Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γυφτάκι

Re: Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 20 Νοέμ 2024, 12:02

taliban έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:27
Αναλόγως το πρωινό.

Το καλοκαίρι το πρωί πρέπει να χλαπακιάσω ένα ελαφρύ πρωινό 2 τόστ,2 αυγά, 2 φέτες με μέλι στης 5 το πρωί.
Μετά φεύγοντας να πάω στις μέλισσες κάποια στιγμή στις 10κ30 θα με κόψει όπως και να χει. Άρα συνήθως έχω μαζί μου ντοματούλα τυράκι ψωμάκι.

Μετά κατά τις 2 το μεσημέρι είναι σαν να μην έχω φάει τίποτα από τα προηγούμενα άρα πρέπει να ξαναφάω.

Δηλαδή δεν αντέχω και πολλές ώρες.

Το χειμώνα αλλάζει το πράγμα.
Γιατί είτε θα τινάξω 1-2 πιάτα τραχανά ζεστό ζεστό ή κανένα πιάτο βραστόγαλα γίδινο με ψωμάκι μέσα σε κρατάει για ώρες.

:blm: Αυτά που τρώς για πρωινό εγω με τα μισά τη βγάζω όλη μέρα ..

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 20 Νοέμ 2024, 12:04

Εγώ κάνω 2 φορές την ημέρα σεξ και χρειάζομαι θερμίδες. Δε μπορώ να κάνω δίαιτα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 20 Νοέμ 2024, 12:05

Ψηφίστε μια ακόμα φορά Κούλη και θα μάθετε σίγουρα πόσες ώρες αντέχετε.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 20 Νοέμ 2024, 12:11

GoBzi έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:42
taliban έγραψε:
Αναλόγως το πρωινό.

Το καλοκαίρι το πρωί πρέπει να χλαπακιάσω ένα ελαφρύ πρωινό 2 τόστ,2 αυγά, 2 φέτες με μέλι στης 5 το πρωί.
Μετά φεύγοντας να πάω στις μέλισσες κάποια στιγμή στις 10κ30 θα με κόψει όπως και να χει. Άρα συνήθως έχω μαζί μου ντοματούλα τυράκι ψωμάκι.

Μετά κατά τις 2 το μεσημέρι είναι σαν να μην έχω φάει τίποτα από τα προηγούμενα άρα πρέπει να ξαναφάω.

Γιατί είτε θα τινάξω 1-2 πιάτα τραχανά ζεστό ζεστό ή κανένα πιάτο βραστόγαλα γίδινο με ψωμάκι μέσα σε κρατάει για ώρες.
Spoiler alert

Το καλοκαίρι δεν πεινάς, διψάς.

Εικόνα
Εσύ μπορεί. Εγώ είμαι αρκούδα θέλω να φάω.

Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver » 20 Νοέμ 2024, 12:11

jason0 έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:48
Ρισπεκτ, να είχαμε έναν δορατοπελτη τώρα να τα γαμουσαμε όλα
Φαντάζεσαι ένα τρελό με δόρυ να ξεπετάγεται από το καλντερίμι στο δρόμο του χωριού με ένα αφηνιασμένο αγριογούρονο ξοπίσω του ? :smt005:
Νατάσα έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:46
Δεν ηξερα οτι το τοξο ειναι παρανομο...
Και η σφεντόνα....... :102:
Unique έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 12:04
Εγώ κάνω 2 φορές την ημέρα σεξ και χρειάζομαι θερμίδες. Δε μπορώ να κάνω δίαιτα.
Δεν κάνουμε δίαιτα :smt018
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 20 Νοέμ 2024, 12:51

unholydiver έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 12:11
jason0 έγραψε:
Φαντάζεσαι ένα τρελό με δόρυ να ξεπετάγεται από το καλντερίμι στο δρόμο του χωριού με ένα αφηνιασμένο αγριογούρονο ξοπίσω του ? :smt005:
Νατάσα έγραψε:
Unique έγραψε:
Και η σφεντόνα;;; Καλά, είναι ηλιθιοι;;; Και γω που περπατώ στο χωριό μου και έχω πρόβλημα με τα αδέσποτα, τα αγριογούρουνα και τους λύκους, τι πρέπει να κρατώ μαζί μου; Όπλο;...
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 20 Νοέμ 2024, 13:02

Έχω αντέξει αρκετές μέρες. Κυρίως από στεναχώρια που δεν πήγαινε τίποτε κάτω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 20 Νοέμ 2024, 14:55

Αναπνευστισμός (Breatharianism) Είναι πιθανό να ζήσουμε χωρίς φαγητό;
------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Αναπνευστισμός ( Ή αναπνοϊσμός ή πρανοφαγία) είναι η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο (ή καθόλου) νερό. Αντί γι αυτό, όλη η ενέργεια που απαιτείται για να διατηρηθεί ο οργανισμός, απορροφάται από την συνειδητή αναπνοή και την συλλογή ενέργειας δύναμης ζωής από τον ήλιο, γνωστή πράνα ή τσι.

Το Πρανικό τάισμα είναι μια πρακτική που καλλιεργήθηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια και συναντάται πιο πολύ στις ανατολικές παραδόσεις όπως ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός.

Ο Αναπνευστισμός ωστόσο, είναι ένα θέμα που δεν έχει έχει προσελκύσει πολλή προσοχή με όρους ορθότητας στο πεδίο της επιστημονικής ανακάλυψης, και ενώ η περιστασιακή αφαγία μπορεί να είναι ωφέλιμη για την συνολική υγεία και το ευ ζειν, είναι γνωστό ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς φαγητό για παραπάνω από 2-3 εβδομάδες ή χωρίς νερό για παραπάνω από τρεις μέρες.

