Έχετε κάνει σεξ μέσα σε νοσοκομείο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- kongrosian
Re: Έχετε κάνει σεξ μέσα σε νοσοκομείο;
μου έχει εξετάσει, με το δάχτυλό της, τον προστάτη, μια ουρολόγος. δεν ξέρω αν μετράει.
- Μαδουραίος
Φυσικά.kongrosian έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:32μου έχει εξετάσει, με το δάχτυλό της, τον προστάτη, μια ουρολόγος. δεν ξέρω αν μετράει.
Αν την ώρα που σε εξέταζε έφερε και τα δύο της χέρια μπροστά στα μάτια σου και είπε "κοίτα, χωρίς χέρια", μετράειkongrosian έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:32μου έχει εξετάσει, με το δάχτυλό της, τον προστάτη, μια ουρολόγος. δεν ξέρω αν μετράει.
Aκολουθησες κασελακη;Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:33Φυσικά.kongrosian έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:32μου έχει εξετάσει, με το δάχτυλό της, τον προστάτη, μια ουρολόγος. δεν ξέρω αν μετράει.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
καρτες αφησες?Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:32Είχα πάει αποκλειστικά να την πηδήξω.Το έκανε συχνά με διάφορους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:31Ειχες παει να αφησεις καρτες με τηλεφωνα απο ανασφαλιστες αποκλειστικες?Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:16Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα γκόμενα νοσηλεύτρια προϊστάμενη και την πήδηξα στην βραδυνη βάρδια της.Μεγαλη καύλα
Εσείς;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη τον καιρο που εγραφες......Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:16Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα γκόμενα νοσηλεύτρια προϊστάμενη και την πήδηξα στην βραδυνη βάρδια της.Μεγαλη καύλα
Εσείς;

SeaHawk έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 23:09Δηλαδη τον καιρο που εγραφες......Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:16Εγώ πριν 2-3 χρόνια είχα γκόμενα νοσηλεύτρια προϊστάμενη και την πήδηξα στην βραδυνη βάρδια της.Μεγαλη καύλα
Εσείς;
[img]https://i.postimg.cc/Njcn7284/Scre ... .png[/img]

Εννοείς το σεξ του Τρινκιέρι;
Χουντίνι;Beria έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:34Αν την ώρα που σε εξέταζε έφερε και τα δύο της χέρια μπροστά στα μάτια σου και είπε "κοίτα, χωρίς χέρια", μετράειkongrosian έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 22:32μου έχει εξετάσει, με το δάχτυλό της, τον προστάτη, μια ουρολόγος. δεν ξέρω αν μετράει.

- SeaHawk
Μαδουραίος @ Έχετε κάνει σεξ με κοντινό συγγενή;Έχετε κάνει σεξ με κοντινό συγγενή;
Δημοσίευση από Μαδουραίος » 03 Απρ 2023, 22:33
Εγώ με μια δεύτερη ξαδέρφη.Εσείς;
- SeaHawk
Μαδουραίος @ Έχετε κάνει σεξ με την παρουσία άλλου ατόμου να παρακολουθεί;Έχετε κάνει σεξ με την παρουσία άλλου ατόμου να παρακολουθεί;
Δημοσίευση από Μαδουραίος » 18 Μαρ 2023, 10:23
Τον τελευταίο καιρό μου έχει μπει η επιθυμία να κάνω σεξ και να μας βλέπει ένα άτομο χωρίς να συμμετέχει.
Πώς σας φαίνεται;
Το έχετε κάνει;
- SeaHawk
Μαδουραίος @ Σας έχουν πιάσει τα παιδιά να κάνετε σεξ με τον/την σύζυγο σας;Σας έχουν πιάσει τα παιδιά να κάνετε σεξ με τον/την σύζυγο σας;
Δημοσίευση από Μαδουραίος » 22 Μάιος 2022, 20:11
Πώς αντιδράσατε;Τι τους είπατε;
- SeaHawk
Μαδουραίος @ Έχετε κάνει σεξ με παντρεμένη και το έμαθε ο άνδρας της;Έχετε κάνει σεξ με παντρεμένη και το έμαθε ο άνδρας της;
Δημοσίευση από Μαδουραίος » 22 Ιαν 2022, 20:52
Πως αντιδράσατε;
Συνεχισατε ή κρυφτηκατε μήπως φάτε μάπες;
- SeaHawk
Ανακεφαλαιωση
Ο Μαδουραιος εκανε σεξ με νοσηλευτρια στο νοσοκομειο
Η νοσηλευτρια ηταν 1η του ξαδερφη,ηταν παντρεμενη,καποια στιγμη μπηκαν τα παιδια της στο δωματιο και τελικα το εμαθε ο αντρας της
Το σεξ γινοταν παρουσια τριτου ατομου που εβλεπε.
Ο Μαδουραιος εκανε σεξ με νοσηλευτρια στο νοσοκομειο
Η νοσηλευτρια ηταν 1η του ξαδερφη,ηταν παντρεμενη,καποια στιγμη μπηκαν τα παιδια της στο δωματιο και τελικα το εμαθε ο αντρας της
Το σεξ γινοταν παρουσια τριτου ατομου που εβλεπε.
- Μαδουραίος
Ανακεφαλαίωση
Είσαι ΗΛΊΘΙΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Έφυγε» 28χρονος, τον μετέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
από Frappezitis » 01 Ιουν 2023, 07:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
01 Ιουν 2023, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Ιαν 2025, 17:30
-
-
Νέα δημοσίευση Στο νοσοκομείο ο Κλάους Σβάμπ?
από Kauldron » 15 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Απρ 2024, 20:54
-