στηρίζω τερμα τα μπεκ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
''Ψέκας'' ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και CEO εταιριών όπως η SpaceX και η Τέσλα.
Μαλάκες μου, τα χουλιγκάνια της Θύρας 7 έχουν σίγουρα λιγότερο φανατισμό και υψηλότερη νοημοσύνη από τα μούτρα σας.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Καραψέκας, όχι απλώς ψέκας. Μιλάνε για νοημοσύνη αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ και ο θίασος του θα σώσουν την ανθρωπότητα.
- Dwarven Blacksmith
Φυσικά και όχι, το ότι μπορεί και συμβαίνει αυτό είναι αποτρόπαιο. Είναι ο ιμπεριαλισμός, η κυριαρχία του κεφαλαίου, στο πιο γυμνό τους. Αλλά αυτή η γύμνια είναι ταυτόχρονα απελευθερωτική, μας επιτρέπει να γίνουμε και εμείς κυνικοί και να παίξουμε το παιχνίδι όπως πραγματικά μπορεί να κερδηθεί. Εσύ ακόμα αποστρέφεις ντροπαλά το βλέμμα, λες και θα έρθει ο πρίγκιπας της αντιψεκας να σε σώσει.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 20:02ΚΑτσε να το θεσω αλλιως. Στηριζεις υπουργο ψεκασμου που χλευαζει, σαν 12χρονο μαλακιστηρι, εναν προεδρο αλλης χωρας?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 19:55Οκ δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι ο Ζελένσκι έχει δίκιο ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πουν στην Ουκρανία τι να κάνει, και ο Μασκ απλά λέει ψεκιες. Αν καταλαβαίνω σωστά τους ορισμούς τότε ναι, στηρίζω τερμα τα μπεκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 17 Νοέμ 2024, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
16 Σεπ 2023, 09:08
-
-
Νέα δημοσίευση Ζελένσκυ: "Μόνο ως νεοναζί οπαδός του Μπαντέρα μπορεί κανείς να κάνει καριέρα στην Ουκρανία"
από Kauldron » 09 Ιαν 2024, 12:43 » σε Διεθνής πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
16 Μαρ 2025, 01:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΓΩ, όταν είμαι έτοιμος να πατήσω F για το Library Genesis...
από neon imposter » 01 Ιούλ 2023, 13:29 » σε Λογοτεχνία - 5 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
02 Ιούλ 2023, 19:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ετοιμος για πουλο ο αποτυχημενος υπουργος ναυτιλιας Χρήστος Στυλιανίδης
από Μαδουραίος » 14 Νοέμ 2024, 10:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
14 Νοέμ 2024, 11:19
-