Το 2003, ο Prahlad Jani, ένας Γιόγκι από την Ινδία, υποβλήθηκε σε εντατικές εξετάσεις, όταν έκανε την σοκαριστική δήλωση ότι ζει χωρίς φαγητό και νερό για εξήντα χρόνια...........

περισσότερα ... https://www.awakengr.com/anapnefstismos ... is-fagito/
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Νοέμ 2024, 15:02

Νατάσα έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 12:51
unholydiver έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 12:11
jason0 έγραψε:
Νατάσα έγραψε:
Unique έγραψε:
Και η σφεντόνα;;; Καλά, είναι ηλιθιοι;;; Και γω που περπατώ στο χωριό μου και έχω πρόβλημα με τα αδέσποτα, τα αγριογούρουνα και τους λύκους, τι πρέπει να κρατώ μαζί μου; Όπλο;...
εισαι νιτζαχιμ - ριξτους σουρικεν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 20 Νοέμ 2024, 15:06

Πάνω από 18 ώρες χωρίς φαγητό έχω αντέξει.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 20 Νοέμ 2024, 15:15

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:18
Lord Brum έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:14
20 Νοέμ 2024, 11:12

ένα την ημέρα κάνω
Τερματισες το intermittent fasting?
Δουλεύει? Δεν έχει διαλύσει τον μεταβολισμό σου?
διαλειμματική είναι και αυτό που κάνω. έχει προσαρμοστέι πλήρως το σώμα, σε σημείο που αν φάω πολύ νωρίς ή δεύτερη φορά, το στομάχι μου διαλύεται. με μεταβολισμό δεν έχω πρόβλημα, παρόλο που σαβουρώνω σαν καταβόθρα τη μία φορά που τρώω

έχω κάνει και τριήμερα που λένε μερικοί εδώ αλλά την τρίτη μέρα είμαι πολύ αδύναμος και πάντα κανονίζω έτσι ώστε η τρίτη να είναι σκ ή αργία
Σωραιος. Τήρησε σωστά και με συνέπεια τη διαλειμματική σου, και θα είσαι άρχοντας. Τη γνωστή διαλειμματική με τα δύο πλήρη γεύματα τη μέρα ανά 16/8 (άντε ένα, αν είσαι σε λεβελ μάστερ) και άσε τα ραμαζανοειδή, τις νηστείες του "2-3 μέρες τίποτα".
Σαν να λες "πεθαίνω στη γυμναστική για 2-3 μέρες το μηνα, κάνω 8ωρες προπόνηση τη μέρα" και τις υπόλοιπες μέρες του μήνα να ψωλαρεις και να περιμένεις να χτίσεις σοβαρο μυϊκό σύστημα.

Το κλειδί για την υγεία μας είναι η συνέπεια, όχι μια ολιγοήμερη/ολιγοωρη φασούλα εκρηκτικότητας και μετά ψώλιασμα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 20 Νοέμ 2024, 15:20

Οι ινφλωροένσερς-απόφοιτοι ΙΕΚ κροσφιτ με μεταπτυχιακό στο ραμαζάνι τελικά, έχουν κάνει μεγάλο κακό στον κόσμο.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 20 Νοέμ 2024, 15:22

vantono έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 15:15
20 Νοέμ 2024, 11:18
Lord Brum έγραψε:
20 Νοέμ 2024, 11:14

Τερματισες το intermittent fasting?
Δουλεύει? Δεν έχει διαλύσει τον μεταβολισμό σου?
διαλειμματική είναι και αυτό που κάνω. έχει προσαρμοστέι πλήρως το σώμα, σε σημείο που αν φάω πολύ νωρίς ή δεύτερη φορά, το στομάχι μου διαλύεται. με μεταβολισμό δεν έχω πρόβλημα, παρόλο που σαβουρώνω σαν καταβόθρα τη μία φορά που τρώω

έχω κάνει και τριήμερα που λένε μερικοί εδώ αλλά την τρίτη μέρα είμαι πολύ αδύναμος και πάντα κανονίζω έτσι ώστε η τρίτη να είναι σκ ή αργία
Σωραιος. Τήρησε σωστά και με συνέπεια τη διαλειμματική σου, και θα είσαι άρχοντας. Τη γνωστή διαλειμματική με τα δύο πλήρη γεύματα τη μέρα ανά 16/8 (άντε ένα, αν είσαι σε λεβελ μάστερ) και άσε τα ραμαζανοειδή, τις νηστείες του "2-3 μέρες τίποτα".
Σαν να λες "πεθαίνω στη γυμναστική για 2-3 μέρες το μηνα, κάνω 8ωρες προπόνηση τη μέρα" και τις υπόλοιπες μέρες του μήνα να ψωλαρεις και να περιμένεις να χτίσεις σοβαρο μυϊκό σύστημα.

Το κλειδί για την υγεία μας είναι η συνέπεια, όχι μια ολιγοήμερη/ολιγοωρη φασούλα εκρηκτικότητας και μετά ψώλιασμα.
ΜΟΡΦΩΣΟΥ.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Νοέμ 2024, 15:32

taliban έγραψε:
Αναλόγως το πρωινό.

Εσύ, δεν είσαι κλασσική περίπτωση, γιατί όντως ακολουθείς μια τέρμα βιολογική/φυσική διεργασία σε σχέση με τον κάθε τύπο που στρώνει τον κώλο του σε μια εργασιακή καρέκλα και μετράει τις δικές του αντοχές, σύμφωνα με αυτήν την ψυχοφθόρα αλλά όχι σωματική βάσανο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 20 Νοέμ 2024, 15:36

5 μερες σιγουρα αλλα με ροφηματα σκετα μεσα.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών