Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο υποψήφιος σύντροφός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψωλους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της μικροτσουτσουνιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψωλους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της μικροτσουτσουνιάς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
το σημαντικό ειναι να μην κοιτάς προκλητικά, ευθεια, στα ματια, τον αλλον. Να είσαι χαμηλοβλεπούτσος.
- Καραμελίτσα
Re: Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
Το χρώμα του δέρματος είναι καλός δείκτης, γενικά. Σοκολατί καλό, κίτρινο κακό.
Αλλά το πιο αξιόπιστο κριτήριο είναι ο λόγος του μήκους του παράμεσου προς το μήκος του δείκτη στα χέρια. Ποτέ δε λαθεύει.
Αλλά το πιο αξιόπιστο κριτήριο είναι ο λόγος του μήκους του παράμεσου προς το μήκος του δείκτη στα χέρια. Ποτέ δε λαθεύει.
Z
- Eθνικοκοινωνιστης
δλδ?Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:43Το χρώμα του δέρματος είναι καλός δείκτης, γενικά. Σοκολατί καλό, κίτρινο κακό.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Καραμελίτσα
Πόσο πιο μεγάλος είναι ο παράμεσος σε σχέση με τον δείκτη. Αν ο δείκτης είναι μεγαλύτερος από τον παράμεσο, ξέρεις ότι το προίκισμα του άντρα είναι κάτω από το μέσο όρο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:45δλδ?Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:43Το χρώμα του δέρματος είναι καλός δείκτης, γενικά. Σοκολατί καλό, κίτρινο κακό.
Z
- taxalata xalasa
είσαι τ'επαγγέλματος;Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:48Πόσο πιο μεγάλος είναι ο παράμεσος σε σχέση με τον δείκτη. Αν ο δείκτης είναι μεγαλύτερος από τον παράμεσο, ξέρεις ότι το προίκισμα του άντρα είναι κάτω από το μέσο όρο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:45δλδ?Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:43Το χρώμα του δέρματος είναι καλός δείκτης, γενικά. Σοκολατί καλό, κίτρινο κακό.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Eθνικοκοινωνιστης
ωραια τον εχω μεγαλοΚαραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:48Πόσο πιο μεγάλος είναι ο παράμεσος σε σχέση με τον δείκτη. Αν ο δείκτης είναι μεγαλύτερος από τον παράμεσο, ξέρεις ότι το προίκισμα του άντρα είναι κάτω από το μέσο όρο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:45δλδ?Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:43Το χρώμα του δέρματος είναι καλός δείκτης, γενικά. Σοκολατί καλό, κίτρινο κακό.

τον παραμεσο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:48Πόσο πιο μεγάλος είναι ο παράμεσος σε σχέση με τον δείκτη. Αν ο δείκτης είναι μεγαλύτερος από τον παράμεσο, ξέρεις ότι το προίκισμα του άντρα είναι κάτω από το μέσο όρο.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Συνήθως όταν κάποιος έχει υπερβολικά μεγάλα άκρα συγκριτικά με το ύψος του, μελέτες αποδεικνύουν ότι έχει και πύρκαυλο.
Ένας του 1,75 πχ, που έχει αρκετά μεγαλο άνοιγμα σε παλάμες και πόδια (feet) συγκριτικά με το υπόλοιπο σουλούπι του, φοράει αρκετά μεγάλο νούμερο παπουτσιού για τα κυβικά του κτλ, εν ολίγοις έχει άκρα του 1,85 αντί για 1,75, κατά πάσα πιθανότητα έχει και Λοχ Νες στο παντελόνι.
Όπου μεγάλα άκρα, κολλάει και το μεγάλο κεφάλι -το πάνω- (πάλι συγκριτικά μεγάλο με το υπόλοιπο σώμα του).
Ένας του 1,75 πχ, που έχει αρκετά μεγαλο άνοιγμα σε παλάμες και πόδια (feet) συγκριτικά με το υπόλοιπο σουλούπι του, φοράει αρκετά μεγάλο νούμερο παπουτσιού για τα κυβικά του κτλ, εν ολίγοις έχει άκρα του 1,85 αντί για 1,75, κατά πάσα πιθανότητα έχει και Λοχ Νες στο παντελόνι.
Όπου μεγάλα άκρα, κολλάει και το μεγάλο κεφάλι -το πάνω- (πάλι συγκριτικά μεγάλο με το υπόλοιπο σώμα του).
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα δάχτυλα λένε οι άλλοι, λολ. Αφού δεν είπατε και για τη μύτη πάλι καλά 

Eγω που ειμαι 1.80 (παρα κατι) με μεγαλη μυτη, σχετικα μακρα ακρα και 45.5 νουμερο παπουτσι ποσο πρεπει να τον εχω αγαπητοι φιλοι;
Την πιάνουμε άρχοντα και την ζυγιάζουμε. Αν μας κάνει πάραυτα, την τρώμε με ευχαρίστηση. Αν όχι, του λέμε πως είναι μπάμιας και τον πετάμε στον κάλαθο. Φχαριστημένος;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:34Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο υποψήφιος σύντροφός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εξαρταται απο την καυλα. Η καυλιαση ειναι το μεγα κριτηριο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2024, 20:34Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο υποψήφιος σύντροφός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
"Άχρι καιρού..."
- Fata_Morgana
Η πιο αξιόπιστη μέθοδος είναι δια της αφής και με τον χάρακα ανά χείρας. Όλα τ άλλα είναι υποθέσεις.
άλλο ρωτάει ο τίτλος κι άλλο το πρώτο ποστ 

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 155 Απαντήσεις
- 3503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Νοέμ 2024, 09:40
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
από Frappezitis » 10 Σεπ 2023, 18:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Σεπ 2023, 20:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;
από SeaHawk » 12 Ιαν 2025, 17:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 307 Απαντήσεις
- 6344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
17 Ιαν 2025, 22:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθυστερινη: μαζευτειτε γιατι οδηγουμαστε σε χρεωκοπια
από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιουν 2023, 01:07 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-