Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2024, 22:30
Kauldron έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:28
GoBack έγραψε: ↑16 Νοέμ 2024, 22:24
Μαζευτειτε και οταν γινετε πολλοι θα ερθει ο τοξοβολος για τα περαιτερω

Ιδανικό συμπλήρωμα του εν λόγω τημ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Antipnevma
από Antipnevma » 17 Νοέμ 2024, 22:35
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:22
Antipnevma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 21:52
Γτπ, σαφώς και είμαι βρε βλημμένο.
Για στερημένες εφηβικές ή μεσήλικες διαδικτυακές κουδουνίστρες, σαφώς και δεν είμαι.
Έχουν την πλάκα τους, δε λέω.
Ειδικώς οι επαναστάτες της εγγενούς κωλοπετεινίτσας, είναι εκπληκτικοί.

Αφού μας το παίζεις φαν του πέους και μη στερημένη γιατί δεν έρχεσαι στο γκρουπ; Δεν το έκανα για sexting. Απλά μοιραζόμαστε τσόντα.
Δεν γουστάρω τις τσόντες αλλά το ρίαλ σταφ βρε εγγενές φοβικό για τα προσωπικά σου δεδομένα, κωλοπετεινιτσιώτικο γεννηματοθρεμένο.
Απλώς κάνω πλάκα με τα κοινά στοιχεία αναφοράς του είδους σου.
Και ευχαριστώ για την ευκαιρία ανάδειξης του, για ακόμη μία φορά.

Το πιο σεξουαλικά περιπετειώδες δημογραφικό είναι οι σεξολόγοι και όλοι τους βλέπουν τσόντες. Συνεπώς δεν έχει εμπειρική βάση η ιδέα ότι η τσόντα είναι για τους στερημένους. Δεν είναι λοιπόν ότι δεν γουστάρεις. Όλοι γουστάρουν. Απλώς σε χαλάει για πολιτικούς και ψυχολογικούς λόγους αφού είσαι ένα σιχαμένο αντιδραστικό απολειφάδι, από τους ανθρώπους δηλαδή που δεν φημίζονται για τι επιδόσεις τους στο άθλημα.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 17 Νοέμ 2024, 22:43
Antipnevma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:35
Antipnevma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:16
Αφού μας το παίζεις φαν του πέους και μη στερημένη γιατί δεν έρχεσαι στο γκρουπ; Δεν το έκανα για sexting. Απλά μοιραζόμαστε τσόντα.
Δεν γουστάρω τις τσόντες αλλά το ρίαλ σταφ βρε εγγενές φοβικό για τα προσωπικά σου δεδομένα, κωλοπετεινιτσιώτικο γεννηματοθρεμένο.

Το πιο σεξουαλικά περιπετειώδες δημογραφικό είναι οι σεξολόγοι και όλοι τους βλέπουν τσόντες. Συνεπώς δεν έχει εμπειρική βάση η ιδέα ότι η τσόντα είναι για τους στερημένους. Δεν είναι λοιπόν ότι δεν γουστάρεις. Όλοι γουστάρουν. Απλώς σε χαλάει για πολιτικούς και ψυχολογικούς λόγους αφού είσαι ένα σιχαμένο αντιδραστικό απολειφάδι, από τους ανθρώπους δηλαδή που δεν φημίζονται για τι επιδόσεις τους στο άθλημα.
Δεκτόν ως άποψη για διάλογο. Είμαι τέρμα δημοκρατικός τύπος καλό μου και δεν γουστάρω λογοκρισία.

