Τον ενημέρωσαν ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός χρόνου - «Η κατάσταση είναι πλέον μη ιάσιμη»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Τον ενημέρωσαν ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός χρόνου - «Η κατάσταση είναι πλέον μη ιάσιμη»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Νοέμ 2024, 13:04

Εικόνα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... os-hronou/

Έναν ατέλειωτο Γολγοθά ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη που, όπως καταγγέλλει, είδε τη ζωή του να καταρρέει όταν ενημερώθηκε με... καθυστέρηση ενός χρόνου (!) ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Η πρωτοφανής ιστορία που παρουσιάζει σήμερα το protothema.gr εκτείνεται χρονικά από τον Δεκέμβριο του 2022 όταν ο 55χρονος ανθυπαστυνόμος ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο κάτω δεξιό μέρος της κοιλιάς του και εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο της βορείου Ελλάδος προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Έτσι και έγινε. Η επέμβαση κύλησε ομαλά, όλα πήγαν καλά και ο άνθρωπος επέστρεψε στο σπίτι του. Οι μέρες πέρασαν και φθάσαμε στον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή έναν χρόνο μετά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν ο 55χρονος δέχθηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον διευθυντή της Χειρουργικής του στρατιωτικού νοσοκομείου ο οποίος τον πληροφόρησε ότι επιθυμούσε να τον συναντήσει προκειμένου να του πει κάτι πολύ σοβαρό.

Ορίστηκε συνάντηση για την επόμενη ημέρα και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή ήταν σοκαριστικά. Ο γιατρός ενημέρωσε τον άνδρα πως στο δείγμα της βιοψίας που λήφθηκε από την επέμβαση της σκωληκοειδίτιδας έναν χρόνο πριν (!) διαγνώστηκε ένα αδενοκαρκίνωμα (κακοήθεια). Στην εύλογη ερώτηση της αδερφής του 55χρονου πώς γίνεται τα αποτελέσματα της βιοψίας να άργησαν τόσο πολύ ο γιατρός απάντησε ότι συνήθως αυτά αργούν παραδεχόμενος παράλληλα ότι στην προκειμένη περίπτωση τα αποτελέσματα «άργησαν λίγο περισσότερο γιατί είναι από τα περιστατικά που δεν θεωρούνται τόσο επικίνδυνα».

Το πιο συγκλονιστικό δε είναι ότι όπως καταγγέλλει ο αστυνομικός μέσω της συνηγόρου του, κυρίας Άρτεμις Διαλυνά, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας ο καρκίνος έκανε μετάσταση σε άλλα όργανα του σώματός του με αποτέλεσμα να γίνει ουσιαστικά μη ιάσιμος. «Οι καταστάσεις αυτές είναι πρωτοφανείς και ουσιαστικά, με τις παραλείψεις των στελεχών του νοσοκομείου, έχει εκτελεστεί ένας άνθρωπος ο οποίος κάθε μέρα, κάθε λεπτό, δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το συγκλονιστικό είναι στο διάστημα αυτό του ενός έτους ο καρκίνος έκανε μετάσταση σε άλλα όργανα και, σύμφωνα με τον χειρουργό, κατέστη μη εγχειρήσιμος»

Ακόμη μια τραγική πτυχή της ιστορίας είναι ότι λόγω της κατάστασης στην οποία έχει πλέον περιέλθει ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να φροντίζει τη σύζυγό του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και έχει ανάγκη από συνεχή φροντίδα.

Όπως υπογραμμίζει ο αστυνομικός στη μήνυση που υπέβαλε «γίνεται πασιφανές ότι ο καρκίνος που είχα ήταν της οξείας σκωληκοειδίτιδας, στην επέμβαση της οποίας είχα υποβληθεί προ έτους! Δηλαδή είχα μέσα μου για έναν ολόκληρο χρόνο τον καρκίνο χωρίς να με έχει ενημερώσει κανείς από τους υπεύθυνους και θεράποντες ιατρούς μου, χωρίς να υποβληθώ σε καμία προφυλακτική επέμβαση, χωρίς να λάβω καμία προφυλακτική φαρμακευτική αγωγή, όπως χημειοθεραπεία, χωρίς να έχω κάνει τίποτα για να σώσω τη ζωή μου!

