Θα βγαίνεις έξω για τσιγάρο
Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο

vantono @ Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Και τότε ηταν μολις 4 μηνών, φαντάσου πόσο ακόμα εχει μεγαλώσει απο τότε.
Οκ γλυκούλης είναι θα ρίξουμε ωραίο παιχνίδι στο καταφυγιο. Βασικά με σαμογιετ μοιάζει.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:17
Περιττό να σου πω ότι τα σκυλιά που είχα ήταν με την σειρά Καυκασιο+Κολευ,Σαρπλανινατς και τώρα έχω ξεπέσει σε μαλτεζ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όντως δεν εχει νόημα καμία τέτοια κουβέντα, πέραν της καυλάντας. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Η τρομολαγνεία ανέκαθεν ήταν κακός σύμβουλος.Green Dragon έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 21:14Που θα βρούμε πυρηνικό καταφύγιο;
Έστω ότι βρίσκουμε και μπαίνουμε. Τι θα κερδίσουμε; Μερικές μέρες; Μήνες; Μετά;
Δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση γι' αυτό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επειδή κι εγώ φαντάζομαι θα έλεγα ότι περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης εκτός καταφυγίου θα έχει ο γλύκας.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:17

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Νοέμ 2024, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν βρωμάνε όλοι δεν βρωμάει κανένας...

Yippie Kay Yay
ΓΑΛΗ θα ρθεις και εσύ στο καταφύγιο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:29Επειδή κι εγώ φαντάζομαι ότι περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης εκτός καταφυγίου θα έχει ο γλύκας.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:17
- vantono
Ναι είναι η toy version του Σαμογέντzteo έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:25Οκ γλυκούλης είναι θα ρίξουμε ωραίο παιχνίδι στο καταφυγιο. Βασικά με σαμογιετ μοιάζει.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:17
Περιττό να σου πω ότι τα σκυλιά που είχα ήταν με την σειρά Καυκασιο+Κολευ,Σαρπλανινατς και τώρα έχω ξεπέσει σε μαλτεζ.

Θυμάμαι ένα άβαταρ που είχες στο παλιό με έναν ωραίο καυκάσιο.
- vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:29Επειδή κι εγώ φαντάζομαι θα έλεγα ότι περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης εκτός καταφυγίου θα έχει ο γλύκας.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:17

Θα ήταν ενδιαφέρον αλλά μετά από όσα διαβάζω λέω να τη δω κηδεμών του σκύλου του Βαντόνιου, εκτός χώρου.nyxtovios έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:29ΓΑΛΗ θα ρθεις και εσύ στο καταφύγιο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:29Επειδή κι εγώ φαντάζομαι θα έλεγα, ότι περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης εκτός καταφυγίου θα έχει ο γλύκας.vantono έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:17

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:28Όντως δεν εχει νόημα καμία τέτοια κουβέντα, πέραν της καυλάντας. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Η τρομολαγνεία ανέκαθεν ήταν κακός σύμβουλος.Green Dragon έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 21:14Που θα βρούμε πυρηνικό καταφύγιο;
Δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση γι' αυτό.
https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... ton-polemoΣτη Σουηδία, το κράτος μοιράζει φυλλάδια στους κατοίκους, με οδηγίες για το ενδεχόμενο πολέμου. Μεταξύ άλλων, τα φυλλάδια επισημαίνουν τα πυρηνικά καταφύγια και υποδεικνύουν «αξιόπιστες» πηγές πληροφόρησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το ίδιο και στη Φινλανδία: Κρατικός ιστότοπος παρέχει συμβουλές στους κατοίκους για το τι να κάνουν σε εμπόλεμες καταστάσεις, προετοιμάζοντας τον λαό γι' αυτό το πολύ ισχυρό ενδεχόμενο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ηρέμησε και σκέψου θετικά. Δεν είναι μαλάκες οι Ρώσοι, ούτε οι Αμερικάνοι να κάνουν τέτοιο μπαμ. Ο ανοϊκός- πιόνι, έπαιξε το τελευταίο χαρτί που του έδωσαν για τζίφρα. Η καυτή πατάτα, πάει στον Τραμπ. Το ότι με προβληματίζει μέχρι τις 20 του Γενάρη πάντως, δεν σημαίνει σε καμία των περιπτώσεων οτι θα μπούμε στα λαγούμια να κλαίμε τη μοίρα μας.zteo έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:33Πασιφάη έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 23:28Όντως δεν εχει νόημα καμία τέτοια κουβέντα, πέραν της καυλάντας. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Η τρομολαγνεία ανέκαθεν ήταν κακός σύμβουλος.Green Dragon έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 21:14Που θα βρούμε πυρηνικό καταφύγιο;
Δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση γι' αυτό.https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... ton-polemoΣτη Σουηδία, το κράτος μοιράζει φυλλάδια στους κατοίκους, με οδηγίες για το ενδεχόμενο πολέμου. Μεταξύ άλλων, τα φυλλάδια επισημαίνουν τα πυρηνικά καταφύγια και υποδεικνύουν «αξιόπιστες» πηγές πληροφόρησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το ίδιο και στη Φινλανδία: Κρατικός ιστότοπος παρέχει συμβουλές στους κατοίκους για το τι να κάνουν σε εμπόλεμες καταστάσεις, προετοιμάζοντας τον λαό γι' αυτό το πολύ ισχυρό ενδεχόμενο.

Εχει η Ελλάδα πυρηνικά καταφύγια;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Όχι μωρέ. Αλλά έχει λαγούμια και σπηλιές.

- taxalata xalasa
κρύβε λόγια... δεν χωράμε όλοι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιους πχωρουμίτες θα παίρνατε μαζί σας στο πυρηνικό καταφύγιο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 22 Νοέμ 2024, 10:09 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 55 Απαντήσεις
- 1603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
22 Νοέμ 2024, 20:47
-
-
- 313 Απαντήσεις
- 9895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
16 Νοέμ 2023, 03:01
-
-
Νέα δημοσίευση Ε δεν εγινε κατι που ο σκυλος μου εφαγε το σκυλι σας. Θα παρετε αλλο.
από George_V » 15 Αύγ 2024, 21:36 » σε Ζώα & άνθρωπος - 66 Απαντήσεις
- 2599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
19 Αύγ 2024, 08:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορούμε να βρούμε πέτρες για να χτίσουμε ένα ορειβατικό καταφύγιο;
από Ourania-Rania » 08 Μαρ 2024, 10:16 » σε Αρχιτεκτονική - 61 Απαντήσεις
- 3978 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
12 Μαρ 2024, 22:26
-