Αναμένονται και οι υπόλοιποι τέσσερις έμπΥροι επικριτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Feindflug
από Feindflug » 17 Νοέμ 2024, 22:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:01
Προβλέπω λοατκι εφαρμογές σε πρ
αωκτικό ή ταντρικό επίπεδο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
GoBzi
από GoBzi » 17 Νοέμ 2024, 22:59
Antipnevma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 21:58
GoBzi έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 21:53
Νομίζω πως στα γκρούπ του telegram μπορείς να δεις το τηλέφωνο του άλλου, θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από τα privacy settings.
Όχι. Το κάνεις αόρατο στις ρυθμίσεις
Εσύ ως διαχειριστής του channel ή πρέπει να το κάνει ο χρήστης για το προφίλ του;
-
Antipnevma
από Antipnevma » 17 Νοέμ 2024, 23:00
GoBzi έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:59
Antipnevma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 21:58
Νομίζω πως στα γκρούπ του telegram μπορείς να δεις το τηλέφωνο του άλλου, θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από τα privacy settings.
Όχι. Το κάνεις αόρατο στις ρυθμίσεις
Εσύ ως διαχειριστής του channel ή πρέπει να το κάνει ο χρήστης για το προφίλ του;
O χρήστης για το προφίλ του
-
GoBzi
από GoBzi » 17 Νοέμ 2024, 23:02
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 21:57
Ε ναι, χωρίς privacy setttings πού να πάνε όλοι οι άμοιροι καραμήτροι;
Έτσι στο αβάδιστο, δε λέει.

Δεν ξέρω ποια είναι η προεπιλογή. Σε εμένα είναι ρυθμιζόμενο να μην δείχνει τον αριθμό, αλλά δεν θυμάμαι ρε αν το έχω αλλάξει εγώ ή ήταν έτσι εξαρχής.
Επίσης εγω έχω κανονικά το ονοματεπώνυμο μου γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια για δουλειά.

-
Antipnevma
από Antipnevma » 17 Νοέμ 2024, 23:04
GoBzi έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 23:02

Δεν ξέρω ποια είναι η προεπιλογή. Σε εμένα είναι ρυθμιζόμενο να μην δείχνει τον αριθμό, αλλά δεν θυμάμαι ρε αν το έχω αλλάξει εγώ ή ήταν έτσι εξαρχής.
Επίσης εγω έχω κανονικά το ονοματεπώνυμο μου γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια για δουλειά.

Ε άλλαξε το και κράτα τα αρχικά σου.
-
GoBzi
από GoBzi » 17 Νοέμ 2024, 23:04
Ερμής έγραψε: ↑15 Νοέμ 2024, 12:00
Γιατί αυτο το νημα μπήκε στη σεξουαλικότητα; Το πάτε για διοργάνωση online παρτουζας;

-
Antipnevma
από Antipnevma » 17 Νοέμ 2024, 23:47
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:43
Antipnevma έγραψε: ↑17 Νοέμ 2024, 22:35

Δεκτόν ως άποψη για διάλογο. Είμαι τέρμα δημοκρατικός τύπος καλό μου και δεν γουστάρω λογοκρισία.

Αναμένονται και οι υπόλοιποι τέσσερις έμπΥροι επικριτές.
Τι δημοκρατική και πίπες μπλε; Τζημερική δεν είσαι; Δεν έχεις διαβάσει το 'Democracy, the God that failed' του φίλου σας του Hoppe;
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 18 Νοέμ 2024, 10:24
Antipnevma έγραψε: ↑16 Νοέμ 2024, 22:48
Όποιος/όποια θέλει να μπει να δηλώσει ενδιαφέρον εδώ και θα στείλω DM το λινκ. Δεν είναι ούτε γκρουπ γνωριμιών, ούτε για στήσιμο παρτούζας. Μόνο για καβλάντισμα.
οταν αποφασιστει να κανονισετε καμμια παρτουζα, στειλε, μεχρι τοτε καλα ειναι κι εδω.
-
Feindflug
από Feindflug » 18 Νοέμ 2024, 18:47
Η πρώτη φωτό πρέπει να είναι του Κωλ-ντρον, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Antipnevma
από Antipnevma » 18 Νοέμ 2024, 20:29

Γιατί λάκισες ρε Γιάννη;
-
GoBzi
από GoBzi » 18 Νοέμ 2024, 20:41
Antipnevma έγραψε: ↑18 Νοέμ 2024, 20:29

Γιατί λάκισες ρε Γιάννη;
Δεν ήταν του γούστου μου το περιεχόμενο βρε τυπε.

-
-
- 18 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
16 Ιουν 2023, 17:59
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.