:102::102::102:

***Ο λόγος που το βάζω στην εσωτερική πολιτική και όχι στα κοινωνικά....αφου όλοι για τον Αδωνι και τη ΝΔ θα πουν..... :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Τον ενημέρωσαν ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός χρόνου - «Η κατάσταση είναι πλέον μη ιάσιμη»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 22 Νοέμ 2024, 13:19

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:04
Εικόνα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... os-hronou/

Έναν ατέλειωτο Γολγοθά ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη που, όπως καταγγέλλει, είδε τη ζωή του να καταρρέει όταν ενημερώθηκε με... καθυστέρηση ενός χρόνου (!) ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Η πρωτοφανής ιστορία που παρουσιάζει σήμερα το protothema.gr εκτείνεται χρονικά από τον Δεκέμβριο του 2022 όταν ο 55χρονος ανθυπαστυνόμος ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο κάτω δεξιό μέρος της κοιλιάς του και εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο της βορείου Ελλάδος προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Έτσι και έγινε. Η επέμβαση κύλησε ομαλά, όλα πήγαν καλά και ο άνθρωπος επέστρεψε στο σπίτι του. Οι μέρες πέρασαν και φθάσαμε στον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή έναν χρόνο μετά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν ο 55χρονος δέχθηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον διευθυντή της Χειρουργικής του στρατιωτικού νοσοκομείου ο οποίος τον πληροφόρησε ότι επιθυμούσε να τον συναντήσει προκειμένου να του πει κάτι πολύ σοβαρό.

Ορίστηκε συνάντηση για την επόμενη ημέρα και τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή ήταν σοκαριστικά. Ο γιατρός ενημέρωσε τον άνδρα πως στο δείγμα της βιοψίας που λήφθηκε από την επέμβαση της σκωληκοειδίτιδας έναν χρόνο πριν (!) διαγνώστηκε ένα αδενοκαρκίνωμα (κακοήθεια). Στην εύλογη ερώτηση της αδερφής του 55χρονου πώς γίνεται τα αποτελέσματα της βιοψίας να άργησαν τόσο πολύ ο γιατρός απάντησε ότι συνήθως αυτά αργούν παραδεχόμενος παράλληλα ότι στην προκειμένη περίπτωση τα αποτελέσματα «άργησαν λίγο περισσότερο γιατί είναι από τα περιστατικά που δεν θεωρούνται τόσο επικίνδυνα».

Το πιο συγκλονιστικό δε είναι ότι όπως καταγγέλλει ο αστυνομικός μέσω της συνηγόρου του, κυρίας Άρτεμις Διαλυνά, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας ο καρκίνος έκανε μετάσταση σε άλλα όργανα του σώματός του με αποτέλεσμα να γίνει ουσιαστικά μη ιάσιμος. «Οι καταστάσεις αυτές είναι πρωτοφανείς και ουσιαστικά, με τις παραλείψεις των στελεχών του νοσοκομείου, έχει εκτελεστεί ένας άνθρωπος ο οποίος κάθε μέρα, κάθε λεπτό, δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το συγκλονιστικό είναι στο διάστημα αυτό του ενός έτους ο καρκίνος έκανε μετάσταση σε άλλα όργανα και, σύμφωνα με τον χειρουργό, κατέστη μη εγχειρήσιμος»

Ακόμη μια τραγική πτυχή της ιστορίας είναι ότι λόγω της κατάστασης στην οποία έχει πλέον περιέλθει ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να φροντίζει τη σύζυγό του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και έχει ανάγκη από συνεχή φροντίδα.

