Νήμας κατά των σπανακόρυζων
Νήμας κατά των σπανακόρυζων
Ας εκκινήσει εκ του σεπτού τούτου νήμα ο αγών για ανεξαρτησία και κοινωνική αποτοξίνωση.
ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛηΣΤρΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
Ως πότε ο Ποπάι, η Καρολίνα και η Φετάρα ΠΟΠ θα αλλοτριώνονται για μια μερίδα σπανακόρυζο; Γιατί τις παραγόμενες απ' αυτά υπεραξίες να καρπώνεται με ένα ρέψιμο ο κάθε κυρ Παντελής;
Βοηθάμε ΟΛΟΙ να σπάσουν τα δεσμά του αστικού κράτους που κρατούν υποδουλωμένες στο ένα και αυτό πιάτο τις λαϊκές δυνάμεις του σπανακιού, του ρυζιού και της εθνικής μας φετός.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ
ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
Και γκέουλες θέλει γίνωμεν ίνα κερδηθεί η ελευθερία των.
ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛηΣΤρΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
Ως πότε ο Ποπάι, η Καρολίνα και η Φετάρα ΠΟΠ θα αλλοτριώνονται για μια μερίδα σπανακόρυζο; Γιατί τις παραγόμενες απ' αυτά υπεραξίες να καρπώνεται με ένα ρέψιμο ο κάθε κυρ Παντελής;
Βοηθάμε ΟΛΟΙ να σπάσουν τα δεσμά του αστικού κράτους που κρατούν υποδουλωμένες στο ένα και αυτό πιάτο τις λαϊκές δυνάμεις του σπανακιού, του ρυζιού και της εθνικής μας φετός.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ
ΚΑΤΩ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ - ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
Και γκέουλες θέλει γίνωμεν ίνα κερδηθεί η ελευθερία των.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Νήμας κατά των σπανακόρυζων
Όταν έπεσε ο αστεροειδής στη θάλασσα στην κεντρική Αμερική, χάθηκε το 95% της χλωρίδας.
Αυτό το σπανάκι πως στο %@%$# την γλύτωσε;
Γευστικοτατο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σε εστιατόρια της Γαλλίας σερβίρεται ως ορεκτικό και θεωρείται πιάτο υψηλής γαστρονομικής αξίας (αυτό κάπου το διάβασα και δεν αποτελεί προσωπική εμπειρία - άλλωστε δεν έχω/έχουμε πάει ποτέ στη Γαλλία).
Και πολύ δικαιολογημένα,θα προσέθετα.Το θέμα με το φαγητό αυτό είναι πως είναι δεν μαγειρεύεται με τον ίδιο τρόπο απ'όλους και με το φόβο ότι θα ακουστώ σαν μαμάκιας μπούλης,που δεν είμαι,θα πω ότι μπορώ να το φάω μόνο από τη μάνα μου και από μία θεία μου που το φτιάχνει ακριβώς ίδιο.
Φέτος το καλοκαίρι π.χ. που πήγα να το δοκιμάσω σε ένα εστιατόριο,μια-δυό πηρουνιές και το παράτησα,δεν...
Και πολύ δικαιολογημένα,θα προσέθετα.Το θέμα με το φαγητό αυτό είναι πως είναι δεν μαγειρεύεται με τον ίδιο τρόπο απ'όλους και με το φόβο ότι θα ακουστώ σαν μαμάκιας μπούλης,που δεν είμαι,θα πω ότι μπορώ να το φάω μόνο από τη μάνα μου και από μία θεία μου που το φτιάχνει ακριβώς ίδιο.
Φέτος το καλοκαίρι π.χ. που πήγα να το δοκιμάσω σε ένα εστιατόριο,μια-δυό πηρουνιές και το παράτησα,δεν...
απλά για να προλάβω παρόμοιες οπορτουνιστικές τάσεις, οφείλω να διευκρινίσω ότι η έκκληση δεν αφορά μεμονωμένα στο σπινάκιον το θείον, παρά στη χειραφέτησή του από εκείνη τη μιαρή παγίδα του καπιταλισμούbrb και tyt έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:27Όταν έπεσε ο αστεροειδής στη θάλασσα στην κεντρική Αμερική, χάθηκε το 95% της χλωρίδας.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν αφηνεις τις φανφαρες να μας πεις ρι δεν σου αρεσει στο σπανακορυζο?
Δεν είμαι ακραίος, μπορώ να φάω μιά μικρή μερίδα σπανακόρυζο με μπόλικο ψωμοτύρι.
Αλλά όταν ξέρω ότι με περιμένει στο σπίτι δεν μπορώ να πω πως βιάζομαι στον δρόμο ...
Γενικά διαφωνώ με το παραβράσιμο στο σπανάκι, όπως και με τα λιωμένα (γκρί χρώματος) χόρτα στο φρικασέ, λίγο αλ ντέντε βοηθά σε κάθε είδος.
Αλλά όταν ξέρω ότι με περιμένει στο σπίτι δεν μπορώ να πω πως βιάζομαι στον δρόμο ...
Γενικά διαφωνώ με το παραβράσιμο στο σπανάκι, όπως και με τα λιωμένα (γκρί χρώματος) χόρτα στο φρικασέ, λίγο αλ ντέντε βοηθά σε κάθε είδος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Περιλαμβάνει και το κουνουπίδι, τις μπάμιες και το μπρόκολο. Άκου μπρόκολο ...Tarkovsky έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 03:02απλά για να προλάβω παρόμοιες οπορτουνιστικές τάσεις, οφείλω να διευκρινίσω ότι η έκκληση δεν αφορά μεμονωμένα στο σπινάκιον το θείον, παρά στη χειραφέτησή του από εκείνη τη μιαρή παγίδα του καπιταλισμούbrb και tyt έγραψε: ↑07 Δεκ 2018, 00:27Όταν έπεσε ο αστεροειδής στη θάλασσα στην κεντρική Αμερική, χάθηκε το 95% της χλωρίδας.
- κυρ Παντελής
- Northern Spirit
εχω δεκα χρονια να φαω...Ετχι κι ετσι αλλα ακλυτερο απο τα ρεβυθια (μπλιαχ)
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Στηρίζω σπανακόρυζο χωρίς φετα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Στηρίζω σπανακόρυζο χωρίς ρύζι και σπανάκι
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ε, αναμενόμενο, όπως τον κομμουνισμο που υποστηρίζουν τα απολιθώματα που όμως δεν εχει μεσα ουτε σοσιαλισμο ουτε ελευθερία.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
στοχοποίηση νήματος και αποστολή συντεταγμένων σε ηρακλειτο - πσι για τα περαιτέρω.
Σπανακόρυζο- σπανακοπλήγουρο είναι από τα τοπ για χειμώνα.
Σπανακόρυζο- σπανακοπλήγουρο είναι από τα τοπ για χειμώνα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»