Ά όχι, αγαπητέ μου, υπάρχει ελέφαντας στο δωμάτιο. Ας μιλήσουμε πρώτα γι' αυτόν, τον Αλέξη, και μετά ασχολούμεθα και με τα κριάρια.Arisvilla έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:38Eδώ φταίει και ο Πολάκης αλλά φυσικά και εμείς που τον ψηφίσαμε πέρυσι. Βασικά περισσότερο ψηφίσαμε αρνητικά γιατί τους αλλους τους ξέραμε τι κουμάσια είναι αλλά δεν έπρεπε να ψηφίσουμε αυτόν τον τυχοδιώκτη που δεν τον ξέραμε καν.Ναύτης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:24Ηρέμησε παιδί μου, εσύ έλεγες ότι θα πάρει τον σύριζα και θα τους γμσει όλους, μέχρι ότι θα γίνει ΠΘ. Μιλάμε είσαι του γιατρού. Τα παπάρια του Τάιλερ πήρε. Δεν επέστρεψε (ακόμα) στο γιουεσέι γιατί νομίζει ότι θα τον στηρίξουνε τα μπόσια και θα γίνει κυβερνητικό μπαλαντέρ. Πάλι τα παπάρια του Τάιλερ θα πάρει. Ένα τσούρμο απολιτίκ παρατράγουδα και κάτι διαδικτυακά τσόλια, σαν και του λόγου σου, είναι το κοινό του Στέφανου, φελλοί όπως κι ο ίδιος. Βέβαια τα πιο μεγάλα πεπόνια απ' όλους είν' εκείνοι που τον φύτεψαν στην ηγεσία του σύριζα, μιλάμε για τεράστιους μαλάκες. Ας πρόσεχαν.
Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
Re: Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
Αν νικήσει το Δημοκρατικό Κόμμα, θα το λένε ΔΗΚΟ. ΑΝ νικήσει η άλλη μαλακία, θα το λένε ΚΙΔΗ.
To σχόλιο μου γενικώς αφορούσε, στην σημειολογική απομάκρυνση/αποστασιοποίηση από τον όρο "Αριστερά".
Αλλά οκ, εδώ και χρόνια όλα τα κόμματα έχουνε παραμείνει στις τέρμα ρομαντικές επιγραφές και αγγίγματα ψυχής του περασμένου αιώνα.
Ξεκολλήστε από τη φρασεολογία εκθέσεων δημοτικού των σέβεντις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχει και αυτός ευθύνη γιατί αυτός τον έβαλε στα ψηφοδέλτια το 2023. Αλλά δεν νομίζω να τον προώθησε για αρχηγό. Σίγουρα δεν ήθελε την Αχτσιόγλου αλλά νομίζω οτι περισσότερο ανακάλυψη του Πολάκη ήταν ο Stefanos.Ναύτης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:40Ά όχι, αγαπητέ μου, υπάρχει ελέφαντας στο δωμάτιο. Ας μιλήσουμε πρώτα γι' αυτόν, τον Αλέξη, και μετά ασχολούμεθα και με τα κριάρια.Arisvilla έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:38Eδώ φταίει και ο Πολάκης αλλά φυσικά και εμείς που τον ψηφίσαμε πέρυσι. Βασικά περισσότερο ψηφίσαμε αρνητικά γιατί τους αλλους τους ξέραμε τι κουμάσια είναι αλλά δεν έπρεπε να ψηφίσουμε αυτόν τον τυχοδιώκτη που δεν τον ξέραμε καν.Ναύτης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:24
Ηρέμησε παιδί μου, εσύ έλεγες ότι θα πάρει τον σύριζα και θα τους γμσει όλους, μέχρι ότι θα γίνει ΠΘ. Μιλάμε είσαι του γιατρού. Τα παπάρια του Τάιλερ πήρε. Δεν επέστρεψε (ακόμα) στο γιουεσέι γιατί νομίζει ότι θα τον στηρίξουνε τα μπόσια και θα γίνει κυβερνητικό μπαλαντέρ. Πάλι τα παπάρια του Τάιλερ θα πάρει. Ένα τσούρμο απολιτίκ παρατράγουδα και κάτι διαδικτυακά τσόλια, σαν και του λόγου σου, είναι το κοινό του Στέφανου, φελλοί όπως κι ο ίδιος. Βέβαια τα πιο μεγάλα πεπόνια απ' όλους είν' εκείνοι που τον φύτεψαν στην ηγεσία του σύριζα, μιλάμε για τεράστιους μαλάκες. Ας πρόσεχαν.
