Για να με βγάλεις έξω πρώτη μετά όταν ξεμπερδεψουμε με τα πυρηνικά. Στανταρακι.
Ποιους πχωρουμίτες θα παίρνατε μαζί σας στο πυρηνικό καταφύγιο;
- Fata_Morgana
- Fata_Morgana
Re: Ποιους πχωρουμίτες θα παίρνατε μαζί σας στο πυρηνικό καταφύγιο;
Απαπα.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:11Τον Αγι από άντρες, τη Δανάη από γυναίκες, την Κύπρια από το ασθενές φύλο, τον Χέλη από το ασθενές φύλλο και τον Φοσι από τα λοιπά ζωντανά. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα εξαφανιστεί το είδος.
Τον Πατησιώτη για τις διηγήσεις του.
Τη Γαλή για να ακονίζουμε το μυαλό μας και να μη ξεχάσουμε τη γλώσσα μας.
Την Πασιφάη για να αρπάζεται με την Γαλή κι εγώ να κρατάω σημειώσεις με τις ατάκες τους ..
Οργισμένο και Νάνδρο για σεκιούριτι
Αινείαν ,να πίνουμε τσιπουράκια και να μας εξηγεί αναλυτικά την έννοια του συμφέροντος
Την Πασιφάη για να αρπάζεται με την Γαλή κι εγώ να κρατάω σημειώσεις με τις ατάκες τους ..

Αινείαν ,να πίνουμε τσιπουράκια και να μας εξηγεί αναλυτικά την έννοια του συμφέροντος
Εμένα, ξέχνα με. Σκιάζομαι γενικώς με το που φέρνω στο μυαλό μου, πλάνα μαζικής επιβίωσης σε καταφύγια. Θα πάρω ελαφρύ εξοπλισμό κάμπινγκ (που το 'χω γενικώς) και θα αρχίσω να ψάχνω για σπηλιές.Γυφτάκι έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:54Τον Πατησιώτη για τις διηγήσεις του.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:59Εμένα, ξέχνα με. Σκιάζομαι γενικώς με το που φέρνω στο μυαλό μου, πλάνα μαζικής επιβίωσης σε καταφύγια. Θα πάρω ελαφρύ εξοπλισμό κάμπινγκ (που το 'χω γενικώς) και θα αρχίσω να ψάχνω για σπηλιές.Γυφτάκι έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:54Τον Πατησιώτη για τις διηγήσεις του.
Σωστή σε βρίσκω . Σπηλιά ε; Ενδιαφέρον ..
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 18:43Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 17:54
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tografies/

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οι σπηλιές σαφώς και έχουν ενδιαφέρον ως καταφύγιο. Το "μετά" δεν θα έχει ενδιαφέρον ως στόχος.Γυφτάκι έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 20:04ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:59Εμένα, ξέχνα με. Σκιάζομαι γενικώς με το που φέρνω στο μυαλό μου, πλάνα μαζικής επιβίωσης σε καταφύγια. Θα πάρω ελαφρύ εξοπλισμό κάμπινγκ (που το 'χω γενικώς) και θα αρχίσω να ψάχνω για σπηλιές.Γυφτάκι έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:54Τον Πατησιώτη για τις διηγήσεις του.
Σωστή σε βρίσκω . Σπηλιά ε; Ενδιαφέρον ..

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 17:54
https://www.protothema.gr/greece/articl ... tografies/

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Με απασχολουσε πιο πολυ το μεσα.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 19:46Για να με βγάλεις έξω πρώτη μετά όταν ξεμπερδεψουμε με τα πυρηνικά. Στανταρακι.
- Fata_Morgana
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
από zteo » 21 Νοέμ 2024, 21:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 109 Απαντήσεις
- 2371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
07 Δεκ 2024, 13:15
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
23 Ιαν 2024, 23:09
-
- 29 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
15 Φεβ 2025, 06:16
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορούμε να βρούμε πέτρες για να χτίσουμε ένα ορειβατικό καταφύγιο;
από Ourania-Rania » 08 Μαρ 2024, 10:16 » σε Αρχιτεκτονική - 61 Απαντήσεις
- 3979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
12 Μαρ 2024, 22:26
-