Όπως υπογραμμίζει ο αστυνομικός στη μήνυση που υπέβαλε «γίνεται πασιφανές ότι ο καρκίνος που είχα ήταν της οξείας σκωληκοειδίτιδας, στην επέμβαση της οποίας είχα υποβληθεί προ έτους! Δηλαδή είχα μέσα μου για έναν ολόκληρο χρόνο τον καρκίνο χωρίς να με έχει ενημερώσει κανείς από τους υπεύθυνους και θεράποντες ιατρούς μου, χωρίς να υποβληθώ σε καμία προφυλακτική επέμβαση, χωρίς να λάβω καμία προφυλακτική φαρμακευτική αγωγή, όπως χημειοθεραπεία, χωρίς να έχω κάνει τίποτα για να σώσω τη ζωή μου!

:102::102::102:

***Ο λόγος που το βάζω στην εσωτερική πολιτική και όχι στα κοινωνικά....αφου όλοι για τον Αδωνι και τη ΝΔ θα πουν..... :102:
Για ποιον πρεπει να πουν? Για τον στρατηγο ανεμο?

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Τον ενημέρωσαν ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός χρόνου - «Η κατάσταση είναι πλέον μη ιάσιμη»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 22 Νοέμ 2024, 13:21

Εγώ θα πω ότι ΑΝ είναι έτσι τα πράγματα, και εφόσον μιλάμε για στρατιωτικό νοσοκομείο, μπορεί να ξεχάσει και την οποιαδήποτε πιθανότητα αποζημίωσης από το μπουρδελοκράτος.

Φυσικά εννοείται ότι κάποιος έκανε χοντρή μαλακία, τα αποτελέσματα λογικά θα είχαν βγει μέσα σε μήνα το πολύ, αλλά ο φάκελός του "ξεχάστηκε" και δεν τον ενημέρωσε κανείς :e040:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Νοέμ 2024, 13:24

Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί το θέμα πήρε δημοσιότητα ένα χρόνο μετά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 22 Νοέμ 2024, 13:25

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:19
georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:04
...

Για ποιον πρεπει να πουν? Για τον στρατηγο ανεμο?
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Για ποιόν πρέπει να πούμε δηλαδή;

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Νοέμ 2024, 13:30

nyxtovios έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:21
Γιώργο είσαι καραγκιόζης
Γιατί το λες αυτό; :smt017

Έγραψα ''όλοι για τον Αδωνι και τη ΝΔ θα πουν'' :102:

Είδες κάπου να εξαιρώ τον εαυτό μου; :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 22 Νοέμ 2024, 13:36

Απορία που έχω είναι αν ο ασθενής ενδιαφέρθηκε να μάθει το αποτέλεσμα τής βιοψίας και έκανε συχνές οχλήσεις πρός τους αρμόδιους γιατρούς.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Νοέμ 2024, 13:41

αδιανόητα πράγματα.
παρά το ότι και ο ίδιος όφειλε να ζητάει συνεχώς τα αποτελέσματα της βιοψίας, εν τούτοις η ευθύνη βαραίνει τους σκιτζήδες που του είπαν ότι "αυτά αργούν".

τα λάθη των γιατρών τα σκεπάζει το χώμα, δεν βγήκε τυχαία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Νοέμ 2024, 13:47

Leporello έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:36
Απορία που έχω είναι αν ο ασθενής ενδιαφέρθηκε να μάθει το αποτέλεσμα τής βιοψίας και έκανε συχνές οχλήσεις πρός τους αρμόδιους γιατρούς.
Κι εγώ, κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Κι επειδή δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις εγχειρήσεις, είναι προγραμματισμένη διαδικασία να γίνεται βιοψία στο οτιδήποτε αφαιρείται από κάποια επέμβαση ή σε κάποιες φάσεις γίνονται προληπτικά σε κάποιο στατιστικό πλαίσιο, χωρίς να ενημερωθεί ο ασθενής για την περίπτωση κακοήθειας;

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος σήμερα αλλά θα επιμείνω στο ότι κάτι δεν κολλάει στο ότι αυτό κοινοποιείται σήμερα, ενώ η ενημέρωση για την κακοήθεια, έγινε πέρσι τέτοιον καιρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Νοέμ 2024, 13:49