Ο Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά και πολύ ορθά δεν θα υπάρχει η λέξη αριστερά στο κόμμα του. Ενα νέο ποτάμι πάει να κάνει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:47Αν νικήσει το Δημοκρατικό Κόμμα, θα το λένε ΔΗΚΟ. ΑΝ νικήσει η άλλη μαλακία, θα το λένε ΚΙΔΗ.
To σχόλιο μου γενικώς αφορούσε, στην σημειολογική απομάκρυνση/αποστασιοποίηση από τον όρο "Αριστερά".
Αλλά οκ, εδώ και χρόνια όλα τα κόμματα έχουνε παραμείνει στις τέρμα ρομαντικές επιγραφές και αγγίγματα ψυχής του περασμένου αιώνα.
Σωστά δεν θα υπάρχει ο όρος για να πιάσει τους μετακινούμενους ψηφοφόρους. Το νέο ''ποτάμι'' πάντως μπάρμπα double score θα ρίχνει στα σάψαλα των 87 που έχετε απομείνει στο μόρφωμα. Κάνει μπαμ από τώρα.
Nαι double score, όπως το ποτάμι του Σταύρακα

Εσύ θα μείνεις ΣΥΡΙΖΑ ή θα επιστρέψεις στο ΠΑΣΟΚ;Arisvilla έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:59Nαι double score, όπως το ποτάμι του ΣταύρακαΣε κανα 2 χρονια θα διαλυθείτε αν και θα φάτε προώθηση από τα μμε του κουλιστάν για να είστε μπαλαντέρ σε κυβέρνηση συνεργασίας. Αλλά στο τέλος θα έχετε την τύχη του Σταύρου.
Φιλενάδα καλό 2% σας εύχεται ο γκέις. Σας έριξε από Αξ. Αντιπολίτευση και θα σας ρίξει και από τη Βουλή.
Το ξέρετε, το ξέρουμε και το βλέπει όλη η κοινωνία.
Δε βγήκε ο Δούκας γαμώτο. Αλλιώς εδώ κ ένα μήνα πασόκος θα ήταν.
Διάβαζα τις παπάτζες που έγραφε για το σάψαλο Δούκα. Το είχε πιστέψει οτι θα νικούσε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Archer29 την 23 Νοέμ 2024, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τοξοβόλε, δεν είμαι ζαία.
Οπότε, επαναλαμβάνω όλο το ποστ.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 10:29
Αν νικήσει το Δημοκρατικό Κόμμα, θα το λένε ΔΗΚΟ. ΑΝ νικήσει η άλλη μαλακία, θα το λένε ΚΙΔΗ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 23 Νοέμ 2024, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συριζα εννοείται. Ανδρουλάκη με Διαμαντοπούλου υπεύθυνη σχεδιασμού με τίποτε. Ουτως η άλλως πασόκος δεν υπήρξα ποτέ. Μια φορά είχε ψηφίσει μόνο το 2009.mao mao έγραψε: ↑23 Νοέμ 2024, 11:00Εσύ θα μείνεις ΣΥΡΙΖΑ ή θα επιστρέψεις στο ΠΑΣΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arisvilla την 23 Νοέμ 2024, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγραψα οτι θα το σκεφτόμουν να ψηφίσω πασοκ αν έβγαινε ο Δούκας. Μια φορά έχω ψηφίσει στη ζωή μου ΠΑΣΟΚ το 2009.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βαφτίσια κομματος Κασσελακη
από George_V » 20 Νοέμ 2024, 20:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V