Σε όλη του τη ζωή κυνηγούσε τους αντικρατιστες αναρχικούς, μέχρι να καταλάβει στα 55, πόσο δίκιο είχαν, που υπηρέτησε τους εξουσιαστές και αυτοί τον πέταξαν να τον φάνε τα θεριά. Ας πάρουν μαθήματα οι επόμενοι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 22 Νοέμ 2024, 13:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:47
Leporello έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 13:36
Κι εγώ, κάτι τέτοιο σκέφτηκα. Κι επειδή δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις εγχειρήσεις, είναι προγραμματισμένη διαδικασία να γίνεται βιοψία στο οτιδήποτε αφαιρείται από κάποια επέμβαση ή σε κάποιες φάσεις γίνονται προληπτικά σε κάποιο στατιστικό πλαίσιο, χωρίς να ενημερωθεί ο ασθενής για την περίπτωση κακοήθειας;

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος σήμερα αλλά θα επιμείνω στο ότι κάτι δεν κολλάει στο ότι αυτό κοινοποιείται σήμερα, ενώ η ενημέρωση για την κακοήθεια, έγινε πέρσι τέτοιον καιρό.
Πάντοτε όταν αφαιρείται κάτι, γίνεται βιοψία. Πρόσφατα έκανα αφαίρεση χολής στο Metropolitan και όντως καθυστέρησαν τα αποτελέσματα ένα μήνα. Οταν ρώτησα γιατί υπήρχε αυτή η καθυστέρηση μου είπαν ότι ο λόγος ήταν πως ο μακροσκοπικός έλεγχος δεν κατέταξε την περίπτωσή μου στις ύποπτες γιά καρκίνο και είχε χαμηλή προτεραιότητα. Εν πάσει περιπτώσει όμως, η βιοψία έγινε και ήταν αρνητική, αλλά μου κοινοποιήθηκε μόνο μετά από πίεση δική μου.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 22 Νοέμ 2024, 14:01

Είναι παγκόσμιο φαινόμενο το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους απλά εδώ στην ελλάδα το ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι αυξημένο σε σχέση με το μέσο παγκόσμιο όρο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 22 Νοέμ 2024, 14:33

σίγουρα απαξιώνουν την κρατική υγεία για μνημονιακούς φιλελεύθερους λόγους μάσας ολίγων, αλλά και οι γιατροί δεν πάνε πίσω, για να κλείσεις ραντεβού γιατρό εξετάσεις επεμβάσεις περνάνε μήνες. Πηγα πρόσφατα (με βύσμα γιατί αλλιώς πήγαινε 3-4 μήνες μετά) έτυχε και εφτασα 1,μιση ώρα πιο νωρίς, είδε ένα μόνο όλη αυτή την ώρα σε 10 λεπτά. την υπόλοιπη ώρα κυριολεκτικά τα έξυνε. Εξυπνοι άνθρωποι είναι το κατάλαβε ότι εκοβα κίνηση και εβλεπα το δούλεμα μου είπε αν εχω ραντεβού να μπω δήθεν χαριστικά να μην περιμένω μισή ώρα νωρίτερα. Καλά επέιγοντα είναι θρασύδειλοι μόνο γύφτους που πάνε με την φυλή μαζικά και φωνάζουν και απειλούν εξυπηρετούν. Είναι κλάδος που πρέπει ο Άδωνις να εισάγει φθηνούς γιατρούς από τρίτες χώρες.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 22 Νοέμ 2024, 15:01

lonelyrider έγραψε:
22 Νοέμ 2024, 14:01
Είναι παγκόσμιο φαινόμενο το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους απλά εδώ στην ελλάδα το ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι αυξημένο σε σχέση με το μέσο παγκόσμιο όρο.

.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.....

Τώρα που ράβεις το δέρμα του λέω.....ξέρεις αν ράβεις και τον Τένοντα που είναι απο κάτω ;;;

ΟΧΙ μου λέει..... :hammer:

Τελικά τον εραψε κιαφτόν..... :a040:

Παίρνεις το νυστέρι να του κόψεις τα Αφτιά και να τα τηγανίσεις μπροστά του ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών